מכות בטקס העמי???????????

Hosh17

New member
האמת שלי זה נראה כמו ניסיון לפרובוקציה

כן, אולי יש "סיבה".. זאת אומרת רקע למעשה. למרות שאני לא מעודדת שום תקיפה עם/בלי סיבה אבל סביר להניח ששרון רצה את ההמולה הזאת וכל זה.. כמו עם העיניין הזה כאילו הוא מת וגם בהופעות שלו הוא די מחפש נואשות את הצומת לב... לא שזה רע...אבל יש גבול.

M e n s R e a

New member
זה קצת מצחיק מה שהולך עם שרון הולצמן

כי אם נתעלם מהשאלה מדוע הוא עשה זאת באמת, האם באמת הוא כעס על העיתונאי, או שרק רצה פרסום, וחשב שאין דבר כזה פרסום רע, הרי שממילא כל התעשיה הזו מדברת על כך שכדי להכנס לפלייליסטים הכי מובילים מה שצריך זה לא שירים יפים וכו', אלא יחצ"נית שיש לה דיבור עם העורכים המוסיקלים. ולמי שלא בקיא-דיבור בד"כ משמעו שימון. ושימון זה כבר סלנג ברור.

M e n s R e a

New member
כלומר

אני לא יכול להבין את התירוץ של שרון הולצמן. הוא אומר שהכתב ביקש ממנו שוחד כדי שיכתוב עליו באתר אינטרנט פופולארי וידוע. ואיך בדיוק זה מתנהל אחרת? כתבים מוסיקלים מסקרים ושירים נכנסים לפלייליסט מתוך אהבה למוסיקה? יש לי חדשות בשבילכם-אהבה אמיתית למוסיקה נמצאת בקרב כותבי הפורומים, קוני הדיסקים והמעריצים. עיקר התעשיה הזו מונעת מכסף בלבד, ובודדים האנשים שיזיזו את עצמם מאהבה למוסיקה.

bleeding guitar

New member
הטענות שלו הם מן הסתם ב-ו-ל-ש-י-ט../images/Emo168.gif

איתי שטרן בתור היותו כתב מוזיקה כותב כל שבוע בפינה סינגולר ב- NRG שם הוא מסקר את הסינגלים החדשים שיצאו. אני בספק אם כל שבוע הוא מחפש את מה שנקרא "רשימות השוחד" רגע מי שילם לי אז אני ארשום עליו השבוע, יאללה נו תעשו לי טובה. זה התפקיד שלו זה מה שהוא עושה. שבוע שעבר אם אני לא טועה הוא סיקר שיר של יובל בנאי מהמייספייס שלו אפילו לא יצא כסינגל, אני בספק של הספק שיובל בנאי הרים לו טלפון יאללה איתי נשלם לך איזה 20 אלף ותרשום לי על הסינגל? (מה גם שהוא לא משהו פירגן עד כמה שזכור לי) בקיצור הולצמן אכן מקבל את מה שהוא רצה, מדברים עליו והרבה. אבל כל דיבור נוסף רק עליו רק גורם לי להקיא ולדעת יותר ויותר שאין מצב שאני קונה את החדש שלו או בכל דבר שידו תגע.

M e n s R e a

New member
סביר להניח שאתה צודק

למרות שסביר להניח שהקטע הזה של "שוחד" קיים. רק קוראים לו יחסי ציבור, ובד"כ אלו שמשלמים אותו לא מדברים על זה.

bleeding guitar

New member
בודקת בציציות ../images/Emo168.gif

כן כן עוד לא שיניתי זהות, אני בחורה

יניבל1

New member
למה זה לא הגיוני?

כבר היה הרי את הסיפור ההוא עם העורך מזרחית של ערץ 24 שקיבל שוחד על שידור שירים

bleeding guitar

New member
כי בדיוק בתגובות שלכם ../images/Emo168.gif

מר הולצמן השיג את המטרה שלו. אני לא מתיימרת לדעת מה היה שם אני יודעת מה שקראתי, ומה שקראתי זה שאחרי שאיתי שטרן לא הסכים לכתוב עליו שרון התחיל להפיץ אץ המשועות שאיתי ביקש ממנו כסף, וככה רשום בכתבות (המעטות יש לציין) ברשת שמדברות על האירוע הזה. אז הוא בהחלט זכה בתשומת לב שלכם והנה מאמינים לו, סחתיין עליו אולי הוא באמת גאון שיווקי (|מקיא|)

יניבל1

New member
אממממממ

"אני לא מתיימרת לדעת מה היה שם" "ומה שקראתי זה שאחרי שאיתי שטרן לא הסכים לכתוב עליו שרון התחיל להפיץ אץ המשועות שאיתי ביקש ממנו כסף, וככה רשום בכתבות (המעטות יש לציין) ברשת שמדברות על האירוע הזה. אז הוא בהחלט זכה בתשומת לב שלכם והנה מאמינים " מצטער אבל אני לא שומע במשפט השני נימה של הבחורה אוביאקטיבית שניסית להציג את עצמך במשפט הראשון, זה די נראה שאת כבר משוחדת בעניין (בעיקר כי את שונאת את הולצמן בעקבות מקרה פיברוק המוות) וחוץ מזהאני לא כתבתי בשום מקום שאני "עם שרון הולצמן" . בסך הכל הגבתי לך כשאמרת בביטחון ש"זה הכי לא הגיוני בעולם שישחדו מבקר מוזיקלי" אז הבתי לך דוגמא שהיא על אותו עיקרון שמוכיחה שזה כן אפשרי, מפה ועד לזה שאני מסנגר על הולצמן המרחק ארוך מאד

