מכבי חיפהVSהפועל פ''ת

Olympic Hero

New member
מכבי חיפהVSהפועל פ''ת

אצטדיון:"האורווה" בפ''ת שעה:17:20 שופט:אלי חכמון שידור:ספורט 1(PPV) מסגרת:מחזור 19 בליגת העל 0 מתוך 9 נקודות אפשריות, -8 מאזן שערים שלילי כשלמעשה מכבי חיפה לא כבשה שער זכות במשך 3 משחקים רצופים. וכמובן "הדובדבן שעל הקצפת" 3 הפסדים רצופים כולל המשחק שסגר את האליפות בשבוע האחרון מול בית''ר ירושלים. אז איך יוצאים מבוץ שכזה? רוני לוי וחניכיו יעבדו קשה מאוד מחר כדי לתקן את הרושם העגום שהם יצרו העונה. גם האופטימיים ביותר לא מאמינים בהכרח כי אליפות היא דבר ריאלי, לכן הדבר האחרון שיצטרכו לעשות שחקני האלופה זה להלחם על הכבוד האבוד שלהם. מול מכבי חיפה תעמוד קבוצה צעירה ונחושה, תחת חסותו של אייל לחמן, שתעשה הכל כדי להוציא ממכבי חיפה נקודות חשובות במאבק התחתית. רוני לוי מיואש מהמצב הקיים בסגל, ולכן המאמן מתכוון לעלות הרכב שיכלול מספר שינוים בהשוואה למשחק הליגה האחרון. מגרלשווילי יחליף את קייסי הפצוע, ואת תפקיד הבלם של קינן המורחק יתפוס ככל הנראה, באופן מפתיע לחלוטין, מור ממן הצעיר. רוני לוי לא מרוצה מתפקודו של אולארה, והבלם הצ'יליאני יפתח על הספסל. כמו כן, לא מן הנמנע שאנדרסון יפתח בתור בלם, אך קטנים הסיכויים לכך. בקישור נראה את סואן שיחליף את דירסאו הפצוע, וגם את מאור מליקסון שיפתח במקומו של אלן מסודי. הפועל פ''ת ממשיכה להלחם מול כל קבוצה שיכולה להניב לה נקודות ליגה חשובות. קבוצתו של לחמן עברה שינוי קטן מאוד בינואר, אך הזרים שצורפו עדיין לא השתלבו היטב בקבוצה, ולא יפתחו מחר. מי שכן יפתח יהיה סרור שעד לא מזמן היה בסכסוך עם מאמנו, אייל לחמן, אך לאחרונה חזר להרכב וקיבל את ראשות הקבוצה בחזרה. פ''ת יצאו במבצע מיוחד של הוזלת כרטיסים, והמחירים יהיו נמוכים מאוד על מנת למשוך כמה שיותר קהל. הרכב משוער: תום אלמדון, אייל משומר, אלון חרזי, מור ממן(חבייאר אנדרסון), חיים מגרלשווילי, עבאס סואן, רביד גזל, גוסטבו בוקולי, מאור מליקסון, יניב קטן, רוברטו קולאוטי. בהצלחה למכבי חיפה!!

Paste inside

New member
המממ

אני לא רואה איך מכבי חיפה מנצחת את המשחק הזה, הפועל פ"ת נלחמת על חייה ומכבי חיפה המומה מכל מה שמתרחש במועדון ומסביבו, אפשר לצרף גם את משחק הקלפים של ליאור רפאלוב במדי הנבחרת לשורת תקריות ביזאריות שמתרחשות העונה במועדון.

dios4

New member
כמה טוב!!

ההרכב שאיתו פותח לוי הוא הרכב מנצח, סואן, גזל, מליקסון, ממן הם שחקנים שלא קיבלו הרבה דקות, ויש להם תשוקה לשחק..רוצים לתת מעצמם למען הקבוצה וזאת ההזדמנות שלהם. ואנ'לא מבין למה קולאוטי פותח..תנו לארבייטמן לשחק!

מה קולאוטי עושה בהרכב?

מקבל צ`אנס ועוד צ`אנס ומה יוצא מזה??אז נכון,הוא חלוץ טוב,אבל כשלא הולך הוא צריך לשבת בספסל!!תומר חמד קח אחריות ודבר עם רוני לוי

TheWiseGuy

New member
כמה שזה ישמע אבסורדי קולאוטי

הוא הסקורר הכי טוב שיש היום לרוני לוי. תומר חמד בטורניר עם הנוער. מה שיותר מטריד זה למה מליקסון בהרכב ולא רפאלוב? למרות שאני דיי בטוח שבסוף מסודי יפתח ולא מליקסון (שזה קצת יותר טוב אבל עדיין די גרוע).

