מכות בטקס העמי???????????

Funky Giraffe

New member
בזיון בזיון בזיון ושוב בזיון

שרון הולצמן חולה פרסום וכותרות מסכן... בהתחלה זה היה הכי צומי בעולם שהוא הצטלם עם איפור וצעיפים, אחרי זה לביים התאבדות מילא, אבל כשאתה כבר פוגע במישהו אחר ועוד פיזית - לא עשה לך כלום, ראבק... מצדי לנדות את הפרובוקטור חולה כותרות הזה - והנה לכם מישהו שבאמת צריך להחרים, לא כי לא עשה צבא, אלא כי הוא לא בן אדם!!!

Funky Giraffe

New member
יפעתי נשמתי

מבחינתי להחרים בן אדם בגלל אידיאולוגיה שמידיאולוגיה או סתם עצלנות שנוגעת לחייו האישיים זה לא לעניין ולהחרים בן אדם כי הוא לא יודע להתנהג בכבוד - ומעבר לזה - מכה ומנפץ כוסות על מצח, בלי בושה, לעיני כל - בשביל הכותרת - אנשים ששוחים איתו באותה ביצה מסריחה שנקראת מוסיקה ישראלית זה אחושרמוטה לעניין. מוסיקאי מחרימים בגלל דברים שנוגעים למוסיקה, ולא בגלל דברים שנוגעים לחייו האישיים...

אני חייבת להסכים ולא להסכים

יש אמנים שהקהל שלהם נהנה מהמוזיקה שלהם, ויש אמנים שהקהל שלהם כולל גרופיות נצחית ורצון להיות כמו אותו אמן (ובגלל שאותו קהל מורכב מילדים ובני נוער לרוב, צריך למגר את התופעה הזו). צריך לסלק את תופעת שרון הולצמן, אבל יש עוד אנשים שצריכים לסלק מחשש שהאידיאולוגיה שלהם תחלחל לראש של כאלה שעוד צריכים לתרום למדינה, לצורך העניין.

supernova6

New member
כמה באמת

נראהלך שה"גרופיות" האלה יתרמו בצבא? או בואי נשאל משו אחר..איפה נראה לך שהאמן יתרום יותר למדינה שלו..בצבא עושה איזה עבודת מטבח או על הבמה? לאני יעז ואתן לדוגמא את המעריצים המושבעים של אביב גפן שאפשר להגיד שקיים בשוק כבר כמה שנים טובות..נראהלך שזה איכשהו במובן כלשהו השפיע על הצבא? לא צריך להחרים אף אחד..צריך להפסיק לחטט ולחפור בחיים האישיים של אנשים. יש גבול לזכויות שאנחנו מקבלים על אנשים "מפורסמים"..הם לא ממש בבעלות שלנו והם גם לא הילדים שלנו אז אני לא רואה איך זה תפקיד שלנו להטיף מוסר. הבחור נראה לכם רודף צומי? אז תפסיקו לתת לו אותה:S

אז בגלל שהוא אמן הוא קדוש?

גם אני יכולתי לשים זין על המדינה, להשתמט ולהתחיל ללמוד ולצאת עם תואר בגיל 22. גם אני יכולתי להרוויח כסף, וגם אני יכולתי להשקיע בעצמי ולטפח את הקריירה שלי. אבל בגלל שיש לי את היכולת לתרום, תרמתי, ולא ישבתי כמו פרזיטית ולא תרמתי למדינה. קל לכם כבר להסתרר מאחורי "אבל זה לא משפיע על המעריצים" ו"תעזבו את החיים האישיים שלו", ואולי כשתצאו מהגישה המאוד לא בוגרת הזו, תבינו כמה אתם טועים.

supernova6

New member
אבל זה בדיוק מה שאני אומרת

את לא חושבת שהמוסיקה תורמת? ולו במעט? נראה לך שגוצון קטן כמו אביב גפן היה רץ לקרבי? לא..הוא לא ומכאן שהוא גם לא היה תורם. (ואין מה לעשות אני מלא מתכוונת להחביא את הזלזול שיש לי ברוב התפקידים חסרי הפואנטה שיש בצבא). אין פה גישה לא בוגרת, אני לא מסתתרת מאחורי שום דבר. אני כן חושבת שבמדינה שלנו הכרחי שייהיה צבא והכרחי שיהיה גיוס חובה. ואני כן חושבת שהגישה של הרבה אנשים היא יפת נפש ולא ריאליסטית בהתחשב בנסיבות. אבל כל התפיסה הזאת של "ביזיון למדינה\בוגד\פרזיט ומה לא"..זה פשוט תפיסה מוטעית לדעתי..אין פה מקום לכפייה, עם כל הכבוד ל..מי שזה לא יהיה שמגיע לו את הכבוד. ותראי..כל עוד את לא מביאה לי הוכחות שזה כן משפיע על המעריצים (ובואי נדבר על הרוב ולא על קומץ קטן שתמיד היה ותמיד יהיה) ושאמנים משתמטים הם הסיבה לחריצת גורלנו, כשתוכלי להגיד לי שזה ככה אז יהיה על מה לדבר.

