מכורה לסקס....???

מכורה לסקס....???

נניח ואתן מכורות לסקס, ולפנטזיות שמתרוצצות בראשכן אין גבולות.... האם אתן מרגישות לפעמים "מוגבלות" במימוש הפנטזיות עם גברים מסויימים בגלל החשש שלא יקבלו זאת ב"עין יפה"??? כלומר, האם גבר שפוגש אישה מינית במיוחד, שולל על הסף את האפשרות לקיים איתה קשר רציני ??? האם אישה מינית מעוררת קונטציות שליליות בכל הנוגע לקשר רציני ואהבה אמיתית???

daniella1980

New member
נניח והגבר ישלול אפשרות

לקיום קשר "רציני" איתה- הרי שאותו גבר **לא מתאים** לאותה אישה, ולכן טוב שנשלל הקשר. לא ?! ולבטח ישנם גברים שכן יתאימו ואף כאלו שלא רק יראו בעין יפה את אותן פנטזיות אלא אף ידלקו מהראש של אותה בחורה. אותה בחורה צריכה בחורים שמתאימים לה - להתאים בחורים אל עצמה ולא להתאים את הפנטזיות שלה לבחורים.

klx

New member
אין קשר בכלל !

תני להסביר , אם מצאת לך בחור , יפה , מעניין ואפילו קצת חכם עם אופי , אין קשר לביצועים שלך במיטה , ותהיי הפנתרה שבפנתרות ,הוא לדעתי , רק יהנה והקשר אם הוא טוב ויציב , רק יתחזק ויפרח . בן זוגך ואת תהנו מאוד. אבל וזה אבל חשוב , אם את מסדרת את זה ככה שכל אבל כל מה שמקשר בינכם תהיה המיטה , אל תחשבי "לכבוש" אותו דרך המיטה , כי אחרי כמה פעמים הוא יבין מה הולך פה ואת תמצאי את עצמך "יזיזה" במקרה הטוב . כן , גם לגברים הקשר הריגשי חשוב .

כן אבל...

למה אם נניח עושים סקס סוער על הפגישה הראשונה, זה אומר שמראש שוללים את הבחורה מבחינת קשר רציני??? אני למשל אם הייתי גבר.. דווקא הייתי רוצה אישה מינית בחקי... אולי בגלל שזה נותן מעין הרגשה שאישה מינית היא אישה לא נאמנה ולא אמינה??? כלומר יכולה "לפרוח" לכיוונם של גברים אחרים???? הרי ברור שזה אידיוטי לחשוב כך... אני למשל מאוד מינית...וכל הקשרים הרציניים שהייתי בהם הייתי הכי נאמנה שיש...לא העזתי להביט לכיוונים אחרים, והייתי כל כולי של בן זוגי... אני שומעת הרבה אנשים שמייחסים אישה שהיא מינית מידי לזונה ... אבל ברגע שחושבים טיפה מבינים שזה ממש לא נכון... גברים מצד אחד רוצים אישה מינית, ומצד שני רוצים אישה טהורה מסקס...פרדוקסלי משהו הייתי אומרת... ועוד אומרים שנשים הן עם לא החלטי... בכל אופן המון סוגיות לא סגורות שגורמות לי להרהר לגבי גישתי לחיים ..

november76

New member
איך הגעת למסקנה

שאם יש סקס סוער בפגישה הראשונה, זה אומר שמראש שוללים את הבחורה מבחינת קשר רציני???

november76

New member
לא למדת עדיין בגילך

לא להאמין לכל דבר שגבר אומר?
<לא להתנפל, אני צוחקת>

ממש לא נכון...

את מכלילה. מכירה מספיק מקרים (מלבד שלי,כמובן :) ) של סקס סוער בדייט ראשון שהתפתח למערכת יחסים.

daniella1980

New member
גברים רוצים גם

שיהיה לך ציצי גדול וקופצני, איבר מין של ילדה ושתהיי כוסית על-אבל טוחנת-סטייקים-חטובה להפליא אבל אף פעם לא מזיעה בחדר כושר-אשת קריירה-אמא למופת-בעלת אינסוף עיסוקים כדי שלא תציקי להם יותר מידי - ועדיין ארוחה חמה כל ערב - ובל נשכח חיית מין סוערת - מיד אחרי הלידה השלישית. נו, אז? אז גברים רוצים. הם יכולים להמשיך לרצות. הערת הכותבת: מן הסתם לא כולם ואני מקווה שרובם לא, ועדיין יש כאלו שבאמת מאמינים שזה מה שפמיניזם אומר - האישה הופכת לביונית כל יכולה והם יכולים להמשיך בשלהם.

דם הבן

New member
לא בדיוק...

אפשר לומר שזה מה שגברים רוצים, אם לוקחים את הרצונות של כל הגברים... אבל אנחנו, בדיוק כמוכן, לא עשויים מקשה אחת. אני לדוגמא, לא חשוב לי אם האשה שאיתי תכין לי ארוחת ערב חמה כל ערב, ואפילו לא קריטי לי אם היא תוכל לטחון סטייקים ולהשאר חטובה להפליא. הרבה יותר חשוב לי שהיא תהיה כתף להשען עליה, ושתראה בי את אותו הדבר. ויותר חשוב לי לחזור הביתה מהעבודה ושאני אוכל להתפנק אצלה, ושלא יהיה אוכל. אז מזמינים פיצה. וכן, גם חשוב לי שהיא תהיה מינית. אני בן 20. אני לא חושב על איך אני רוצה שאשתי תתנהג עם הילדים. כשהייתי בן 17 פגשתי מישהי שהיתה קטנה ממני בשנתיים. והתחרמנו בפעם הראשונה שנפגשנו ודיברנו. היינו בקשר מדהים חצי שנה, שעד היום לא עוזב אותי, ואני ממשיך לחשוב עליה שנים אחרי, הרבה-יותר-מדי-קשרים אחרי, וקשר יציב של שנתיים. כלומר- לא כולנו אותו דבר.

daniella1980

New member
עצם זה שענית לי ברצינות

זו תעודת עניות חמורה לעצמך. אני לחלוטין הייתי צינית, גברים הם לא עד כדי כך מטומטמים. לדוגמא, כדי להיות חטובים חייבים להתאמן בחדר כושר ולהזיע (שוב צינית).

דם הבן

New member
שמעי.

אני עוד לא מכיר פה את האנשים, מאיפה לי לדעת שאת צינית?! יש מליון בחורות שהיו כותבות את אותו דבר לגמרי ברצינות... יצאתי עני..

daniella1980

New member
חח אבל עדיין הדברים שאמרתי

נראו לך הגיוניים. אם היית לוקח אותי ברצינות היית צריך להגיד לי "מה את מקשקשת תני לנו קצת קרדיט". אבל נסלח לך כי אתה חדש! :)

שואלת אותה שאלה בדיוק ,

כתבת אם עושים סקס סןער עם מישהי בפגישה ראשונה זה אומר ששוללים מראש את הבחורה לקשר רציני. אני נתקלת המון במצב הזה וזה כ"כ מתחסד מצד הגברים! הכי בריא ללכת על היצר הטיבעי שלך , ולמה לשחק משחק שאין בו קשר לחיים, הכוונה במשחק היא לשחק אותה כאילו אני לא אישה חרמנית ולשכב עם הגבר רק אחרי הפגישה השלישית נאמר. זה טיפשי מידי. אם יש הזדמנות להנאה למה ישר להוציא ממנה את העוקץ! מבאס משהו , גברים תעוררו בבקשה !

למעלה