מכבי- ריטאס

dark happy shadow

Member
מנהל
תוסיפו על זה אי לקיחת פסקי זמן בזמן חמש דקות לסיום הרבע השני, ריטאס לקחה יותר מ 7 רבאוד התקפה נדמה לי עד שהשופט שרק ל 3 שניות והציל את מכבי מבזיון גמור. בכל הזמן הזה מכבי חסרת מענה לריטאס. חוץ מזה שלמכבי היה הרבה מאוד מזל עם אי ניצול המומנטום של ריטאס עוד לפני סוף הרבע השני וכל הזמן הזה קטש לא לקח פסק זמן אחד בזמן. התמונה של שרף (במחצית) מיואש לגמרי אומרת הכל נראה לי לגבי מכבי העונה.

לגבי ביינום ופייזר

מביינום די נואשתי , אבל לא סתם לזרוק אותו , צריך למצוא לו מחליף ברמה. לגבי פייזר , אני ממש לא מסכים , הוא בקו עליה מצוין , נגד הקבוצות הגדולות (אם מכבי תגיע לשם) הוא יכול להוות ערך מוסף רציני מאד בגלל הכוח והידית שמשתפרת ככל שהעונה מתקדמת.

The WizardMan

New member
מצטער , אבל לדעתי הוא לא יכול להוות כלום

הוא עושה יותר מידי פאולים , ומצד שני היכולות האתלטיות שלו נוראיות.(ריבאונד הוא לוקח רק בעזרת מיקום , לא בעזרת ניתור , הגנה זה מילה גסה , ועל חסימה בכלל אין מה לדבר ...) חוצמיזה שיש לו תסמין , שאני לא יודע אם הוא באמת חלק מהחבילה שלו , אבל זה משהו ששמתי לב אליו מתחילת העונה , פשוט קשה לו לתפוס את הכדור. זה כאילו שהראש והגוף שלו לא מסונכרנים. הוא מאבד ככה יותר מידי כדורים כשמוסרים לו פנימה , הוא גם איטי מידי כדי להגיב לכדורים שבורחים לו מהידיים.

הגנתית אני מסכים ברוב הדברים

לא חושב שהוא מחפף בהשוואה ואחרים, ויש לו גוף שיכול להקשות בהגנה , הפאולים שלו זו נגזרת של מאמן שלא יודע מה הוא רוצה ממנו לטעמי. התקפית זה הפלוס הגדול שלו , יש לו התמצאות מצוינת בצבע , הידית שלו חוזרת לעצמה, אותו לא היית מעיף , במקרה הצורך יש למכבי אלטרנטיבות בשבילו מהספסל , ומול חלק מהקבוצות הגדולות הוא יכול להיות ההבדל , השילוב בין המאסה , הידית וההתמצאות ההתקפית שלו (והוא משתפר ממשחק למשחק ומתחבר לקבוצה) , והעובדה שהוא יודע למסור (וגם עושה את זה מדי פעם) הופכים אותו בעיני לשחקן בעל יכולות ייחודיות באירופה , לטעמי מכבי מבחינת חומר שחקנים היא בהחלט אחת מה-4 הראשונות , אבל יש לה מאמן שלא מתאים למעמד , ורכזים לא לענין. אם שואלים אותי , הייתי מחפש את טפירו (גם כדי שפושקאש יצעק את השטויות שלו יותר חזק) ועוד שחקן משלים לעמדה 3 דווקא (במקום ביינום וקאמינגס). טפירו , הלפרין , בורשטין כגארדים המובילים מספיקים (כשעל הספסל יש את גארסיה הלא מספיק מוערך , ושארפ שעדין לא נגמר) בהחלט לכל רמה. הגיע הזמן לתת להלפרין את ההכרה , בינתיים הוא מציג רמה הרבה יותר גבוהה מביינום את קאמינגס. צריך מנהיגות על המגרש ומאמן על הקווים.

The WizardMan

New member
הדעה שלך נכונה , אבל לא פרקטית לדעתי

פייזר לא בא להיות עוד שחקן מהפאזל , הוא בא להיות הכוכב , לסחוב את מכבי על הגב (שזה הדבר שהכי חסר למכבי היום , מישהו שייקח אחריות כשיש לו את היכולת לעשות את זה). אין ספק שהוא יכול לתת גוף מול הקבוצות הגדולות ולסיים יפה בתוך הצבע וזה גם סוג של עזרה למכבי, אבל מצד שני , את זה גם סברסנקו יכול ... :\ ולגבי יכולות מסירה עוד לא ראיתי ממנו משהו מיוחד. להפך , בינתיים ראיתי אותו כבר פעמיים לא מזהה בלבול בהגנות ולא מוסר לשחקן שנשאר פנוי. טפירו הלפרין ובורשטיין נשמע נחמד בהחלט , ואני דווקא חושב שטפירו באמת יכול להתאים לקונספציה של מכבי כיום ... שחקנים כמו פייזר ובאטיסטה יתענגו על לשחק לידו ... אבל זה לא פרקטי כי טפירו הוא סוג של אנטיתזה תמידית של מכבי. מצד שני , גם פנחס היה ...