וואי נכון,חמד לא בארץ..

שוב,אל תגיד באותו משפט סקורר וקולאוטי..הוא ביכולת מחרידה ביותר!אז תשאל איך זה שהוא כבש 6?כבר אמרתי את זה על ארביטמן,ומבחינתי קולאוטי לא שונה ממנו ביכולת הזאת..כל שחקן שישחק בחוד יש לו סיכוי לכבוש,השאלה היא כמה מצבים הוא ידע לגרום לעצמו,וכמה לאחרים,וכמה התקפות הוא יהרוס..קולאוטי בזמן האחרון הורס התקפות בכך שהוא אגואיסט..לרוני לוי אין תחלופה לקולאוטי,בגלל זה יש לו 6שערים

lemmacantor

New member
לקבוצה אין ספסל

לכן מי שגרוע ממשיך לקבל קרדיט. כל משחק כשמליקסון פתח קראו דברים גרועים, מקווה שזה לא יקרה היום. מאמן בעל חזון ודרך לא היה משחרר את בן בסט ,אלא היה מכניס אותו להרכב ונותן לנוח לקטן או קולאוטי הכושלים.

Paste inside

New member
אני לא מבינה...

רוני לוי כנראה לא הפנים את העובדה שאנדרסון לא בלם... לא דובר השבוע שמור ממן יקבל הזדמנות ראשונה בהרכב של חיפה?

Olympic Hero

New member
דעות על המחצית הראשונה

סך הכל מחצית לא רעה בכלל. כל החלק ההתקפי, אולי למעט קולאוטי(אבל גם אצלו יש שיפור גדול מאוד) נראים טוב מאוד. בוקולי וקטן משחקים מעולה, ומליקסון משתתף טוב בהתקפה. משומר ומגרלשווילי עושים עבודה טובה באגפים, ודירסאו עם סואן משתלבים לא רע. עדיין מפחיד אותי השיבוץ של אנדרסון בתור בלם, אבל ההגנה נראת לא רע. חיפה מובילה בצדק, ואני מקווה שבמחצית השנייה היא תוסיף עוד שערים למאזן שלה כי בהחלט ראוייה לכך.

TheWiseGuy

New member
בקשר לסואן...

אם חיפה באמת כ"כ נואשת למנהיג, אז עבאס סואן הוא היחידי בסגל שיכול לקבל את הכינוי הזה.

Cade Foster

New member
מכבי והפועל פ"ת

2 הקבוצות היחידות העונה שניצחנו בשני הסיבובים. תנו לי פתח תקווה כל שבוע.

Olympic Hero

New member
דעות מלאות

משחק גדול של חיפה, אולי הכי טוב שלה מתחילת הסיבוב. סוף סוף אין לי טענות לשום שחקן, אפילו מסודי שנכנס ולא רפאלוב, היה הרבה יותר סביר מבדר''כ. הניצחון הזה חשוב מאוד בשביל המוראל לקראת יום רביעי. נקודות אור: אלמדון - משחק מעולה. הביטחון שלו חזר, וטוב שכך. משומר ומגרלשווילי - משחק אגפים נהדר של השניים, נהנתי מאוד מהעבודה הגנתית שלהם ומהעובדה ההתקפית שלהם. סואן - היה מעולה, אפילו תקף כמו שצריך. שיפתח ביום רביעי במקום אנדרסון... עדיף. קטן - כמו מנהיג, לקח אחריות ושיחק טוב. הגיע הזמן! בוקולי - לא משחק גדול, אבל הוכיח עד כמה הוא משמעותי אצלנו בהרכב הפותח. ועוד מילה - שמישהוכבר יקנה את סרור! הוא שחקן מעולה, פשוט חיקוי מוצלח מאוד של עידן טל, וצריך כמה שיותר מהר להביא אותו לחיפה.

עד שבירם כיאל יתבשל

יהיה חכם לשלב אותו במקביל לסרור. חוץ מזה, 2 שחקנים טובים על אותה עמדה יעילים יותר משחקן אחד.

adiryosef

New member
אתה צודק

אבל אם יש כבר את כיאל,אז עדיף כבר להביא קשר שמאלי טוב ובלם ברמה גבוהה ולא עוד באמצע שיש כבר אחד שמת לקבל דקות.

Olympic Hero

New member
סרור יכול לשחק גם בתור קשר

שמאלי, היום הוא אפילו תופקד בימין. יש לו רגל שמאלית מעולה, יכולות התקפיות והגנתיות. למה לא לנצל את זה? חיפה צריכה כולבוייניק כמוהו, במיוחד אם בסופו של דבר אם כיאל(חס וחלילה) או הזרים שיגיעו במקום אנדרסון ומסודי יתגלו גם הם כפלופ.

למעלה