למה טמטום כפרה?
זה יום שמח בשבילי מה הבעיה? ואוקיי רוצה דיבור מקצועי? השנה זו השנה הראשונה שאני יודע שמכבי היא קבוצה בלי פוטנציאל...אין לה כלים.. בוא נדבר זיניס... רכזים: יותם הלפרין-לפעמים אני לא בטוח אם הוא PG או SG...אתמול היה טוב אבל הוא לא יציב ביכולת שלו.. וויל ביינום-עזוב...עדיף לפתוח איתי בחמישייה..סתם בלגניסט שלא יודע לעשות כלום ועוד יש לו זריקה מעפנה בנוסף להכל.. ונטיגו קאמינגס-אחד העגלות הגדולות שהיו למכבי בעמדת הרכב בעשור האחרון..פשוט לא יודע לעשות כלום..מאבד כדורים,עושה עבירות אבל נ"ק הוא בוטח לא עושה..כנ"ל אסיסטים... שויטנג גארדס: דריק שארפ-עוד שנייה מת..כבר לא תורם השנה כבעבר..ממש לא האיש למשימות מיוחדות כבר.. רגב פנאן-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקיי נרגעתי..שנייה שנייה יש עוד..חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקיי עכשיו זהו. טל בורשטיין-יש לו רגל אחת אני בטוח שהרבה הוא לא שווה אחרי פציעה כזאת..בכל מקרה לא חלק מהסגל אז אין טעם להתייחס אליו כרגע. אלכס גארסיה-אתלט מדהים! אבל מאוד לא מסודר..בלגניסט עם קליעה ראויה והרבה מלחמה..אחד התקוות שלהם..אבל רק אם ישתפר לרמה גבוהה באמת. סמול פורוורד: עומרי כספי-מוכשר אבל רחוק מלהיות המושיע.. דיוויד בלות'נתל-יותר PF..אבל נניח..קלעי טוב אבל לא ברמה של חמישייה... פאוור פורוורד: טרנס מוריס-אין מה להגיד..מכונת הגנה אבל התקפית חלש מאוד.. ליאור אליהו-אין לו הגנה,יש לו רק יד אחת,מאוד מוגבל בכדורסל שלו..לא מי שיושיע.. מרכוס פייזר-כמו שאמרתי בעבר..שמן בלי תנועה...גדול מדי למשחק האירופאי..השופטים באירופה נותנים פאול על כל נגיעה ולכן עם הגודל שלו הוא לא פרקטי לפה..מתאים פיזית לNBA שם השופטים פחות קפדנים.. סנטרים: ניקולה וויצ'יץ'-שחקן ענק עם רגליים גמורות והגנה לא מדהימה..בכל מקרה גם החזרה שלו לא תשפר ת'מצב..ייקח לו זמן להיכנס לעניינים.. אסטבן באטיסטה-שחקן טוב אבל שוב..רק יד אחת,מאוד מוגבל בתנועה..אבל בכל זאת לוחם.. מאמן: עודד קטש-ליצן..ואין מה להוסיף..לא שולט במשחק בגרוש,לוקח החלטות גרועות בסרייה ומוריד ביטחון לשחקנים..לא האיש למשימה שנקראת "יורוליג". סיכום: אתם עמוק בחרא...