מכבי- ריטאס

Necromancer1

New member
מכבי- ריטאס

היום בשעה 8:50 בערוץ 10, שידור ישיר. מכבי המשתפרת נגד קבוצת ההגנה הכי טובה בבית. אני בספק אם מהלכים 1 על 1 של פייזר, או חדירות של ביינום שעבדו טוב בשבועיים האחרונים יספיקו הפעם, שיהיה מולם יער מטורף. בנוסף פייזר סובב את הקרסול באימון אתמול ובספק למשחק היום. לדעתי, היום זה היום של אליהו, כספי ובלותאנטל בהתקפה. הם יכנסו למשחק היום רק בעזרת דבר אחד, אסיסטים של אחד הרכזים. אם ישחקו בשביל בלותאנטל. אחרי כמה זריקות ההגנה תיפתח קצת. ואז אליהו יהיה מסוגל לקבל כדורים בתוך הצבע ולעשות סלים קלים. וגם כספי שהם עוד לא מכירים יכול לעשות את שלו. בנוסף היום זה יום חשוב מאוד לביינום ושארפ בהגנה, שיצטרכו לנטרל את הרכז המוביל של ריטאס. ולכל הגבוהים שיצטרכו להלחם בטירוף על ריבאונד, וידעו לצאת שצריך בשביל לחסום שלשות. שני אלו חיסלו את מכבי במשחק הקודם. בהצלחה.

רק בעולמם הסובייקטיבי של אוהדי מכבי

רואים את "מכבי המשתפרת" כהגדרתך,אולם בני אדם הגוזרים את מסקנתם מן המציאות האובייקטיבית לא יניחו את ידיהם על הנחת היסוד המעורערת והמשעשעת העונה לשם "מכבי המשתפרת". אתה טועה טעות גדולה וחמורה בהבנת היחס בין מכבי המשתפרת לבין מכבי המאלתרת,או אם ניצור סינתיזה נקרא לה מכבי המשתפרת ביכולת האילתור,יכולתה של מכבי תלויה באופן ישיר ומוחלט ליכולת לאלתר מהלך ברגע נתון,כיום דרק שארפ המתבגר הוא המושיע של מכבי וזה אומר הכל,בעונות עברו שארפ היה שחקן הנותן אוויר לנשימה לכוכביה של מכבי,עולה מן הספסל נלחם שומר היטב וקולע שלשות באחוזים לא רעים ,ובימים אלה כל מאן דבעי יכול לראות בהדיא ובעליל שמכבי קבוצה בינונית מינוס ביורוליג,רק שאוהדיה הקונפורמיסטים אינם מודעים לכך עד לרגע זה,כלומר אוהדי מכבי לא נותנים לעובדות לבלבל אותם. אני כולי תקווה שריטאס המוכשרת תנצח שוב את הכבשה התל אביבית,ותוריד את מכבי למקומה הטבעי זאת אומרת למלחמת הבינוניות כלומר המלחמה על כרטיס הכניסה לטופ 16 .

תראה

1- היום נראה ממילא מה נכון , כי היום תגיע קבוצה רצינית (יחסית לבית הזה) ונראה מה מכבי תתן מולה. 2- אי אפשר להכחיש שיש במכבי שחקנים עם קבלות , החבילה שנקראת מכבי עד עתה לא הוכיחה את עצמה , גם אם השיפור הוא רק ברמת הביטחון של חלק מהשחקנים , יש מצב שזה יגרור שיפור גם ברמת המשחק. יש לי המון ביקורת על קטש וכבר כתבתי אותה כאן הרבה , אבל אני לא מתכחש לכישרון העצום שיש לו , אני פשוט חושב שההתנהלות שלו היא של רוקי , ואני לא בטוח שמכבי יכולה להסתפק במאמן כזה , כולי תקווה שהוא יפתיע , עד היום מכבי לא ממש התעלתה על עצמה. עוד לא לקחה משחק "בונוס". חבל שהתחלת בסדר , והמשכת לסתם התנצחות טיפוסית של אדום מתוסכל. מדהים שהרבה "אדומים" מאד אינטליגנטים מאבדים את הראש לנוכח הצבע הצהוב ברמה שלא מתאימה.

