מכבי חיפהVSהפועל פ''ת

dios4

New member
כל הכבוד!!

אחרי כל מה שעברנו ..הגיע הנצחון הזה לקהל המדהים שלנו! כל הכבוד לסואן שבאמת לא נשבר וחזר להבקיע, שמח בשביל חרזי.רק שבוע לפני זה איזה שדר אוכל בתחת אמר: הוא צריך לתלות את הנעליים מבזה את עצמו! ואני מאמין שבסוף האליפות שוב בכרמל..מי בית"ר בכלל? כשאנשים קטנים עושים צל גדול..זה סימן שהשמש שוקעת

Olympic Hero

New member
איזה שדר?

חביב וטורק פירגנו למכבי חיפה כל השידור. בכלל הם ראויים לשבח, הרבה זמן לא נהנתי מלשמוע את השדרן והפרשן במשחק כדורגל.

dios4

New member
אחי

לא התכוונתי למשחק הזה..התכוונתי למשחק של בית"ר אחרי שחזרתי מקריית אלעיזר אז וראיתי את הקלטת, נגעלתי לשמוע את שרף פותח שוב ושוב את הפה ..

lemmacantor

New member
ניצחון חשוב וטוב

עוצר את ההידרדרות. אך עדיין מוקדם לומר שחיפה יצאה מהמשבר. לפחות יתן שבוע של שקט. זה גם משהו.

חברים אתם צריכים להחליט

שחיפה מפסידה אתם(רובכם לפחות) רוצים לתלות את רוני לוי,ושמנצחים פתאום שוכחים?? אז נכון חיפה ניצחה,אבל לא מקובל על הדעת שאנדרסון שוב ישחק בתור בלם!וששוב קולאוטי יקבל את הצ`אנס!! חיפה שיחקה טוב,אבל לא יצאה מהמשבר!ואתם תראו את זה שהם ישחקו נגד קבוצה טובה יותר..תסמכו על רוני לוי שיתן שוב לאנדרסון את מרכז ההגנה,וגם משחק הבא נמשיך לבכות על זה..

lemmacantor

New member
אני לפחות מסכים איתך

אני גם חושב שמכבי חיפה עוד לא יצאה מהמשבר. הניצחון יתרום לשקט עד ליום ראשון. כמובן שאי אפשר לפתור את כל הבעיות של מכבי חיפה במשחק אחד (רובם גם לא יפתרו עד סוף העונה). קולאוטי ממשיך לשחק כי האחרים לא יותר טובים ולא בגלל שהוא כזה טוב.

אבל בן בסט וחמד לא קיבלו את הצ`אנס

בקשר לארביטמן,מסכים איתך!הוא לא ראוי להיות חלוץ מטרה בחיפה,כי הוא לא חלוץ!

TheWiseGuy

New member
בן-בסט כבר לא בחיפה

וחמד צריך לקבל דקות, אבל לא ישר בהרכב הראשון. קולאוטי מאוד משתדל ורוצה (ובגלל זה הוא גם קיבל צהוב היום) אבל הוא לא טוב, וזאת לא רק באשמתו זה בעיקר באשמת הבלאגן שחוגג בהתקפה של חיפה...לקטן אין עמדה מוגדרת אז הוא כל פעם במקום אחר בהתקפה, בוקולי רק לאחרונה חזר לעמדה הטבעית שלו עד אז שיחק בעמדה שלו חלוץ בכלל (ועוד שמאלי) ולא שחקן אגף...באגף שמאל כל יום משחק שחקן אחר: מסודי, רפאלוב, מליקסון...אף אחד מהם לא שחקן אגף, ולאף אחד מהם אין רגל שמאל ככה שכולם עוזבים את הקו ומנסים לברוח למרכז מה שיוצר עוד יותר בלאגן. מה גם שתוך כדי משחק שחקני האגף מחליפים ביניהם מקומות... בלאגן לפעמים זה טוב כי זה מונע מהקבוצה היריבה לשמור אישית, אבל במקרה של חיפה זה כבר מוגזם. השחקנים צריכים לשמור על מיקום בסיסי. בגלל כל זה ובגלל שהקישור האחורי שלנו לא יודע להכניס כדורים, קולאוטי משחק השנה כמו קשר ולא כמו חלוץ ובגלל זה הוא לא טוב.

זה בדיוק מה שאני מנסה לומר

מסתנוורים מדי מניצחון על הפועל פ``ת שעם כל הכבוד היא באמת הכי חלשה בליגה...

adiryosef

New member
אחלה משחק של חיפה

באמת אחלה משחק,חיפה שיחקו טוב,אבל זה לא חוכמה כל השחקנים של פתח תקווה לא מגיעים לגיל של אלון חרזי. ויש לי עדיין תלונות על רוני לוי,שעדיין מתמזמז עם החילופים,בתחילת המחצית השנייה נכנס עידן סרור שהעיר את פתח תקווה ומכבי חיפה קצת נרדמה,איפה רוני לוי עם החילופים?ראבק למה צריך לחכות עד דקה 70 ומשהו לעשות חילוף ראשון?למה דקה 85 חילוף שני?בישביל מה יש חילופים?להכניס שחקנים רעננים למשחק,לא בישביל להעביר זמן בדקות הסיום,ובטח שלא נגד פתח תקווה. אבל חוץ מזה הכל היה טוב היום.

למעלה