מכבי חיפהVSמכבי ת''א

the green man1

New member
יאאאלהה--נגד 10 שחקנים..!!

מה זה?!? נגד 10 שחקנים..!! גם עוד שעה הם לא היו נותנים איזה גוללל..!! ומה זה?! מיגרשווילי... איזה טעות איומה..במזל זה לא עלה לנו בגול.. לפחות שיחזירו לנו משו בגביע האירופי...!! אגב, איזה חזיזז קטלניי איך הוא השאיר מין לולאה כחולה שעפה באוויר פשש...!! **** ואיזה עידודדד רק חסר הכדורגללללל ******

משחק משעמם ולא יפה

ארבייטמן היה היום נוראי ונכנס לנבדלים בלי סוף.בוקלי המשיך בכושר הרע מיום חמישי.יכול להיות שאם קטן לא היה נפצע המשחק היה נראה אחרת.קשה לומר שהיום השחקנים לא רצו מכיוון שהיה אפשר לראות שהם רוצים,אבל פשוט לא מצליחים לפרוץ את הבונקר של מכבי.קולואטי שוב חלש,אבל לדעתי צריך להמשיך לקבל קרדיט מול צסק"א. אלי כהן שיחק מההתחלה בשביל להוציא נקודה.זה מזכיר לי את אברם גרנט שאמר שלא הפסדנו קמפיין שלם,אלי כהן לא מנסה לקחת אליפות,הוא מנסה לשבור את השיא של רצף משחקים ללא הפסד.

תגובות למישחק

ההגנה 10 רק נישאר לנו לחכות לדקל ולא צריך את אנדרסון !! ואז דקל ואלון יהיו בין ההגנות הכי טובת אני חושב מגרשווילי תותחחח מגן שמאלי הבא של הנבחרת !!! על הדקה הראשונה אם אתם זוכרים הוא הציל גול ! כשגלש לכדור והקדים את עומר פרץ .... קולאטי אגואיסט בוקולי מתחיל גם ללמוד מקולאוטי איך לא לתת גולים !! ושתים אחרונים חביבים ......... ניר דוידוביץ שהיה כל כך חסר לנו ב4 משחקים אחרונים !!! ויניב קטן המלךךך !! הוא שחקן נשמה וניראה מישו פה מתנגד לזה ..... הבן אדם כל הפרצוף שלו דם והוא בקושי רואה הוא אומר לרוני לוי אל תעשה חילוף אני רוצה לחזור ... הזכיר לי את דקל קינןן ואני שמח מאוד שלפחות את זה יש לנו בקבוצה .... אההה וניזכרתי במשו . מסודי משתפר מיום ליום .. ניראה לי עונה הבאה הוא פיצוץ של שחקן הוא רץ ולא מפסיק לעשות הגנה פשוט כיף לראות אותו משחק !!!

אחי ניראה לי שאתה טועה

מי היה אחראי לכל הפריצות והמסירות החכמות ??? רק מסודי !!! והוא יורד להגנה ועולה להתקפה לפי דעתי הוא ומגרשווילי ומשומר רצו הכי הרבה !

אתה יודע מה..../images/Emo39.gif

אלי כהן מאמן גדול כי יש לו מטרה והוא מצליח לעמוד בה. לעומת זאת רוני לוי... חיפה כבר הרבה זמן שיש לה מטרה להוכיח שהיא קבוצה שראויה להיות במרוץ האליפות, אבל כל פעם היא מוכיחה לנו מחדש שהיא לא. היא פשוט קבוצה נטולה מכל דבר שקשור לכדורגל: אם זה אהבה למשחק, אם זה הרצון לנצח והרצון להבקיע. כל שחקן הוא שחקן אחר לגמרי ממה שאנחנו מכירים. בוקולי שהוא זר נחשב בחיפה נתן פה משחק בזיוני, וכך כמעט כל שחקן אחר. נכון, ראו יותר מכל משחקים אחרים שחיפה רוצה לנצח, אבל זה לא מספיק. כל שחקן חושב שהוא שחקן גדול שאם הוא יכדרר חצי מגרש אולי הוא יגיע לרבת החמש ויבקיע. והבושה הכי גדולה הייתה שקולואטי במקום לפרגן, או לפחות לשחק חכם, חשב רק על עצמו ובעט את הכדור במקום למסור לשחקן בעמדה טובה.

AKAKAK

New member
שיעמום רצח כל העניין לא ככה?

