כולנו שוכחים דבר מאוד חשוב
אנחנו דנים על BDSM בצורה קרה. מדברים על משמעות האותיות - כאילו אנחנו עורכי דין, על חשיבות ההסכם בין בני הזוג - כאילו אנחנו קונים דירה ועל מילת ביטחון - כאילו מדובר במשחק פרה עיוורת של ילדים.
ובכן, לא מדובר במשחק ילדים!
מדובר על בני אדם, ולעיתים קרובות בנשים פגועות, פצועות, נשים שעברו טראומה בצעירותן ומנסות להשתקם כשהדבר הזה עלול להובילן להתרסקות נוספת ואף ליטול את חייהן במו ידיהן.
יש השערות רבות בפסיכולוגיה מדוע נשים מחפשות גבר שישלוט בהן (אבא שלא שיחרר את אחיזתו ושאר mumbo-jumbo שלא זה המקום לפרט) ולדברים יש משמעות עמוקה ולעיתים רבות השלכות כבדות משקל.
אני מצטער להרוס את המסיבה, אבל אנחנו משחקים פה בחייהם של בני אדם!
אם יש דבר אחד שלמדתי מהצבא זה את המשפט: "אם יש ספק, אז אין ספק" - ראשית שב עם הנשלטת ותברר מה הרקע שלה, תאם ציפיות ונסה להבין במהלך הסשן מה עובר עליה. אם בכל שלב יש סיכוי שאתה פוגע באדם, במיוחד אדם שעבר טראומה ועוד תקיפה מינית, עצור! הכח בידיך, אתה עלול לגרום לה לפגיעה נפשית חמורה ואף למותה. ואם למרות הכל אתה ממשיך לפצוע אותה נפשית... מה יש לומר?!
מבחינתי, כל מי שלא עושה זאת ובעצם מסכן חיים הוא נבל, ולא אכפת לי אם מה שהוא עושה עונה על הריבוע הקדוש - אותיות ה BDSM. אם הייתי יכול, הייתי פונה לוועדת ה BDSM העולמית ומוסיף עוד אות שתענה על הצורך.
נ.ב.
אלון, אני מת עליך
, מעריך מאוד את דבריך ומעריך עוד יותר את עמידתך בדעה הלא פופוליסטית.
פשוט יש לי דעה אחרת.