יניבל1

New member
חוץ מזה שאני לא מבין משהו

גם אם נניח אני אאמין בסוף ששטרן הוא החרא בסיפור הזה ולא הוא, אז מה הוא השיג פה בעצם , את חושבת שזה מה שיגרום לי לקנות או להוריד את האלבום? תאמיני לי ששמעתי מספיק שירים ממנו כדי למקם את השדת האלבום בתחתית רשימת הקניות שלי בואי נגיד

M e n s R e a

New member
גם נכון

כלומר-זה שוב מצטרף לעוד דברים. כמו במקרה סינרגיה, כשהיותם חנונים למראה רק מצטרף להיותם מוסיקאים בינוניים בעלי שירי פוסי-מטאל, כך במקרה זה, בהשאלה. למה אנחנו חושבים שהוא עשה את זה כדי לקבל תשומת לב? כי הוא לא מקבל מספיק, כך נראה לנו. ולמה זה? כי הוא ממילא לא סולן משהו, והחומר המוסיקלי שלו לא מענין (לפחות אותי ואת יניב פה).

M e n s R e a

New member
תקשיבי

אין ספק שהוא השיג בכך חשיפה. חשיפה על מעשה דפוק. בכך את צודקת, ואולי היה עדיף שלא היינו מתייחסים לכך פה, רק כדי לא לשחק לידיו. ייתכן מאד גם, שהוא אכן המציא את ההאשמות הללו, רק כדי לצאת בסדר, ויתרה מכך-לגרום לאנשים מהתעשיה להתמרמר נגד אותו כתב, אותו מציג הולצמן כמייצג תופעה. אבל זה לא משנה את העובדה שבכל התעשיה מדברים על כך, שכדי להכנס לפלייליסט, מה שצריך זה יח"צ. סביר להניח שכל אומן שהתפרסם פתאום ככה-הדבר לא תמים. למה פתאום התחילו למשל להשמיע את מירי מסיקה? כי השירים שלה מדהימים? כי היא זמרת כ"כ טובה? יש שיגידו שכן, אני טוען אחרת. הכסף היום מדבר. וזהו. אבל כאמור-זה לא מוריד מאחריותו של הולצמן, מהעובדות הידועות.

דילנית

New member
מסקנה כואבת.זהו פורום של שונאי מוזיקה.נקודה

אני מתייחסת בעיקר לצביעות להתחסדות ולשמרנות שאתם מפגינים כנגד שרון הולצמן אתם מציעים ל"החרים" אותו אתם מציעים :לכלוא" אותו אתם בעצם בעד אידיאולוגיה של סתימת פיות לאמניםם שלא נראה לכם איך הם פועלים ומתנהלים זאת פשוט צביעות חלולה,התחסדות,וחוסר הבנת הנקרא לידיעתכם גל'צ ביטלה את האירוח המתוכנן של שרון הולצמן ביום שני בתוכנית "מוזיקה היום". הסיבה:"טרם ידועה" אבל אני מעריכה שזה קשור לתגובות פה בפורום ובפורומים אחרים גלצ היא תחנה זקנה ושמרנית לפי ההגיון הזה אסור היה להזמין את מאיר אריאל ז''ל כי הוא חטא פה ושם בעישון ג'וינטים תמימים את מתי כספי כי הוא התנצר את שמוליק קראוס כי הרביץ לאשתו את ג'ימי הנדריקס כי הזריק הרואין ועוד ועוד בעיני זאת סתימת פיות חמורה ביותר! אתם חבריי הפורום-אם אתם מאמינים בחופש הביטוי ובחופש המוזיקאי להוציא את האמנות שלו לציבור.אתםחייבים להבין באמת מה קורה פה. יש כאן אמן,מוזיקאי,שהתיקשורת חוסמת לו את הפה. על כל אחד אחר הייתם מקימים צעקה-כל חביבי הפורום-אביב גדג,רם אוריון,רונה קינן,יוני בלון,שילה פרבר אם זה היה קורה להם כולכם הייתם עומדים על רגליים אחוריות ודורשים את השבת כבודם האבוד. אבל כשזה נוגע להולצמן כולכם צבועים,חסודים ומתנהגים בהתאם לגילכם הלא מבוגר בושה זאת הבושב האמיתית תפרידו בין שרון הולצמן הבנאדם לבין המוזיקה שלו אין כאן צדיק בסדום שיקום ויגיד:"ואללה,הבנאדם בעייתי אבל המוזיקה שלו אחלה"? קדימה קום\קומי גל"צ ביטלה ברגע האחרון אירוח של שרון הולצמן ב"מוזיקה היום".זה דבר חסק תקדים במוזיקה הישראלית אם אתם אוהבי מוזיקה ומאמינים בחופש אמנותי לא משנה אם אתם אוהבים את שרון או לא-אתם חייבים להילחם על זכותו של מוזיקאי להשמיע את דבריו ולא להיחסם ע"י חוסמי פיות תודה

למעלה