מכבי חיפהVSמכבי ת''א

``בחיפה בטוחים-נחשוף את הבלוף``

כך אומרת הכותרת הבוקר באתר ``וואלה ספורט``;גורם בקבוצה אמר למשה הרוש מ``הארץ``;``אנחנו מקוים שנצליח לחשוף את הבלוף שנקרא מכבי ת``א,וגם ניתן להם כמה חתיכות``-כך שיקף הגורם את התחושה הכללית בקבוצה,``הם אמנם בצמרת הגבוהה אבל הסגל שלנו עולה עליהם בכמה פרמטרים``. טוב אז אני באמת מקוה שככה יהיה אבל שלא יבואו עם האף למעלה אחרי ההישג ברוסיה,מכבי ת``א עדיין מסוכנת...איך מתאים לי עוד 5:0 כמו ב-94...

שוקולד10

New member
נראה שהם מנסים לחמם את האווירה

לקראת המפגש . אסור לנו לדבר זה רק מדרבן את הצד השני , צריך לתת את הנשמה על הדשא ולנצח

כן נכון

מה שבטוח שאלי כהן יבוא להוציא נקודה בפרט בלי שפונגין ונמני לא בטוח בהרכב זו הזדמנות להביס ואין יותר מתוק מלהביס את מכבי ת``א...

lemmacantor

New member
ומכבי חיפה זה לא בלוף עד עתה

בליגה? לא מתאים לבן אדם רציני דיבורים כאלה. צריך לדבר רק במגרש

זה בלוף כי

מקומנו בצמרת הם בלוף כי מקומם בתחתית...מבין?...העיקר עכשיו יצאתי מי-ם טוב שבכביש 6 אין פקקים.../tapuzforum/images/emo6.gif

GOLDBRG

New member
חברה אני חייב עזרה דחופה, אני הולך

למשחק ואני לא מצליח לתפוס את גרבר אני חייב להזמין כרטיס מהר, בחייאת חברה תביאו לי אם יש עוד מספרים שאפשר לתפוס אותם... תמיד תפוס... כמה שיותר מהר בבקשה, האוטובוס מפה יוצא ב-3 אני צריך למהר... תודה רבה מראש

GOLDBRG

New member
תודה...

אבל האתר זה רציני? כיאילו זה כמו בטלפון? לא נראה לי אבא שלי ייתן לי להזמין באינטרנט זה מסוכן מכרטיס אשראי באינטרנט...

Olympic Hero

New member
תזמין דרך האתר, ואח''כ תנדנד להם

בטלפון עד שיענו לך ויאשרו את ההזמנה. לצערי, זה הפיתרון הכי טוב שיש לך, אם הם עדיין לא עונים בטלפון. וכן, האתר הזה רציני, אחרי הכל הוא שייך למשרד כרטיסים עצמו.

נִיסוֹ

New member
אין שום בעיה להזמין דרך האינטרנט

כל אתרי האינטרנט של משרדי הכרטיסים הינם אתרים מאובטחים המידע על כרטיסי האשראי לא יכול להגיע לשום גורם בלתי רצוי

omer1789

New member
דחוף שאלה בקשר לכרטיסים!

איזה שעה נפתחות הקופות היום? והאם יש מצב שלא יהיה בכלל כרטיסי נוער או מבוגר למשחק אם אני מגיע בסביבות 5 וחצי...

Piece Of Mind

New member
כולם להכנס!!!

אלך איתך בטוב אלך איתך ברע! בדד, במשעול אל האין בדד, בנתיב ללא כלום בדד, עם הזמן הבורח והזמן לא שוכח להציב את הגבול בדד, בלי כף יד מלטפת בדד, ללא שכם ידיד בדד, כמה טוב לא לדעת שידך כבר נוגעת בידו של אחר בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום בדד, כמו השמש אנדודה בדד, במדבר הלוהט בדד, גם דמעות הן רק הבל שיר מזמור אין לסבל שיר מזמור של אילמים. בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 יאללה חיפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dios4

New member
מכבי חיפה מודל העונה!!

זה מה שקורה שאין לך חלוצים בקבוצה..אין מה לעשות ההגנה תפקדה בסדר גמור היום, היו מעולים כולם-חשוב לציין שחיים החליק. רוברטו קולאוטי כמו כל העונה ממשיך להיות חרא ו-0. בוקולי לעומתו התקדם, והוא הפך להיות גוש חרא של שלשול. "אני לומד הכל מקטן" תמיד רפאלוב מזכיר את זה..ראינו את זה היום
. וזה השתכנעתי שארבייטמן לא חלוץ..
צודק אלי! וזהו..ברכות לבית"ר על האליפות!! השחקנים פשוט חבורת חארות שלא מגיע להם שיר אחד אפילו..חארות!! נחנים..אתה בטוחים שזו מכבי חיפה?למה שמעתי האונ' בחיפה בנתה קבוצת כדורגל. חארות!

the green man1

New member
תאמין אתה..

תאמין לי אתה צודק במיליון אחוזים..!!*** % קולאוטי-ירד ביכולות ( מישו זוכר מתי הוא הכניס גול בפעם האחרונה ) בוקולי - טחח לא יודע מה קרה לא היום..!! מיגרשווילי - 0 אני לא יודע מה הוא עושה אצלנו..!! קטן - חזר לעצמו אבל באותו הרגע גם קיבל נעל לפנים ( חבל..). רפאלוב - תענוגג,שחקן על רמהה..!! ארביטמן - חייב את המטר של הנבדל כדי להגיע לכדור..!! 12 נבדלים..!! שיא חדש...!!! הוא לא יכול להיות חלוץ בכמות הזו ואיך ששישחק.. תאמינו לי הם משחקים כמו חבורה של ***** מיסכן רוני לוי מה הוא כבר יכול לעשות..!! א-פ-ס-י-ם..!!!! סליחה שאני אומר את זה אבל אני מעוצבן מדי..!! מול 10 שחקניםםםםם יאללהההההההה..!! מקווה לטוב מול צ'סקא ושקטן יבריא..!! קטן + רפאלוב --תאמינו לי 2 שחקנים גדולים..!! ו מזל שיש לנו את ניר למה היינו חוטפים פה שלישיה אם היה את אלמדון..!! לילה טוב שיהיה לכולם..!!

the green man1

New member
חח יאללה אחי..

מה זה משנה שנייה וחצי זה לוקח..[= *-*-*-*-*-*-*-*-*-* אבל בישבילך בהודעה הזאת אני לא אשים תמונה..*-*-* *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-**-*-

lemmacantor

New member
רוני לוי לא מסכן

יכל לבוא לקראת ה - 1 בינואר ולהגיד לשחר: אדוני אני צריך חיזוק בעמדה כזאת וכזאת. אחרת אינני מסוגל להוביל את הקבוצה למאבק האליפות. אם היה מקבל סירוב, היה חייב להשאיר את המפתחות וללכת. הוא פשוט "מאמן בלי ביצים". אחד שמובל ולא מוביל. אל תרחם עליו.

למעלה