מכורבלת

newcharm

New member
תגידי חניתה

איך את יודעת לקבוע כמה אייקונים נדרשים בשביל לשכנע בדעתך את מי שקורא? :)

הפעם אנחנו מסכימות לגמרי.
בתכלס את די אומרת לאורך כל הדיון הזה את מה שניסיתי להגיד בפעם שעברה שדנו בנושא הזה, ומשום מה אז היינו בצדדים שונים של המתרס

ברוכה הבאה לכוחות האור

(אלון שייך לכוחות האופל, זה לא סוד
)

UltraL

New member
לדעתי המלומדת

ועברתי 3 שנות לימוד. אפילו יודע לקרוא.
אנשחנו עוסקים בבדסמ והמושג "סאדיסט" יש לו משמעויות חיוביות.
לא משנה את התואר , העיקר להרחיק ממנו.

ואולי הוא פשוט מניאק דורסני, אלון...

כמו שאתה אמרת - זה שאני פרנואיד לא אומר שלא רודפים אחריי.
לפעמים מניאק הוא פשוט מניאק, וממש לא חסרים כאלה בעולם.
היה לי אחד - ולא היה שום קשר בינו לבין בדס"מ. זה לא יכול להיות הכיסוי או התירוץ לכל דבר.

A לוןA

New member
נכון. מאוד יכול להיות

וגם מאוד יכול להיות שלא- וזה פשוט הבדסמ שלו.

אם זה לא מתאים לך- אז אל תהיי איתו.
אבל אם קפצת ראש לבריכה ורק אחר כך בדקת אם יש בה מים- את יכולה לבוא בטענות לבעל הבריכה, לאמא שלך, לאלוהים לסדרן בכניסה ולגשם שלא ירד מספיק- אבל רצוי קודם כל שתבדקי למה קפצת ראש לבריכה הזו מלכתחילה בצורה כזו.
רוצה לומר-
לדעתי הדרך לחזק את AA היא לחבק ולעטוף אותה- אבל לעשות משפט שדה לנבל, העלוב, החלאה, הטרוריסט הרוצח והאנס שהיה איתה- זה לא לעניין- כי את לא באמת יודעת שהוא כזה. למיטב ידיעתנו לא היה שם שום דבר שלא בוצע בהסכמה, בין שני בוגרים וללא סיכון פיזי- אז מי שמכם?

משפט שדה לא -

זה יותר בגדר הבעת דעה בנוסח "לפי מה שנראה לי הוא משחק בך", ואפילו "לפי התרשמותי הוא סתם מניאק, תברחי". בסה"כ אלה תגובות נפוצות ונורמליות בפורומים (קפוץ ל"בינו לבינה", שם ממש *מבקשים* את ההתרשמויות האלה).
אני כן מסכימה איתך שיותר חשוב לחזק את AAף ולעודד אותה לא להישבר ולא לחזור למקום שלא טוב לה בו, תהא הסיבה אשר תהא. סה"כ, גם אם הוא מניאק (וכן, זאת ההתרשמות שלי) - למי אכפת ממנו בעצם?

A לוןA

New member
תראי

יש הבדל גדול בין- הוא מניאק/משחק בך וכאלה, לבין הוא חלאה/טרוריסט/אנס/נבל/מסוכן לחייך (לא המצאתי- הכל ציטוטים)
וזו בדיוק הנקודה שניסיתי להעביר מלכתחילה- למי אכפת ממנו? יש לו כח על חיה בדיוק במידה שהיא נותנת לו אותו. ואם היא תפסיק לתת לו- כוחו יעלם והוא יעוף מחייה- ויפה שעה אחת קודם.

G מאסטר

New member
שניכם טועים !!!

הקיצורית שלה זה Ai לא AA ...
(AA זה הגודל של הסוללה ברוקטפוקט )

דווקא רוב המגיבים ב"בינו לבינה"

הם מהמטומטמים שראיתי.
מדי פעם ניקים מוכרים מהפורום הזה מגיבים גם שם ומפיצים מעט שפיות או הומור

פה ספציפית, אני גם לא ממהרת לכנות אף אחד בשמות,
גם מוכנה לקבל את זה שיחס כזה יכול להיות לגיטימי במערכת בדס"מית,
אבל לקחת את השליטה ולא לקחת את האחריות שבאה ביחד איתה - את זה אני לא מוכנה לקבל כלגיטימי בשום צורה.

שולט לא עושה סלטות באוויר בשביל להיות בטוח שהנשלטת שלו לא תפגע - הוא לא שולט בעיניי, אלא סתם מישהו שמחפש מקום לאלימות שבו.

אייבורי

New member
המחשבה

על אישה יפה ערומה בגרבי צמר קוראת ספר
די מחרמנת
לדעתי זה הזמן לתקוע לה זין בפה.

מאמי שומעת ?

gaya36

New member
תודה שהצחקת אותי על הבוקר

במיוחד שהייתי זקוקה לזה.....

זה מבחן

(או שכל הנבלות נחנו בכישרון הזה)

אבל את חזקה,
מאוד,
ואת תעברי אותו.

