מכבי חיפהVSמכבי ת''א

בוא אני יסביר לך

קולאוטי חלוץ עם קבלות !! עונה שעברה 12 לפני שתי עונות 16 אבל עדן עונה שעברה גג 3 ... מקווה שהבנת אותי אחי

dios4

New member
אחי..

אני מבין את זה ויודע שקולאוטי שחקן גדול. אבל גם שחקנים גדולים עוברים תקופות.. אם היה לנו את בן בסט היינו יכולים להחליף את קולאוטי מתישהו..לא?

אבל לפחות משו אחד טוב יש

בקולאוטי .... הוא מגיע להזדמנויות ב2 משחקים אחרונים ... לפני השתי משחקים האלה היה אוליי 6 משחקים שלהזדמנות אחת במשחק שלם בקושי הוא הגיע ... אני חושב הוא יצא מתישהו מהתקופה הזאת ואסור היה להחליף אותו בשום אופן !!1 זה היה שובר את כל המגדל שרוני בונה עם קולאוטי עכשיו ...

שיניב קטן יהיה בריא!!!!

חיפה לא הפסידה...שיחקה עם נשמה...(לפחות הראו שאכפת להם)ובגלל שלא ציפיתי מהם אז אני מבסוט... רק שקטן יהיה בריא...

מכל המשחק הזה

הכי עצוב לי בלב על יניב !!! אני אישית לקחתי את המכה שלו ממש קשה !!

elad 1986

New member
זה לא מעצבן אתכם?

זה פשוט שקוף כמה למכבי חיפה לא אכפת ממצבה בליגה,הם לא נותנים בכלל את ה100% שלהם במשחקים,לעומת זאת,באירופה,פתאום הכל משתנה,ההוכחה לכך היא המשחק שהיה מול צסקא, מכבי שיחקה מעולה..בלי לחץ וכאילו היא הפייבוריטית במשחק. למרות שהיה 0:0 זה היה משחק מעניין. אבל המשחק היום,פשוט שעמום טוטאלי,ועזבו זה לא רק היום זה בכלל.. כנראה באמת כמו שאמר אלון חרזי רק אירופה מרגשת אותם וזה חבל לדעתי. כי בתור אוהד מושבע של מכבי חיפה אירופה זה לא הכי מעניין אותי.. אומנם בטח שאני רוצה שיצליחו באירופה,אבל לא שזה יבוא על חשבון הליגה. תראו את הפועל תל אביב,נכון אין להם משחקים טובים כמו של מכבי באירופה אבל בכל זאת הם משקיעים גם באירופה וגם בליגה.. בקיצור,לא יודע. אותי זה מבאס. זה כאילו השחקנים,רובם לפחות,אכפת להם רק מאירופה ומהיוקרה כביכול ולא מהליגה הישראלית ומהאוהדים שבאים לכל משחק למרות שכל פעם הם מתאכזבים מחדש

TheWiseGuy

New member
קבוצה של לוזרים

במשחק כזה מכריע וחשוב הם לא מצליחים אפילו לבעוט למסגרת וזה אומר הכל. שמישהו ילך וילמד כבר את משומר ומגרא' הליצנים האלה איך מגביהים כדורים לרחבה. פשוט שום כדור שלהם לא הולך לכתובת שלו.

מה יהיה עם המסירה הסופית בהתקפה ?

לא יודעים להרים כדור... לא יודעים למסור כדור... עשרות נבדלים בהתקפה ֱֱֱ בשביל מה יש מאמן ואימונים ? בשביל מה ? בוקולי משומר חיים הגרוזיני ...מתי ילמדו למסור כדור

yarivlevi

New member
לא יאמן איזה קבוצה טיפשה ומגעילה יש

לנו. מי היה מאמין שאנחנו נשחק בבית שלנו משחק שמתבסס על מתפרצות ,מי היה מאמין שנתקוף עם 3 שחקנים מקסימום בכל התקפה ומי היה מאמין שלא נגיע למצב אחד כל המשחק ,הרי אם המשחק היה נמשך עוד 400 דקות לא היינו מגיעים למצב ! משחק אנמי,עקר ומגעיל או בקיצור בושה וחרפה לקבוצה\למועדון\לשחקנים, 20 דקות רוסו משחק מגן ימני ואף אחד לא חשב אולי לעשות לחץ על האגף הזה ולנסות לתקוף משם ,כמה טימטום יכול להיות בקבוצה אחת וכמה אפשר להכנס עם הראש בקיר. לא זכורה לי קבוצה כזאת טיפשה וגרועה מזה שנים .....

