מכבי- ריטאס

תיקון קטן

לגבי הסיפא שלך > אם כי האפשרות עדיין ריאלית <אפשרות זו כבר יצאה מגדר ריאלית,ונכנסה לתחום האפשרות התאורטית בלבד,או ליתר דיוק לתחום הספקולציות המייגעות של אוהדי הכבשה התל אביבית.

you wanna piece of me too?

you gootttt iiiiiiiiiittt!
|זכרונות מציפים אותי מהפרק של סיינפלד שמסתיים עם מכות בין פרנק קוסטנזה לאיליין|

יו45

New member
הוא כעס על השופטים... לא על עודד

היה לו משחק מצוין... קטש מגבה אותו ואין שום סיבה בעולם שיהיו לו טענות לעודד. הוא רתח על השופטים רק שהוא לא יכל להוציא את זה החוצה ולכן ביקש שיעברו הלאה.

cache

New member
זה אחד השירשורים הטובים

איכשהו תמיד כשמכבי מפסידה אתה יודע ששווה להיכנס לפה (אם אם בא לך קצת לצחוק כלומר, ולפני שיתנפלו עליי, לא לצחוק על מכבי, כלומר את זה כבר אחרים יעשו, אלא על ההתכסחויות וההעלבות בין המצ'וטטים). לילה טוב

Puskas

New member
ישששש! יש יש יש!!

זה רק אני או שהערב הזה פשוט נפלא??? תענוג פשוט תענוג... אנדלה ריטאס!!! יום חג היום! אחד מתוך כמה כבר? הפסד שלישי ביורו ועוד 2 בליגה..5 ימי החג השנה! וזה רק משתפר! לילה נפלא שיהיה לכם :)

יו45

New member
ובכלל צוחק מי שצוחק אחרון...

אהמ.. ארנולד... ריבאונד התקפה.. סל ניצחון...

אפשר להבין אותו

המצוקה דוחפת אנשים כאלה לחפש סובות לשמוח במה שרע לאחרים. כשאדם לא מחפש לנצח את היריב - אלא להוריד אותו מתחת לרמתו - יש לו בעיות בבטחון העצמי. אם אני לא טועה - את זה אלפרד אדלר אמר.

Puskas

New member
אהמ..ארנולד..רב' התקפה..סל ניצחון..

אממ..לא אכפת לי...אני אוהד הפועל ת"א...ולא הפועל י"ם :)

lb22

New member
אז להתחיל לשיר על..

מגרש החניה אהה אוסישקין? או על הקבוצה שלך אה שיט גם את זה אין לך כי היא פורקה .. יש איזה משהו בליגה ג' אבל גם היא לא קבוצה... אז תרשה לי להיות כמו פאקצה ולהגיד : פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפועל תל אביב..תראה איפה אתם בכדורסל ואיפה אתם בכדורגל... אפילו בעונה גרועה של מכבי בכדורגל אתם יותר גרועים מהם.

Puskas

New member
לא אכפת לי

מהכדורגל ואין שום דבר שיגידו על הפועל כדורסל שיבאס אותי או יעצבן אותי בניגוד מוחלט לאוהדי מכבי שדי מתעצבנים מכל כניסה בקבוצה שלהם..יש מה להוכיח אולי?

lb22

New member
מכל כניסה בקבוצה שלי?

רוצה להכנס אין לי בעיה ,תעשה בצורה עיניינית ולא : וואו יום חג בלה בלה בלה אבל להכנס לפה ולהגיב : איזה יום יום חג וכל הבולשיט הזה , זה לא הלכנס להראות את הטימטום שעובר לך בראש...

Puskas

New member
למה טמטום כפרה?

זה יום שמח בשבילי מה הבעיה? ואוקיי רוצה דיבור מקצועי? השנה זו השנה הראשונה שאני יודע שמכבי היא קבוצה בלי פוטנציאל...אין לה כלים.. בוא נדבר זיניס... רכזים: יותם הלפרין-לפעמים אני לא בטוח אם הוא PG או SG...אתמול היה טוב אבל הוא לא יציב ביכולת שלו.. וויל ביינום-עזוב...עדיף לפתוח איתי בחמישייה..סתם בלגניסט שלא יודע לעשות כלום ועוד יש לו זריקה מעפנה בנוסף להכל.. ונטיגו קאמינגס-אחד העגלות הגדולות שהיו למכבי בעמדת הרכב בעשור האחרון..פשוט לא יודע לעשות כלום..מאבד כדורים,עושה עבירות אבל נ"ק הוא בוטח לא עושה..כנ"ל אסיסטים... שויטנג גארדס: דריק שארפ-עוד שנייה מת..כבר לא תורם השנה כבעבר..ממש לא האיש למשימות מיוחדות כבר.. רגב פנאן-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקיי נרגעתי..שנייה שנייה יש עוד..חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקיי עכשיו זהו. טל בורשטיין-יש לו רגל אחת אני בטוח שהרבה הוא לא שווה אחרי פציעה כזאת..בכל מקרה לא חלק מהסגל אז אין טעם להתייחס אליו כרגע. אלכס גארסיה-אתלט מדהים! אבל מאוד לא מסודר..בלגניסט עם קליעה ראויה והרבה מלחמה..אחד התקוות שלהם..אבל רק אם ישתפר לרמה גבוהה באמת. סמול פורוורד: עומרי כספי-מוכשר אבל רחוק מלהיות המושיע.. דיוויד בלות'נתל-יותר PF..אבל נניח..קלעי טוב אבל לא ברמה של חמישייה... פאוור פורוורד: טרנס מוריס-אין מה להגיד..מכונת הגנה אבל התקפית חלש מאוד.. ליאור אליהו-אין לו הגנה,יש לו רק יד אחת,מאוד מוגבל בכדורסל שלו..לא מי שיושיע.. מרכוס פייזר-כמו שאמרתי בעבר..שמן בלי תנועה...גדול מדי למשחק האירופאי..השופטים באירופה נותנים פאול על כל נגיעה ולכן עם הגודל שלו הוא לא פרקטי לפה..מתאים פיזית לNBA שם השופטים פחות קפדנים.. סנטרים: ניקולה וויצ'יץ'-שחקן ענק עם רגליים גמורות והגנה לא מדהימה..בכל מקרה גם החזרה שלו לא תשפר ת'מצב..ייקח לו זמן להיכנס לעניינים.. אסטבן באטיסטה-שחקן טוב אבל שוב..רק יד אחת,מאוד מוגבל בתנועה..אבל בכל זאת לוחם.. מאמן: עודד קטש-ליצן..ואין מה להוסיף..לא שולט במשחק בגרוש,לוקח החלטות גרועות בסרייה ומוריד ביטחון לשחקנים..לא האיש למשימה שנקראת "יורוליג". סיכום: אתם עמוק בחרא...

Puskas

New member
אוקיי ולפי זה

אני מבין שעם השאר אתה מסכים סבבה לפחות זה :)

SHITBREAK3

New member
באופן כללי אני נוטה להסכים עם כל אנטי מכבי

ככה שזה מסתדר לא רע....

למעלה