אני בפירוש לא חושבת שזה נכון, ולו הייתי גבר הייתי אפילו נעלבת לקרוא את דברייך. ואם אכן יש כאלו שנרתעים מאישה מינית לצורך קשר רציני, אז הם בעצם צבועים ועלובים וטוב שלא ירצו "אותנו" הבלתי טהורות לכאורה
זה לא שרק את נהנית מסקס טוב , או שרק גברים ... סקס בפגישה ראשונה לא מוביל להתאהבות או לאיזושהי הבטחה לקשר , נהפוכו רוב הסיכויים שלדחייה וחוסר עיניין כי "את הסחורה שלך אני כבר מכיר " ואין כבר מה שיוכל להיות מין פיסגה שארצה לשאוף אליה , וזה לא משנה אם את בחורה מעניינת ואינטילגנטית. באת בשביל סקס ? אז גם אני ... קשר ?! NO ...
סתם תכלס- החשיבה שלך ממש פרימיטיבית, מעטים מאוד האנשים ששכבתי איתם בפגישה הראשונה, וזה היה אחריי דייט ארוך של 6-7 שעות שרק ישבנו ודיברנו וצחקנו, כך שבסוף הפגישה כבר היינו שנינו חצי מאוהבים אחד בשניה. וכן, עם כולם המשכתי אחר כך לקשר, קשר רציני. תכלס, בגלל דבילים כמוך, אני כבר לא עושה את זה יותר.
הדגשתי במיוחד מה מפריע לי, שתי מילים קטנטנות רציני ואמיתית שדחפת לשאלה שלך, מי שמראש מצהיר על חיפוש משהו "אמיתי" נשמע לי קצת מזויף ולכן עורר בי קונוטציה שלילית, לא אמרתי שאני פוסל קשר/אהבה רק שהיחס הפריע לי.
הרי יש גברים שימשיכו לחשוב כמו שטוענת פותחת השירשור וגם בנות ימשיכו לחשוב כך(כן כן גם אצלנו זה קיים). ולכן, לא משנה איך בני אדם חושבים, משנה מה אנחנו מחפשים והאם מי שאנחנו מכירים מתאים לנו(תיאום ציפיות). אילו אנשים היו כנים ודוגרים זה לזה, היינו חיים אחד ליד השני בשלום (הליברלים והשמרנים), כל אחד וראיית העולם שלו, והארץ שקטה. (סתם , סתם