מכבי- ריטאס

השמועה אומרת...

שלבלותנטאל יש יתרון בעמדה מס' 4 בגלל שהוא זריז יותר מכל שומר שישימו עליו בעמדה הזו. לפי ההיגיון הזה גם הלפרין ורגב פנאן הם יותר 4 אבל כך אומרת השמועה.

dark happy shadow

Member
מנהל
קטש הביתה, ניהול משחק מחריד פשוט לא מספיק הוא בורח אחרי הפסדים ותבוסות מהתקשורת עכשיו כולם ראו כמה ניהול המשחק שלו גרוע ביותר. * טעויות עם הלפרין והספסול שלו. * אי לקיחת פסק זמן בזמן כאשר צריך. * חוסר בטביעת עין מי השחקן החם באותו רגע. הגוב פשוט גדול עליו כנראה חד וחלק! בקיצור קשט לך למחלקת הנוער או קבוצה קטנה יותר, מכבי (הקבוצה הבוגרת גדולה עליך לפחות כרגע!) אין מה לעשות.

טרה10

New member
אולי נדבר קצת על בני השרון..

שניצחה את מכבי..? אז בשנה הבאה אפי במכבי ?

comerte a besos

New member
הפסד שכולו קטש

קטש בכה כל השבוע שעושים לו סבוטאז'.... הוא צודק, עושים לו.... אבל עושים בצדק. ניהול המשחק שלו חובבני. אני לא יודע בנוגע לפוטנציאל שלו, אני לא נביא, אבל קטש מתעקש לשחק יותר מידי זמן עם הרכב נמוך שכולל 3 גארדים, בלות' ב4 ושחקן גבוה אחד. בסוף המשחק אמר..."הם לקחו 17 ריבאונדים במשחק וזה עזר להם לנצח" no shit... אם משחקים עם הרכב כל כך נמוך זה מה שמקבלים. בנוסף לזה הוא התעקש לשים את גארסיה "אמן ההגנה" על אידסון. אני לא התלהבתי מההגנה שלו עד היום וגם עכשיו אני לא ממש מבין מה מוצאים בו. הגנה סבירה בד"כ,לא מעבר. השמירה על אידסון הייתה זוועתית ולא כל כך באשמתו. אמנם את לברון הוא הצליח לעצור (?!) אבל אידסון היה גבוה ממנו וכל ההשקעה של גארסיה לא עזרה כי הוא זרק מעליו. איך שחקן שקלע בסביבות ה11 נקודות לממוצע, רק 8 נגד מילאנו במשחק הקודם מגיע ל28? בגלל פאקים בהגנה. מי אחראי על ההגנה? הממממממממ מאמן ההגנה של מכבי. מכבי זה כמו פוטבול, הם שכרו את קטש שיאמן להם את ההתקפה, אבל שכחו להביא אחד להגנה. לא היה מובן גם למה הוא הוציא את הלפרין ביתרון 54:47, אלפי האוהדים של מכבי מבינים יותר טוב מקטש? מסתבר שכן... למה להחליף שחקן שמסר עד אז 7 אסיסטים (סיים עם 9) וניהל את המשחק יפה מאוד, ולהכניס מחרב משחקים כמו ביינום שאמנם היה לו רק איבוד אחד... אבל הוא את הבלאגאן שלו הצליח לעשות עם כניסה גרועה ואיבוד מיידי. לסיכום, הפסד שכולו מבית היוצר של קטש, לצערי... אני מסמפט אותו כשחקן וגם כמאמן, אבל אם יש לו פוטנציאל, שיילך להשתפשף בקבוצות כמו למשל.... הגליל העליון ויחזור בשל עוד כמה שנים. הוא עדיין צעיר.

