מכות בטקס העמי???????????

לא מרביצים בכלל!!!!!!!!!

לא מכירה את הנפשות הפועלות ,אבל אין דבר כזה 'לא מרביצים סתם' אסור להרים יד על אף אחד אף פעם תארי לך שכל פעם שתעשי טעות איומה ביותר(וכולנו עושים טעיות במהלך החיים) משהו ירים עלייך יד,זה הרי לא יהיה סתם,הרי טעית במשהו הכל בסדר,עד אלימות!

gal1983

New member
בואנה הוא פשוט דפוק!!!

וככה להרוס באמצע ראיון עם עמית ארז!!

מי שפתטי זה אלה שעושים לו רצח אופי

אתם מעריצים את ג'ימי הנדריקס,ג'ים מוריסון,ג'ימי פייג,אנתוני קידיס,פלי,ג'ון פרושיאנטה ועוד ועוד אתם מקבלים בשלוות נפש שהמוזיקאים שאתם מעריצים עושים סמים ומסתכבים מדי פעם אבל כמה מוזר.ברגע שזה מישהו משלנו.כאן.ממש בשכונה.זה לא. זאת התחסדות גבירותיי ורבותיי חברי הפורום היקרים. אתם שופטים ומוציאים להורג את הולצמן מבלי לשמוע את תגובתו.מבלי לדעת מה באמת הסיפור האמיתי שם. אנשים לא מרביצים סתם ככה לאנשים אחרים.בטח לא מוזיקאים שהם יותר רגישים מהממוצע. תבדקו את העובדות. ותפסיקו את הרצח אופי שאתם עושים להולצמן. מה כבר קרה? כשאנחנו קוראים על דברים כאלו בעיתונים מחו''ל זה בסדר אבל כשזה מגיע ממישהו שאנחנו מכירים אנחנו לא סולחים ולא שוכחים. צביעות. התחסדות. אז אנשים במוזיקה באמת מרגישים משהו לפעמים.באמת כואב להם.הם פגיעים בדיוק כמונו ואולי יותר. לפעמים אני מרגישה שחברי הפורום פה הם ילדים בני 14 מצטערת על הבוטות אבל אני לא יכולה לסבול את היחס הזה לשרון הולצמן יותר סורי

bleeding guitar

New member
אין פה שום קשר לגיל ../images/Emo168.gif

להפך חבל לי על המעריצות שממשיכות ללכת איתו באש ובמים לא משנה מה. אין שום תירוץ לזה שבטקס שבא (כביכול אני חייבת לציין) להלל את המוזיקה בישראל, שבן אדם (לא משנה מי הוא מוזיקאי/מסומם/נקי מסמים/במאי/מפיק) יבוא וירביץ למישהו אחר, ולא משנה מה הסיבה!!! ואגב הסיבה הרשמית די מטומטמת זה כי איתי שטרן לא הסכים לסקר איזה סינגל שלו, ואוו באמת צודקת מגיע לו מכות. לא מתאים לי זה שאת באה ואומרת ואי את אוהבים את זה ואת זה ולשרון אתם לא מוכנים לוותר. למה לי לוותר לו? הבן אדם עושה רק צרות, בונה את כל הכותרת שלו בעיתון על שערוריות, הוא נהנה מזה? סבבה לו. שישאיר את ההרס עצמו שלו לעצמו, ויעזוב אותנו בשקט. אני לא יכולה לסבול את היחס האוהד הזה יותר (אם את לא יכולה לסבול את היחס שלנו אז גם לי מותר).

אוי נו באמת,

למי אכפת כמה פגיע ושבור לב הוא היה כשהוא החליט ללכת ולהשפיל ולהכות בנאדם בפומבי? ומה הקשר בכלל לאומנים מחו"ל? זה לא כאילו שמי שמעריץ את ג'ימי הנדריקס, פייג' ודומיהם, מעריץ אותם בגלל שהם עשו סמים, או שלא אכפת לו. להפך. את חושבת שאם, לצורך העניין, היית הולכת ברחוב ורואה איש שובר כוס על מצח של איש אחר, דוחף אותו והולם בו באגרופים, היית אומרת לעצמך "נו, טוב, הוא בטח נמצא בתקופה קשה. כנראה שהוא רגיש ושברירי וצריך להבין אותו".

ראו גם ראו מי מדבר על פתאט....

את ההודעה הזו בדיוק הוא שתל בפורום המקביל של YNET בשם "דורון", ואז, אחרי שהיא נמחקה, שוב בתור "JIMYPAGE". אין צורך להתייחס כלל למה שכתוב בה - ברור שמדובר בקשקושי שטויות - אבל יש לכם ניחוש מי הכותב? באמת.... האיש ממש מעורר רחמים בהתנהלות שלו. שאלוהים יעזור לו.

