מכורה לסקס....???

ohadz

New member
מאיפה הביצים פתאום?

יש עליהן חותמת של השירות הוטרינרי?

את מכירה אותי ?

אוהד , בוא תבדוק בעצמך

דם הבן

New member
אתן עושות את אותו הדבר.

אם גבר ירצה סקס אתכן בפגישה הראשונה, אתן לא תחשבו שכל מה שהוא מחפש זה סקס? בטוחות שתתנו צ'אנס לקשר יותר עמוק?

דם הבן

New member
נכון.

עשו פה דיון גדול על מה בנים רוצים, ועל כמה שבנים זה חרא, ושבנות מיניות לא מקבלות צ'אנס לקשר רציני. הרבה שטויות. בחור חרמן מדי בפגישה הראשונה ידחה גם כן, לא? לא תחשבו שכל מה שהוא רוצה זה סטוץ? אני חושב שעיקר הבעיה היא בתפיסה המעוותת מאד של "בחורה שתופסת בחור היא שרמוטה" לעומת בחור שעושה את אותו דבר הוא גבר גבר. לפעמים אני ממש שונא נורמות מטופשות של ערסים, שמגיעות עד למעמקי המוח של הרבה יותר מדי אנשים, גברים ונשים.

גם אם נחשוב את זה, נחשוב שהוא חרמן

אבל בחורה שתרצה סקס בפגישה ראשונה- הרבה פעמים תחשב לזולה/זונה וכל מיני. מה, לא ככה?

daniella1980

New member
אני מאוד בעד הפתרון שלך

וכמו שאמרתי, באנדם צריך לקשור קשרים עם אנשים שמתאימים לו ועושים אותו מאושר כמו שהוא, בלי דרישה לעצב אותו מחדש ו"לתקן" אותו על פי ראיית עולמם - הכי כיף בעולם זה כשמי שלצידך נותן לך להיות מי שאתה באמת ואוהב את זה. התעוררה בי שאלה לאור דברייך - האם תמיד שמת "קצוץ"? הרי זה לא טריוויאלי, כולנו עובדים, לכולנו משפחות, חברים, עיסוקים -והכל סביב החברה בה אנו חיים - ולאורח חיינו השפעה רבה על איך החברה תופסת אותנו ומתייחסת אלינו, קשה להגיד שאת לא חלק ממנה ואת שמה קצוץ על כולם (מאוד קשה גם אם זו הדרך לאושר לפעמים). כלומר, האם עבר עלייך תהליך כלשהו בו למדת לסנן, להרחיק את מרימי הגבה, למצוא את מי שאת מוצאת מתאים לאורח חייך ולא "לדפוק חשבון" לשאר, איך שמים קצוץ על החברה בה אתה חי? כולנו בכל זאת רוצים להיות "שייכים", יחד עם רצוננו להיות אינדווידואליסטים לא?

T zer

New member
אני לא מסכים אתך ..

אני חושב שזה תלוי בגישה שלך באותה פגישה, אם את משדרת סקס בכול מכיר אז אולי זה יכול להרתיע קצת בעיניין הרצינות בהמשך הקשר. "גברים" תתעוררו!!! עדיין יש כמה כאלה שמשחקים אותה לא עושים סקס בפגישה הראשונה????????????????????????????? אז זה חמור מאוד !!!!!!!!!!!! סליחה רווקה שלי זה לא יקרה יותר.

Kרן

New member
ברגע שארגיש מוגבלת במימוש הפנטזיות

*שלי* עם גבר מסויים - אני אדע שאנחנו פשוט לא מתאימים.

גברים רוצים לזיין בחורות מיניות,

אבל להתאהב, לצאת ולהתחתן עם טהורות. ככה הם היו, ככה הם עכשיו וככה יהיו. זה לא ישתנה... ככה הם.

../images/Emo6.gif משפט סיכום מוחץ

רק מקווה שלא באמת כולכן חושבות כך... חבל שתמצאו את 'האחד' ותעצרו את עצמכן מהפחד שהוא עלול שלא לרצות לפתח קשר רציני בגלל זה... אם הוא כזה הוא כנראה לא שווה את המאמץ

למעלה