יו45

New member
אתה שוכח את בעיית העבירות

ברבע השני זו באמת היתה טעות להוציא את הלפרין ולמנוע את הבריחה של מכבי אבל במחצית השניה היה ניהול נכון של המשחק... הבעיות הגיעו כשהתחילה בעיית העבירות שגרמה לקטש לשחק הרבה דקות בלי שני גבוהים בזכות השופטים העלובים שהיו אתמול. בנוסף חייבים להזכיר שוב שחסרים למכבי שני שחקני מפתח שיתרמו בהיבט המנטלי לא פחות מהמקצועי ואיתם ברור לי שמכבי בוודאות לא תישבר! היא יכולה להפסיד ברמה המקצועית אבל לא נראה אי ניצול מומנטומים ואיבוד עשתונות בדקות האחרונות.

comerte a besos

New member
כספי לא שיחק דקה

בעיית עבירות אוקיי... אבל אידסון הוא שחקן שדיי מתאים במאץ' אפ לשמירה של שחקן כמו כספי. אמנם קטש החליט להוציא אותו מהרוטציה אבל במקרה הזה כספי היה צריך להשתתף במשחק. בגלל החמישיות המוזרות של קטש יוצא שבלות'נטל צריך לשמור על נילסן... שחגג במפתיע.... וגארסיה על אידסון שחגג עוד יותר. המיס מאצ'ים שקטש עשה פעלו לרעתו. במקום להבין את הטעות ולשנות הוא נשאר אם החמישיות המוזרות שלו והפסיד את המשחק.

petertosh

New member
התעוררתי בבוקר

הכנתי קפה,הדלקתי סיגריה,פתחתי אתרי ספורט וחדשות,וחיוך ענק עלה לי בשפתיים : ) סופסוף הפסד ביתי,לראות את הפרצוף של העו"ד מבוייש,ועוד הזדמנות לראות יענתו קונצנזוס בדרך להרס עצמי טוטאלי. איפה אפשר לקנות דגל של ריטאס בארץ? זה יקשט את הנוף בחלון באשדוד.

SHITBREAK3

New member
סיבוב ראשון בדראפט עאלק

אם כספי היה עוד עונה בגליל היינו זוכים לראות את הפוטנציאל האדיר שלו פורח כשחקן מוביל בקבוצת יול"ב קאפ...לדעתי גם היה יכול להוביל אותם לקמפיין הרבה יותר מוצלח ממה שהם עשו העונה. במקום זאת הוא כבר משחק שני ברציפות לא זוכה אפילו לדקה אחת ובסך הכל במקום ה-12 ברוטציית השחקנים של מכבי, וזה כשבורשטיין לא משחק. העיקר במכבי התעקשו להחתים אותו כבר העונה ככה נהרסה התקווה לישראלי ראשון ב-NBA

SHITBREAK3

New member
בטח שכן....הוא היה שחקן שלה

הוא הגיע לגליל בהשאלה... הוא היה שייך למכבי תל אביב לפני חצי גמר הפיינל עונה שעברה שמעון מזרחי הודיע שהוא יחזור לתל אביב (שזה אגב ביזיון בפני עצמו שמר מזרחי משחרר כזאת הצהרה ערב המשחק מול גליל...אבל כבר דיברנו על זה באותו זמן)

lirandr

New member
../images/Emo45.gifההצהרה בערב הפיינלפור

לא נשכח ולא נסלח. אגב, עצה למוני הפנאן : מוני, פיליקס זה לא צ'ורצ'יץ', הפעם תהיה חכם, בלי שליחים של פיצה ! קנה משהו בפיצוציה ותביא איתך. שלא יהיו פאשלות
אה, כן, תודה לך ריטאס.