ראה תראה

>היום נראה ממילא מה נכון <לא מיניה ולא מקצתיה,כל שתראה היום הוא קבוצה ביתית ובינונית (מכבי) שחסרה שיטת משחק חסרה סדירות ועקביות הנאחזת בחבל הצלה (בבחי' נהירו דקיק) העונה לשם היכל נוקיה ובו תמצא מאמינים רבים הזועקים ומשוועים לעזרה,וכל זאת בכדי להיזכר באימפריה המתפוררת והמתרסקת. >שההתנהלות שלו היא של רוקי< אמת,אולם בל נתעלם מהמינוי,שלוחו של אדם כמותו. >אני לא בטוח שמכבי יכולה להסתפק במאמן כזה< אתה בספק ואני בוודאות גמורה שקטש איננו מתאים לתפקיד,אפילו אם ינצח היום ב-30 הפרש. >עד היום מכבי לא ממש התעלתה על עצמה.<דווקא כן,במצבה כיום כל משחק בינוני פלוס הוא התעלות של ממש וזה דומני כבר התרחש העונה כמה פעמים. >מדהים שהרבה "אדומים" מאד אינטליגנטים מאבדים את הראש לנוכח הצבע הצהוב ברמה שלא מתאימה.<אני בסה"כ הצגתי עובדות נתונות הנגזרות מן המציאות,ולאחר מכן הבעתי את רגשותיי העמוקים כלפי הכבשה הצהובה.

הכבשה הצהובה. - זו עובדה בעיניך?

ויש עוד תיאורים מפולפלים כיד הדמיון הטובה. איבדתי ענין. אתה באמת "סתם אדום מתוסכל" - אני לא מתכוון לפגוע , אבל אולי אם תיצמד לעובדות ופחות לירידות מיותרות , תיראה יותר רציני.

הכבשה הצהובה והארי מווילנא.

1>איבדתי ענין.< אז איבדת עניין. 2>אתה באמת "סתם אדום מתוסכל" - אני לא מתכוון לפגוע <אחלק את התייחסותי למימרא שלך: A:>אני לא אדום ואין לי כל עניין בהצלחותיהם של קבוצות אדומות למיניהם. B:> אפשר שהתכוונת,אפשר שלא,אין לכך כל משמעות בעיני. 3>יכולתי לשאת את ההבלים שפוזרו בסעיפים הקודמים אולם סעיף זה העלה לי את הסעיף,וזאת משום המימרא המנומקת והמלומדת להפליא,>אם תיצמד לעובדות ופחות לירידות מיותרות , תיראה יותר רציני.< ניתי ספר וניחזי,העובדות שהצגתי ארוגות ומעוגנות היטב במציאות האמפירית,וזאת בתנאי שהקורא אינו מצוי בסערה אמוציונאלית כלפי הכבשה הצהובה.

Puskas

New member
פתאום הוא סתם אדם מתוסכל..

חח מעניין שכשהוא חשב כמוך אז הוא היה צודק תמיד אבל כשהוא חושב אחרת אז פתאום הוא מתוסכל... שמע..אתה אחד האנשים הכי קטנים במדינה הזאת...ג'וק פשוט... אין אחד שמסכים איתך פה..אתה רק מתווכח עם כל העולם ותאכלס? מבין בספורט כמו שאני מבין בבלט... תיצמד להייטק..(אלא אם גם זה פרי דמיונך ואתה סתם איש בודד בדירה שכורה שרק מחפש להתווכח כל היום)

Puskas

New member
תיקון טעות

התבלבלתי בינו לבין אחד עם ניק דומה "משועמם רצח" אבל בכל מקרה..זה האדם השלישי שאני רואה שאתה קורא לו אומלל או מתוסכל.. למה אתה חייב לדבר ככה? מי אתה בכלל?

לא טעית בכלל

לגבי שאלתך כלפי מר רוברט באראתיאון שאלת:>מי אתה בכלל?< אומר לך מה התשובה לשיטתי,יש אומרים שאוהדי מכבי רבים מתקשים לסנתז משפט שיהא תקין מבחינה תחבירית,והנה חש ידידינו בפגיעה האינטלקטואלית המכלילה והגורפת הזו,ויאמר בליבו "עד כאן,מעתה אצא למלחמה אינטלקטואלית חסרת פשרות בכדי להחזיר לאוהדינו את הכבוד",אולם דא עקא שאין הדבר עולה בידו,ומכאן ברור לכל בר דעת מה פשר ההשתלחויות הרבות חסרות הרסן.

יו45

New member
אף אחד לא מסכים איתו?