בחיית פעם ראשונה שאני מסכים עם השדר והפרשן. יבורך אותו אוהד על החזיז של ההילה עשה לי את הערב, אז אנצל את ההזדמנות להגיד לו תודה. בחיית המשחק היה כל כך משעמם שהחזיז היה יותר מעניין. פעם ראשונה שהאמת צמד השדרנים היה מעניין ומצחיק, אולי כי לא היה כלום במשחק. הרג אותי אלי כהן אחרי ההפיספוס של מכבי תל אביב, השפת גוף שלו אמרה: "לך יזבל..." ועוד לשחקן שלו
שוב תודה לאוהד עם החזיז עשה לי את הערב. בליגה אני לא אצפה בחיפה יותר השנה, לולא צמד השדרנים הייתי נרדם מרוב שיעמום... זה שבר את גב הגמל ברכות לבית"ר על האליפות זה מה שיש לי להגיד חבל שניצחתי בהתערבות שוב. עונה הבאה לפחות אקבל את הפרס חצי נחמה.

לך לפחות היה שדרן...

אני כמעט נרדמתי ביציע...כזה שעמום לא זכור לי...אבל:אלך איתך בטוב אלך איתך ברע!!!

Olympic Hero

New member
אני לא מבין מה כולם מתלהבים מהחזיז

אם היה שם שחקן, זה היה דומה למקרה עם אבוקסיס. אותו מקרה, ואני מזכיר לכולם, שתקפנו פה את אוהדי הפועל על כך. החזיז אף לי מעל הראש, לך תדע מה היה קורה אם הוא בטעות היה נשאר ביציע. אבוקה מילא, רימון עשן לא ממש מזיק, אבל מה החזיז תרם בדיוק לאוירה?

AKAKAK

New member
החזיז או מה שזה לא היה לא היה מסוכן

אם ראית במגרש או אחרי זה בבית, זה היה מתוכנן להוציא עשן בצורה של הילה. במקרה של אבוקסיס, זה היה אמור לפגוע בשחקן בית"ר מהקהל של הפועל ובמקרה זה פגע באבוקסיס. מי שזרק את האבוקה/רימון עשן/חזיז אתמול לא ניסה לפגוע באף אחד ולכן אינני מוצא בזה שום דבר רע. לכן זה מקרה שונה לחלוטין ממקרה אבוקסיס. אתה צודק שזה אסור ומסוכן, אך זה היה האירוע אתמול, פרט לשדרן והפרשן (אתמול הם היו אחלה חחח, איזה מצחיקים
) ול: "לך יזבל" של אלי כהן לשחקן שלו
אחרי הפיספוס שלו מול מול דוידוביץ החזיז היה האירוע אתמול. לא היה כלום פשוט, היה משעמם רצח. לא נגרם לך או לאף נזק אז נסלח לו הפעם, בכל זאת אותו אחד הציל את הערב.

Benn Is Kane

New member
החזיז היה מראה מגעיל.

וזה היה גועל נפש שזרקו אותו. לא עזר, לא כלום. רק יגרום לחיפה לקבל עוד קנס. קהל מפגר. אולי זה עשה טוב לאיזה כמה ילדודס קטנים שחושבים שפיצוצים זה מגניב, אבל זה לא תרם לאווירה, ובטח שלא לשם ה...טוב שיש לאוהדי חיפה.

lemmacantor

New member
עוד משחק ליגה חלש של חיפה

במשחקים שצריך ליזום ולהוביל חיפה שוב לא עושה כלום. לפחות לא הפסדנו. לא ציפיתי ליותר. ברגע שמכבי חיפה לא התחזקה בפגרה אז הפסקתי לצפות לכדורגל בליגה. מחכה לסיום עונה. לגבי משחק עצמו: משומר ובוקלי זוועה, מסודי אפס גמור. קולאוטי חי בגלקסיה אחרת. ארבייטמן לא מבין מה זהכדורגל בכלל. הוא לא יודע מהזה תרבות כדורגל. הוא לא יודע מה זה להיות חלוץ. הבנתי את זה עוד באדום נגד מלמו. סתם מופרע. עכשיו תן גול ביום חמישי :) רפאלוב יחידי שעשה מהלכים קרובים לכדורגל, אבל הוא לבד!!! הוא לא יכול לבד. אוי אנשים, מתי כבר תגיע סוף עונה? עוד יום בו מכבי חיפה הרסה לי את מצב הרוח (למרות שלא ציפיתי לגדולות). לפחות יש ליגת האלופות השבוע.

eran 89

New member
וואלה התחשק לי לבכות תוך כדי המשחק

מה זה? זה כדורגל? איפה הקבוצה שהיינו רגילים לראות עד לפני כמה חודשים? אפילו מצב נורמאלי אחד לא מצליחים לסדר. השחקנים לא מבינים שכדורגל זה משחק קבוצתי, ולא כל אחד צריך לשחק כאילו הוא מינימום מראדונה. ארבייטמן הזה משגע אותי. כל האופסיידים האלה ממש מיותרים, הוא לא יכול להרים את הראש פעם אחת ולשים לב לתזמון של הכניסה שלו לעומק?! אי אפשר לקרוא למה שהיה היום כדורגל.

למעלה