מכורה לסקס....???

daniella1980

New member
לא, זה לא מתחסד

זה צבוע - פיספסת נקודה חשובה - כשאת מנסה לנמק שזה מעשה טבעי וכו' - זה טריוויאלי מה את בכלל מנסה להצדיק, אישה לא צריכה להסביר מדוע שכבה עם מישהו ולבקש סליחה, הרי *הוא* גם היה שם ושכב איתה בעצמו מאותן סיבות מן הסתם, תאמיני לי שהוא יודע מה זה יצר. אחרי הכל, אם שכבתם בפגישה ראשונה או וואטאבר, והוא שולל אותך על זה הרי שהוא לכאורה "מעניש" אותך על משהו שהוא *בעצמו* עשה - הרי גם הוא שכב איתך בפגישה ראשונה, איך הוא יכול להשאר עם עצמו אם אותך הוא לא לוקח ברצינות בגלל זה? זה כמו לומר בעצם שהוא לא מעריך אנשים שנוהגים בדיוק כמוהו (או כמו שוודי אלן אמר שהוא לא מעוניין להצטרף למועדון חברים שמוכן לקבל *אותו*) אני לא בעד בכוח לשכב באף פגישה, לא "ראשונה" ולא "שלישית", מין זה דבר כלכך טבעי, הוא אמור לקרות באופן טבעי בעקבות חיבור בין שני אנשים שאין לו פונקציה אחת, הוא תלוי שני הפרמטרים המאוד ספצפיים שלו (חרמנות זה לא מספיק, אני משערת שנזקקת גם כימיה כלשהי ומשיכה הדדית), כל עוד מדובר ברצון *הדדי* (והלוא, לא מדובר באונס), ברגע שלמחרת היום צד אחד מזלזל בשני ובמקרה הזה גבר באישה - מדובר בצביעות ועליבות נפש, שכנראה במקרה הזה מושפעת משוביניזם טהור והסתכלות על האישה באופן אחר מעל גבר, כלומר לא כיצור מיני אלא יצור "טהור" שצריך לשמור על עצמו "למען הגבר" ואם היה מין איתה הרי שהיא חפץ משומש שכבר לא מעניין ולא טהור (ברור שלא טהור, הרי הגבר הנאלח בעצמו היה בתוכה, הוא זיהם אותה במקרה הזה ללא ספק).

ohadz

New member
כמעט כל הקשרים הארוכים שהיו לי

התחילו עם סקס סוער בפגישה הראשונה או השניה.

sar33

New member
אותך אני מחפס

שלום אני מעונין למצוא מישהי שתדריך אותי כמו שצריך בסקס אין לי ניסיון רב.

חופ שיה

New member
מסכנה הבחורה

כולה אמרה שיש לה בזמן האחרון תיאבון מיני מוגבר , והסקסולג כבר שלח אותה לטיפול לגמילה מסקס , ועוד היה לו הרבה לנתח אותה על סמך 10 משפטים שהיא רשמה. הייתי אומרת שזו יומרנות מצידו לנתח אותה כך, וזה לא שונה ממה שהחברה עושה לנשים עם תיאבון מיני גדול ועם חופשיות וליברליות בכל הנוגע לסקס. אני בחורה חופשיה ומוחצנת בכל הקשור לסקס , קורה הרבה פעמים שגברים נרתעים מכך , קורה שמתלהבים מכך אבל לרוב זו התלהבות לסקס בלבד. יש (הרוב)גברים ונשים שלא מקבלים את הפתיחות והליברליות הזאת , היא נראית להם מוגזמת ולא מכובדת ויש מקרים שהיא מפחידה אותם (והסיבות לכך מגוונות עד מאוד), אלו אנשים שבד"כ חיים על פי מוסכמות, ותכתיבים חברתיים, הם כל כך דבקים בכך שכל מה ששונה מהם ומדרכם נראה בזוי ולא מכובד. יש הרבה התחסדות בנושא הזה בעיקר מצד הגברים (טוב אני לא באה במגע חיזורי עם נשים :)),כל עוד החינוך הבסיסי ישאר דתי, שמרני ונורמטיבי - אני לא רואה איך צורת מחשבתם של האנשים תשתנה. הפתרון שאני מצאתי לעצמי - זה לא להסתובב עם גברים כאלה , משתדלת גם לא להתחבר לאנשים כאלה באופן כללי. יש הרבה גברים שבאים "בדלת האחורית" מאוד קל לי לזהות אותם , רק צריך לשאול את השאלות הנכונות ולקלוט את הניואנסים הקטנים שלהם, חבל שהם לא אנשים שמכבדים את עצמם לבוא בדרך הישירה והמכובדת יותר. כבחורה חופשיה וליברלית מאוד קיבלתי את הגזרה שאני חיה בעולם שרובו חי ע"פ מוסכמות, נורמות ותכתיבים חברתיים בכל הנוגע לסקס. השד לא מי יודע מה, ביחוד כששמים קצוץ על דעותיהם של הסובבים אותך.