תחזור לשרשור על עודד ותראה עם מי אף אחד לא מסכים. וכן, הוא חי בסרט... מכבי דה פקטו כבר בטופ 16 ככה שאמירה כמו מכבי תילחם על העליה היא חלומות בהקיץ.

יו, טוב שבאת.

1>הוא חי בסרט... מכבי דה פקטו כבר בטופ 16 < האומנם? להזכירך נשכחות? אתה מודע למצב העדין והמעורער בבית של מכבי,שלכל משחק נתון יש פונטציאל לשנות סדרי בראשית,כלומר להפוך את הטבלה על פיה. 2>ככה שאמירה כמו מכבי תילחם על העליה היא חלומות בהקיץ.< כעת לאחר שהשכלנו מעט מהאמור בסעיף מס' 1,נבין שיש בדבריך אלוגיה וזחיחות דעת מהמדרגה הראשונה. יו,טוב שבאת.

יו45

New member
אין לי כוח להסביר לך עכשיו

אחרי המשחק נעבור ביחד על הטבלה ונראה מה צריך לקרות כדי שמכבי לא תעלה...

בסופו של דבר צריך לדעת עם מי אפשר

לפתח דיון ומי נמצא כאן בשביל לפתח את האידיאולוגיה המחוררת שלו, או השני עם ה"מציאות האמפירית" (לא פחות) שלו.

ראה תראה

>היום נראה ממילא מה נכון<לא מיניה ולא מקצתיה, כל שתראה היום הוא לא יותר מאשר קבוצה בינונית הנשענת על קנה רצוץ בדמותו ובצלמו של היכל נוקיה,ובו מתכנסים מאמינים רבים. >אי אפשר להכחיש שיש במכבי שחקנים עם קבלות<ומי גילה לך רז זה שהכחשתי או לגלגתי על יכולתם המקצועית של שחקני מכבי. >ואני לא בטוח שמכבי יכולה להסתפק במאמן כזה< אני בטוח שמכביח לא תוכל להסתפק בו,אולם בל נשכח ששלוחו של אדם כמותו, בבחינת אמור לי מי שמך למאמן ואומר לך מי מינה אותך. >עד היום מכבי לא ממש התעלתה על עצמה.<התעלתה לעילא ולעילא,במצבה הנוכחי של הכבשה התל אביבית כל משחק בינוני פלוס הוא התעלות לפסגות שטרם נראו עד כה. >מדהים שהרבה "אדומים" מאד אינטליגנטים מאבדים את הראש לנוכח הצבע הצהוב ברמה שלא מתאימה.<כלל וכלל לא,כל אדם יהא אשר יהא רשאי לתת את הניתוח הענייני שלו למשחק ולהוסיף משאלה בסיום התחזית המקצועית,ומה יותר טבעי מאשר לתת לרגשות המעודנים הכנים והאותנטים לפרוץ למרחב הווירטואלי בהבעת תקווה שהכבשה התל אביבית תנוצח ותושפל לעיני כל האומה?

טרה10

New member
מכבי של היום קבוצה חדשה.

פרט לאליהו ושארפ. למרות זה מתפלאים שהיא מפסידה בגדול. גם אצל בלאט-התחילו גרוע ובסוף לא עלו לגמר האירופי. אז רק בשנה הבאה אם..יישארו השחקנים האלה כשלעצמם הם עוד הזרים הכי טובים. [אולי פרט לזרים של בני השרון.] אגב בני השרון חולון וריטאס השפילו אותה..אז הם כבר רגילים..

טרה10

New member
ואיך אשקלון חזרה למשחק..ואז יודעים מה קרה..

אז למה לא לתת לעודד קרדיט על זה. ?

יו45

New member
מאמן פשוט דפוק לגמרי

למה הוא חייב להחזיר את היריבה בכוח כל פעם? למה??? היה מומנטום של מכבי בייתרון 8 ומה "הגאון" עושה... מוציא את הרכזים שלו ומשחק עם ביינום גארסיה ושארפ... הבלאגן כמובן לא אחר לבוא.

Puskas

New member
פששש אתה נגד קטש??

אחרי שהצדקת אותו כל כך הרבה כשהוא תקף ת'תקשורת?? תתעורר...הוא כלום ומכבי כלום השנה וחלאס לתרץ בחסרונו של שחקן זה או אחר.. פשוט אין איזון ואין מאמן..

למעלה