וואו וואו הוא עושה לעצמו רצח אופי. לא אנחנו.

כן, אני מקבל בשלוות נפש גמורה ומוחלטת שהמוזיקאים שאני אוהב(אוהב ולא מעריץ) עושים סמים. כל עוד ההרס הוא הרס עצמי, אני מקבל אותו בשלוות נפש. כל עוד הם לא פוגעים, אלימים, והורסים חדרים בבתי מלון, אני מאחל להם רק הנאה וטוב. אין לי בעיה שיסתבכו מדי פעם עם החוק, אין לי בעיה שהם יעשו צחוק מהחוק, אבל שלא יפגעו באנשים אחרים. לפברק הודעת מוות על עצמך פוגע באנשים אחרים. אבל אפילו לזה אני יכול לסלוח. לא כשזה מגמתי. ועם שרון זה מגמתי. אם הוא באמת כואב וכל זה, שיתאשפז במקום שיעזור לו. ואני לא אומר את זה מרוע לב. באמת. יש מקומות שיוכלו לעזור לו. כי כרגע הוא עושה מעצמו צחוק. הוא היה מת שייתיחסו אליו כאיזה ג'ים מוריסון מקומי. יש בעיה 1- מוריסון לא היה סתם פוזאיסט. היו לו שירים שתמכו בזה. אצל שרון הולצמן זה נראה כאילו השירים הם רק התירוץ שייתנו לו במה לעשות את השטויות שלו. ובלי קשר- ג'ים מוריסון היכה אנשים? ג'ימי הנדריקס היכה אנשים? סמים זה משהו אחר לגמרי מלהכות אנשים. אגב, עוד משהו- אני אישית התחלתי לכעוס עליו מאז כל הקטע שהוא הגיב בשמות מפוברקים בפורומים שונים, זה פשוט מעצבן. זהו.

יניבל1

New member
או ש.....

הולצמן כל כך בטוח שהמוזיקה שלו הכי היא הדבר הכי טוב שיש שהוא לא בוחל באמצעים כדי לפרסם אותה האלבום הראשון שלה אגב היה אלבום טוב, לא יצא לי לשמוע ת'אמת את אלה שאחריו , שמעתי רק כמה שירים מהחדש "זהב" וזה נשמע פופ מחורבן

תפסיקו כבר עם הרצח אופי הזה.

אתם מעריצים את ג'ימי הנדריקס,ג'ים מוריסון,ג'ימי פייג,אנתוני קידיס,פלי,ג'ון פרושיאנטה ועוד ועוד אתם מקבלים בשלוות נפש שהמוזיקאים שאתם מעריצים עושים סמים ומסתכבים מדי פעם אבל כמה מוזר.ברגע שזה מישהו משלנו.כאן.ממש בשכונה.זה לא. זאת התחסדות גבירותיי ורבותיי חברי הפורום היקרים. אתם שופטים ומוציאים להורג את הולצמן מבלי לשמוע את תגובתו.מבלי לדעת מה באמת הסיפור האמיתי שם. אנשים לא מרביצים סתם ככה לאנשים אחרים.בטח לא מוזיקאים שהם יותר רגישים מהממוצע. תבדקו את העובדות. ותפסיקו את הרצח אופי שאתם עושים להולצמן. מה כבר קרה? כשאנחנו קוראים על דברים כאלו בעיתונים מחו''ל זה בסדר אבל כשזה מגיע ממישהו שאנחנו מכירים אנחנו לא סולחים ולא שוכחים. צביעות. התחסדות. אז אנשים במוזיקה באמת מרגישים משהו לפעמים.באמת כואב להם.הם פגיעים בדיוק כמונו ואולי יותר. לפעמים אני מרגישה שחברי הפורום פה הם ילדים בני 14 מצטערת על הבוטות אבל אני לא יכולה לסבול את היחס הזה לשרון הולצמן יותר סורי

אור פרא

New member
שיעשה מה שהוא רוצה בבית

אבל אם זה באמת כדי לקדם את האלבום שלו, זה כבר ממש פתטי. יש גבול.

יניבל1

New member
צביעות

כששרון הולצמן בא והכה את איך שלא קוראים לו לפני המלצלמות זה "מעשה בהמי" ו"צריך להוקיע את החלאה" אבל כשאחד כמו שמוליק קראוס היה מכה את אישתו ובכלל אנשים חלשים ממנו על ימין ועל שמאל מקבל פרס מפעל חיים באותו הטקס בדיוק זה מתקבל על הדעת אולי זה באמת נכון שאומרים שככל שעובר יותר זמן מהמעשה הוא הופך להיסטוריה (במובן המרגיע של המילה, אתם יודעים שאומרים על משהו " אה זה כבר היסטוריה" )

למעלה