Cade Foster

New member
אנחנו שיחקנו על מתפרצות?

אחי אנחנו שלטנו במשחק לכל אורכו ומכבי ת"א יצאו למתפרצות... תתעודדו, לפחות זה לא הסתיים ב-4:0 לקבוצה אפילו יותר נחותה ממכבי ת"א. אם נהיה כנים, הרי מי לא ציפה למשחק כזה? למכבי חיפה היה יכול להיות משחק התקפה רק אם היו מבטלים את חוק הנבדל, ומכבי ת"א שיחקו בונקר מטורף כל המחצית השנייה. אלי אפילו יכול להעיד שהימרתי על 0-0

yarivlevi

New member
שלטנו ??? ,אוי ואבוי לשליטה כזאת

תעזוב רגע את ה-20 דקות האחרונות ותעשה לי טובה אל תקרא להחזקה בכדור שליטה כי תכלס לא הגענו לשום מצב ,להתמסר בחצי שלנו זה בשבילי עדיין לא שליטה ,זה נקרא שליטה וירטואלית וזה טוב לסטטיסטיקה אבל מעבר לזה לא שלטנו ולא נעליים. במחצית הראשונה קולאוטי היה בודד בחצי שלהם כאשר מסודי וקטן הצטרפו אליו מדי פעם וכשרצו להכניס כדור עומק היה שם קולאוטי אחד מול 4 צהובים וככה אי אפשר להגיע למצבים !!! לגביי ההימור שלך כל הכבוד כי אני הייתי בטוח שסוף סוף נחזור למסלול וננצח משחק חשוב אבל כנראה שטעיתי ובגדול ,ואתמול אפילו יותר התעצבנתי מהמשחק נגד בית"ר כי ראיתי קבוצה טיפשה שהולכת עם ראש בקיר ומשחקת בלי שיטה ובלי תכלית. לגביי הנבדלים כל הכבוד לקולאוטי וארביטמן שהוכיחו שלהיות מפגר זה מקצוע ולא סתם תחביב ... נ.ב - לפחות הימרת במאצ' על 0-0 ולקחת כמה שקלים ?

Cade Foster

New member
ווינר זה חרא

כשנגיע ל-18 נרשם לסטאן ג'יימס. ובקשר למה שאמרת, נכון שחיפה שיחקה על הפנים, אבל אם אנחנו שיחקנו כמו קונוסים אז מכבי ת"א שיחקו כמו מה שיש בתוך משאבת ואקום. או במילים אחרות, כמו כלום.

yarivlevi

New member
צרת רבים חצי נחמה

מה איכפת לנו איך הם שיחקו , אני מסתכל עלינו כי האכזבה והעצבים זה בגלל המשחק הטיפש שלנו . נ.ב - כשתגיע ל-18 אל תרשם לשום אתר הימורים כי רק רע ייצא לך מזה ,תשלח טוטו וקצת ווינר בשביל הכיף ,אני מכיר המון שהתחילו מ-50 שקל למשחק והגיעו לחובות של 100 ו-200 אלף שקל.

Cade Foster

New member
ההבדל היחידי בין סטאן ג'יימס לווינר

זה שבסטאן ג'יימס היחסים הרבה יותר יפים
ונכון אני מסכים איתך שאנחנו לא צריכים להתעסק במכבי ת"א, קבוצה שמתיימרת להגיע רחוק באירופה ולזלול את כל התארים האפשריים לא יכולה לבוא בתירוצים של "צופפו נגדינו ולכן לא כבשנו" וכל אלה. בעונה שעברה כשקבוצות היו מוכנות לשלם כסף בשביל לצאת מקריית אליעזר עם נקודה לא זכור לי שחיפה לא כבשה בכ"כ הרבה משחקים.

Cade Foster

New member
ומאיפה אתה יודע

שאני לא חוגג 18 בעוד שבוע אולי? *אני לא, סתם בשביל הקטנוניות*

למעלה