רשמי ממכבי והמשחק

ככה - מכבי לא שיחקה גרוע, וריטאס היא לא יריבה גרועה, וזה אכן לא היה ביזיון. בשורה התחתונה, בשני מפגשים נגד קבוצה לא רעה כמו ריטאס, מכבי סיימה בתבוסה בחוץ, והפסד במשחק צמוד בבית. אז מה יהיה עם מלאגה? סיינה? צ.ס.ק.א? ברצלונה? ריאל מדריד? פאנא? אולימפיאקוס? ואפילו נגד אפס פילזן בחוץ. מה יהיה? טוב, ברור מה יהיה. מכבי תפסיד את רוב המשחקים, ואולי תגנוב אחד או שניים במקרה. כי זאת מכבי של השנה, נגמרו התירוצים. ולמה זה מפתיע? עם חומר השחקנים הנוכחי, גם אחרי שוויוצ'יץ' יחזור, ועם המאמן הנוכחי, היא פשוט לא מסוגלת ליותר מזה. קורה, מה לעשות. רכז דומיננטי אין. הלפרין משחק מצוין (9 אסיסטים!), אבל ברור לכל שהוא לא המנהיג, לא יעזור. גם כי הוא לא מקבל מספיק קרדיט, וגם כי הוא לא מסוגל. הוא לא יכול לסחוב את מכבי לבד אין לו את האופי ואני מצטער אבל הוא גם פשוט לא מספיק טוב, למרות שאגיד שוב שלדעתי הוא הישראלי הבכיר היום. כמו כן, אין לו את היכולת הכ"כ חשובה לחתוך את ההגנה ברגע המכריע, כמו שיש לרכזים גדולים דוגמת עדי גורדון. מעבר אליו, ברור שהתשובה לא תבוא מביינום, ונטיגו או שארפ. אתם מכירים קבוצה גדולה בלי רכז גדול? נעבור הלאה - בתחילת העונה קראתי לתת יותר קרדיט לאליהו וכספי. בדיעבד, טעיתי. בלוט'נטל התייצב וכיום הוא טוב מכספי, ומוריס השחקן הטוב ביותר במכבי עד כה (יחד עם הלפרין). אליהו בעונה חלשה מאוד. הייתי רוצה לראות את כספי יותר, אבל גארסיה ובלות'נטל משלימים את עמדה מס' 3 הרבה יותר טוב. בנוגע לגבוהים - פיזר וגארסיה, שניהם נחמדים, שניהם לא יציבים, שניהם חזקים. לא החלטתי את מי אני מעדיף. בכל מקרה, כמו רנדי וייט, כמו ויקטור אלכסנדר, כמו רשארד גריפית. גבוה זר נחמד, לא אחד שיביא את מכבי לרמות הגבוהות ביותר. לא וויצ'יץ, ולא האפמן. קטש לוקח החלטות תמוהות. אז למה בעצם שמכבי תהיה יותר טובה? אין מה לעשות, מכבי קבוצה נחמדה. אני מאמין שיש לה סיכוי לא רע לקחת את האליפות בליגה, שיתנחמו בזה.

מסכים

כל עוד לא יובא רכז בעל אופי בשילוב עם שיקול דעת. שלא כמו ביינום (רק אופי) וקאמינגס (רק שיקול דעת) - כל עוד המצב ישאר - מכבי לא יכולה להגיע לשום מקום משמעותי עם ההרכב הזה , מנהיג אמיתי יהפוך את ההרכב הזה למועמדת לפיינל פור , וגם אז צריך מאמן יותר טוב מקטש שהורס למכבי משחקים בעצמו. אני הייתי זורק את ביינום וקאמינגס ומביא רכז נורמלי וחיזוק לעמדה 3. לשנה הבאה אפשר לחשוב על כריס וורן מציבונה.

לא ראיתי אצל קאמינגס כ"כ הרבה

שיקול דעת. למעשה לא ראיתי ממנו כלום. פה ושם כמה הברקות. אגב אני רוצה להוסיף שלמרות שמכבי שיחקה כמעט סביר, שאף אחד לא יחשוב להאשים את השיפוט. ברבע האחרון כמעט כל סל של מכבי היה מאיזו זריקה מטורפת ללא הנעת כדור (פעמיים קאמינגס ופעם אחת בלות'נטל), לעומת הליטאים שעד לדקה האחרונה (אז גם הם הבינו את נפלאות הסלים המטורפים), קלעו שוב ושוב קרש סל מהצבע.

לזה אני קורא שיקול דעת

הוא יודע שהוא לא מסוגל לעמוד בלחץ , אז הוא בורח מהכדור. ומכבי לא הולכת לעשות עם זה כלום. אני כבר לא יודע מה יותר דחוף להעיף את העובד הזר ביינום וחבירו קאמינגס , או את המאמן שמראה התקפה משתפרת אבל הגנה ושיקול דעת מתחת לכל ביקורת.

למעלה