הגנתית אני מסכים ברוב הדברים
לא חושב שהוא מחפף בהשוואה ואחרים, ויש לו גוף שיכול להקשות בהגנה , הפאולים שלו זו נגזרת של מאמן שלא יודע מה הוא רוצה ממנו לטעמי. התקפית זה הפלוס הגדול שלו , יש לו התמצאות מצוינת בצבע , הידית שלו חוזרת לעצמה, אותו לא היית מעיף , במקרה הצורך יש למכבי אלטרנטיבות בשבילו מהספסל , ומול חלק מהקבוצות הגדולות הוא יכול להיות ההבדל , השילוב בין המאסה , הידית וההתמצאות ההתקפית שלו (והוא משתפר ממשחק למשחק ומתחבר לקבוצה) , והעובדה שהוא יודע למסור (וגם עושה את זה מדי פעם) הופכים אותו בעיני לשחקן בעל יכולות ייחודיות באירופה , לטעמי מכבי מבחינת חומר שחקנים היא בהחלט אחת מה-4 הראשונות , אבל יש לה מאמן שלא מתאים למעמד , ורכזים לא לענין. אם שואלים אותי , הייתי מחפש את טפירו (גם כדי שפושקאש יצעק את השטויות שלו יותר חזק) ועוד שחקן משלים לעמדה 3 דווקא (במקום ביינום וקאמינגס). טפירו , הלפרין , בורשטין כגארדים המובילים מספיקים (כשעל הספסל יש את גארסיה הלא מספיק מוערך , ושארפ שעדין לא נגמר) בהחלט לכל רמה. הגיע הזמן לתת להלפרין את ההכרה , בינתיים הוא מציג רמה הרבה יותר גבוהה מביינום את קאמינגס. צריך מנהיגות על המגרש ומאמן על הקווים.