../images/Emo45.gifאמן

יש הרבה התחסדות בנושא הזה בעיקר מצד הגברים- זה ממש נכון. "גברים" ישנו את דעתם על הנשוא בהתאם למפלס החרמנות שלהם באותו רגע. היו כמה פעמים שפרסמתי כמה תמונות , כאן ובפורום השני, ואנשים פתאום נהיו "נחמדים" אליי במסרים, אבל, קרה גם שאחריי כמה זמן הם גילו את הפרצוף האמיתי שלהם , ורמזו שאני זולה, רק בגלל שצילמתי כמה תמונות , והיו גם כאלה שהשתמשו בזה כנשק נגדי, לסחיטות, איומים, העלבות , מה שאת לא רוצה. אני לא מכלילה על כולם , אבל רוב ה"גברים " לא רואים את הקטעים האלה בעין יפה, וזה בגלל העולם השמרני שבו אנחנו מסתובבים , תכלס אני גם מתרחק מאנשים כאלה , לא מתאים לי מישהו פרימיטיבי כמו כולם, אני צריכה מישהו open minded כמוני < ועכשיו כולם יחילו שוב עם ההצעות במסרים בגלל המשפט האחרון , את מבינה את הצביעות?
> ובאמת , לגביי כל שאר העולם - שמה על כולם זין אחד גדול
אני עושה מה שבא לי מתי שבא לי ואיך שבא לי ולא שואלת אפאחד

סקאוט

New member
כמו שאני נחמד אלייך פתאום?

יא נעלמת? ומאיפה לך זין שאת ככה שמה אותו על כולם?

צודקת לחלוטין...

החברה שלנו "קפואה"... ושיפוט הבחורה על פי מיניותה נובע קצת מבורות לדעתי... אני חושבת שזה מאוד הגיוני שבנות מיניות מתרחקות מגברים חסרי יכולת להתגמש אל מחוץ לנורמות החברתיות... אני למשל בהחלט הייתי רוצה גבר מיני וחכם ומקסים כאחד... ולהיפך אם הייתי גבר...הייתי רוצה אישה מינית וחכמה ונאמנה כאחד... אני לא חושבת שיש פה איזשהו הבדל... הפרימיטיביות החברתית לפעמים כל כך בלתי נסבלת ובניוחד הגברים המתחסדים שמזיינים כמו ניגרים.

הגברים הצבועים שיבואו אלייך לדייט

רק כדי לראות אם את שווה זיון , ויגררו את הקשר שלכם , עד שתכנסו למיטה, ואז פתאום הם ייזכרו שלא מתאים להם מישהי "מזדיינת". תכלס לא ידעתי שקיימים אנשים כאלה , אבל רוב הבנים , גם אם הם לא יודו בזה בפה מלא , מתנהגים ככה. יש מעטים שלא.

Kרן

New member
יש גם כאלה...

פגשתי פעם בחור כזה.. אחרי שיחה קצרה, הוא הבין שאין שום סיכוי שיצא לו איזה סטוץ, אז אחרי שנפל לו האסימון: "לא מזדיינת בפגישה הראשונה, אה?... יופי, אותך אני רוצה לקשר רציני".. הוא לא הבין שזה בכלל לא קשור לזה, אם אני כן מזדיינת בפגישה ראשונה או לא... הוא פשוט היה מכוער..

למעלה