תרומה זה משהו שמלבד הרגשה טובה

וסיפוק לא מקבלים תמורה חומרית. מוזיקה היא לא כזו... לשים ברשימת האנשים המוצלחים אדם שלא עשה צבא כי סתם לא התחשק לו ולא בגלל בעיות מוצדקות, זה אסור. נצא מנקודת הנחה שזה לא משנה אם יש השפעות על בני נוער או לא (כי אין לי הוכחות לספק לך), ונתמקד שלא צריך לספק לאמן תשומת לב ואהדה כשהוא עשה משהו פסול ביותר. אסור לתת פלטפורמה לאנשים שעושים דברים אסורים במודע, כי זה עלול לגרום ללגיטימציה של המעשה שלהם.

supernova6

New member
אוקי..זה נכון

אבל שוב, התשומת לב שנותנים לאמן מוקדשת ליצירות שלו ולא לבחירות שהוא עשה בחייו האישיים ולכן את לא נותנת לשום דבר לגיטימציה חוץ מלמוסיקה עצמה. בנוסף, אני אישית מאמינה (ולא להרוג אותי על הקיטשיות) שמוסיקה היא שליחות בפני עצמה. לכל אמן יש את הקהל שלו שמתחבר לעבודה שלו..זאת עבודת קודש (כשעושים אותה טוב) ויש בזה תרומה ענקית. ולתהייה כללית..מעניין מה עושים עם כל התמורה החומרית שהצבא מביא. ותשמעי מה אני יגיד לך, יש משהו במה שאת אומרת אבל מצד שני..אני בהחלט מסוגלת להבין בן אדם שיבוא ויגיד לי שלא מתאים לו להתגייס. אני הייתי שמחה לנצל את השנתיים האלה למטרות אישיות, כי כן זה אגואיסטי ואין לי שום בעיה עם זה כי אחרי הכל זה החיים שלי ואני לא מרגישה שייכת לעימות הישראלי-פלסטיני אני רק רוצה להתקיים אז "עזבו אותי בשקט". לא אומרת שזה מה שבפועל אני עושה אבל יש כאלה שכן והם לא הרוב הגדול ובהחלט לא נראה לי שצריך להחרים אותם על זה.

Kettercat

New member
בדיוק באתי לפרסם את זה גם...

כנראה עוד ניסיון נואש לקצת רייטינג.

dsol

New member
מזעזע ../images/Emo2.gif_../images/Emo189.gif

כאילו באמת... יש גבול לכל תעלול
כל חיבה שנשארה לי לבחור אחרי הקטע של ה"מת" שהוא עשה נעלמה ברגע זה

לנונית

New member
מה קרה?חייבת להיות סיבה

לא מרביצים סתם צריכים לשמוע את הצד של שרון

bleeding guitar

New member
הו תפסיקי להגן עליו בעיניים עצומות ../images/Emo168.gif

כן חייבת להיות סיבה כדי להגיע למצב של מכות של פיברוק הודעה על המוות של עצמו, סמים שהוא הודה שהוא לקח, תפסו אותו מזדיין עם דיילת במטוס, להמשיך? צריך לאשפז את הבן הזה דחוף, נזק לעצמו ולמדינה הזאת. ואני מדברת בתור אחת שפעם נורא אהבה אותו, לא יכולה לסבול את השטויות שלו יותר.

AvtipuS

New member
לא צריך לאשפז אף אחד.

אני לא מעודד אלימות של אמנים או אלימות בכלל,אבל אני אוהב את המוזיקה של שרון ואני לא אפסיק לשמוע אותה בגלל בעיות אישיות של הבחור. שכחתם איך רוקרים אמורים להיות? לא כולם צריכים להיות ילדים טובים שמתנהגים יפה. אצל כל אגדות הרוק הגדולות היו סיפורים עם סמים וסקס וכו',העובדה שזה נדיר שיש מקרים כאלה בארץ לא אומר שמי שמעז ועושה מה שבא לו,צריך לאשפז אותו.

bleeding guitar

New member
אני לא באמת בן אדם מתחסד ../images/Emo168.gif

ואין לי בעיה עם שימוש בסמים של רוקרים אני מודעת שהם עושים את זה, גם הזמר האהוב עלי לא אוהבת את ההתנהלות בכלל של היצור הזה, הוא בקטע של אין פרסום שלילי, רק שיש עליו הרבה כאלה. לא היה אכפת לי מכל מה שהוא עושה עד שהוא פיברק את המוות של עצמו, מהרגע הזה בעיני הוא נשאר מת. והמכות האלה עכשיו ממש לא מוסיפות לתדמית שלו. אם ככה הוא חושב שהוא מקדם את האלבום שלו הוא בצרות צרורות.

Funky Giraffe

New member
שאנן סטריט אמר

אין אלימות שאין לה מחיר - ואין משפט יותר מתאים עכשיו... פוזות זה לא לעניין עם כל הקטע של הרוקר שזה נחמד ויפה וכל זה (האמת שלא אבל אני זורם...) אבל אלימות היא לא. עניינים אישיים תפתור בתביעה, תעשה משהו, תברר עם הבן אדם, ישר אלימות ועניינים - ועוד איפה - בטקס פרסי עמ"י. משבית שמחות.

איך רוקרים אמורים להיות?

איזה שטויות. סטריאוטיפ מסריח. שכל אדם יהיה כמו עצמו , גם אם הוא רוקר, הוא לא אמור לאמץ לעצמו סגנון התנהגות.

למעלה