סומכת עלייך!

Tranquility40

New member
כולנו שוכחים דבר מאוד חשוב

אנחנו דנים על BDSM בצורה קרה. מדברים על משמעות האותיות - כאילו אנחנו עורכי דין, על חשיבות ההסכם בין בני הזוג - כאילו אנחנו קונים דירה ועל מילת ביטחון - כאילו מדובר במשחק פרה עיוורת של ילדים.

ובכן, לא מדובר במשחק ילדים!
מדובר על בני אדם, ולעיתים קרובות בנשים פגועות, פצועות, נשים שעברו טראומה בצעירותן ומנסות להשתקם כשהדבר הזה עלול להובילן להתרסקות נוספת ואף ליטול את חייהן במו ידיהן.
יש השערות רבות בפסיכולוגיה מדוע נשים מחפשות גבר שישלוט בהן (אבא שלא שיחרר את אחיזתו ושאר mumbo-jumbo שלא זה המקום לפרט) ולדברים יש משמעות עמוקה ולעיתים רבות השלכות כבדות משקל.

אני מצטער להרוס את המסיבה, אבל אנחנו משחקים פה בחייהם של בני אדם!
אם יש דבר אחד שלמדתי מהצבא זה את המשפט: "אם יש ספק, אז אין ספק" - ראשית שב עם הנשלטת ותברר מה הרקע שלה, תאם ציפיות ונסה להבין במהלך הסשן מה עובר עליה. אם בכל שלב יש סיכוי שאתה פוגע באדם, במיוחד אדם שעבר טראומה ועוד תקיפה מינית, עצור! הכח בידיך, אתה עלול לגרום לה לפגיעה נפשית חמורה ואף למותה. ואם למרות הכל אתה ממשיך לפצוע אותה נפשית... מה יש לומר?!

מבחינתי, כל מי שלא עושה זאת ובעצם מסכן חיים הוא נבל, ולא אכפת לי אם מה שהוא עושה עונה על הריבוע הקדוש - אותיות ה BDSM. אם הייתי יכול, הייתי פונה לוועדת ה BDSM העולמית ומוסיף עוד אות שתענה על הצורך.

נ.ב.
אלון, אני מת עליך
, מעריך מאוד את דבריך ומעריך עוד יותר את עמידתך בדעה הלא פופוליסטית.
פשוט יש לי דעה אחרת.

אין לי מה להגיד חוץ מוואו!!!

כל כך צודק בכל מילה ומילה שרשמת.
עזוב, בדסמ לא בדסמ, שפוי, בטוח, הסכמה - רבאק אנחנו בני אדם - תהיה בן אדם קודם כל - ואם אתה לא בן אדם - אז אל תפנה בכלל לעולם השליטה -
כי זה ה-מ-ק-ו-ם שמוצאים בו בית אנשים יצר סדיסטי נטו תחת החסות של כללי הבדסמ...

למה אני התקוממתי וקראתי לו בשמות גנאי? הבן אדם לא בן אדם - אדון מנוסה לוקח מישהי שאין לה שמץ של מושג בעולם השליטה, מה נכון, מה לא נכון, מה מותר, מה אסור...
יכול להיות שהיא תמימה מידי והייתה צריכה לנהוג אחרת ובשיקול דעת - אבל לעזאזל אל תנצל את זה.... תהיה בן אדם! זה הכל!
ועוד במיוחד עם כל מה שעברה בחייה - נפש האדם זה הדבר הכי שביר שיש - ואתה לוקח את זה ומנצל את זה? אין מילה אחרת שמתאימה לזה חוץ מנבל.

והכי מעצבן - אותי באופן אישי - ראית שנפגעה ונשברה - אתה רואה שהיא משתקמת ממך, הפצעים מגלידים. ראית שהיא רשמה פוסטים על הנזק הנפשי שעשית לה,
מה אתה חוזר לפצוע שוב? אוףףף כמה שהוא מעצבן אותי!

246 As is

New member
לא יכולה

לומר את זה יותר טוב.
וואו על מה שהוא כתב
ו- וואו עוד יותר על הצורה שבה ניסחת את מה שאני מרגישה וחווה.

זה בדיוק בדיוק זה!

תודה מתוקה

באמת שנכנסת לי ללב...
היה מה שהיה יקירתי - קחי את זה כשיעור להבא - כלקח לפעם הבאה - תתחזקי - תתגברי - את מסוגלת לזה -
ושלא תעיזי בגלל ההתנסות הרעה הזו (אני עברתי 2 התנסויות רעות בעולם הזה) - לוותר על העולם המופלא הזה שקוראים לו עולם השליטה.
מאחלת לך שתמצאי את האדון המתאים לך בהקדם - זה שתחווי איתו ותעלי איתו יחד לעוצמות ולתחושות עמוקות שלא הכרת מעולם!

אתה מדהים. ואני כבר

מקנאה בנשלטת/בתזוג שלך

לא יכולתי להגיד את כל הדברים האלה טוב יותר.
באמת, תענוג שאתה פה.

למעלה