סברסנקו הא?

הוא לא מסוגל לקלוע מה שלא הטבעה ואתה משווה בינו לבין פייזר?? מה הקשר בכלל? פייזר בא להיות כוכב , והוא באמת משתלט על עמדת ה"גו טו גאי" לאט לאט , על מה אתה מדבר? לגבי הסיפא , מן הסתם אני מסכים.

The WizardMan

New member
מן הסתם אני לא באמת משווה אותו לסברא

סה"כ רציתי להביע נקודה. הוא פינישר מתחת לסל , זה הכל. קטש בנה איזה תרגיל שניים בשביל באטיסטה ופייזר שמפנה אותם מתחת לסל או מקסימום לטחון את השחקן שלהם 1 על 1 וזה מה שהם עושים. מעבר לזה הוא קלע איזו שלשה פעם , ופעם אחת מחצי מרחק .... הוא לא עושה כמעט כלום אחר. מאבד יותר מידי כדורים , עושה יותר מידי עבירות ... לדעתי דברים ישתפרו אם הוא יתחיל לעבוד על עצמו , להוריד משקל ולעבוד קצת על זריזות וניתור (בטוח שהוא יכול יותר ממה שיש לו היום , לא מאמין שעם זה בחרו אותו כל כך גבוה בדראפט).זה יחזיר אותו לעניינים , לפחות בהגנה.

ממה שכתבת עכשיו

אפשר להבין שאתה בכלל לא יודע מיהו מרכוס פייזר ומהם יכולותיו ככדורסלן. אתה מוזמן לחפש אותו ביוטיוב . לא מחפש לזלזל בך , אבל "מעבר לזה הוא קלע איזו שלשה פעם" זה הכי רחוק מהאמת לגבי פייזר. אתה לא מאמין שבחרו אותו גבוה בדראפט , כי אין לך מושג כנראה על רמת הידית שלו. הוא צריך זמן , יש לו ידית מצוינת מכל טווח.

The WizardMan

New member
זה נכון. אני באמת לא ראיתי אותו משחק לפני

אני מדבר על היכולת שלו נכון להיום.

גם במכבי אפשר לראות את הידית שלו.

ב-3-4 משחקים האחרונים הוא גומר כל משחק עם משהו כמו 16 נק' עם אחוזים טובים והרבה סלים מחצי מרחק ובעיקר מתחת לסל. יש לו קליעה טיפוסית עם הקרש והוא עושה את זה פעם-פעמיים במשחק. נכון שהוא לא אגרסיבי כמו שאפשר היה לצפות ממבנה הגוף שלו אבל פייזר הוא אחד השחקנים המשתפרים של המשחקים האחרונים ואחד החשובים במכבי. בהגנה זה כמובן סיפור אחר.

ואתה יודע מה?

1- הוא משתפר גם בהגנה , הוא משתדל לפחות. 2- בהתקפה רף השיפור שלו הוא עצום , יש לו עוד המון לאן. במיטבו הוא בלתי עציר בהתקפה .

SimsY

New member
הם הובילו כל המשחק - והם לא יכולים

להחזיק את זה עד הסוף ??????? איזה לוזרים אלוהים ישמור מעצבן כל כך חתיכת נעליים

lb22

New member
אם יש משהו שמכבי לא עשתה היום כל היום

זה להוביל....

SimsY

New member
בהרבה חלקים של המשחק

מבחינת תוצאה הם הובילו - אני מדבר מבחינת המספרים אבל כמובן הם מומחים בלהוביל מתי שזה לא חשוב

מבחינת מספרים הם הובילו כל המשחק עד הרבע

האחרון. מבחינות אחרות היא לא הובלה עד הרבע האחרון, שבו איידסון והוליס פרייס לקחו את העניינים לידיים. זה לא סוד שלמכבי אין פרייס אבל אפשר לנצח באיסטנבול ואחרי זה את מלאגה. מכבי עכשיו עם הגב אל הקיר במאבק על המקום הראשון.

לא נכון

מבט בסטטיסטיקה מראה שמכבי עשתה הרהב דברים טוב. אחוזים טובים , הרבה אסיסטים , יותר חטיפות , חסימות. בRANKING של האתר של היורוליג מכבי מובילה בכמעט 20 נק', מבי הרבה מחשבות הענין הזה. בשבוע שעבר אגב זה היה הפוך, מכבי ניצחה , אבל ברנקינג הפסידה בכמעט 20 נק' שוב.

טרה10

New member
המשחק הזה הוכרע בשתי השלשות

האחרונות. וזה בדיוק ההפרש במספר השלשות שנכנסו להם. אמנם השלשה האחרונה היתה כבר גרבז'- אבל זו שלפניה הכריעה את המשחק. קורה. וזה מסביר שגם אם הובלת כל המשחק- במני- טיים הפסדת.

למעלה