מכבי חיפהVSהפועל פ''ת

TheWiseGuy

New member
משחק תחתית טיפוסי

יש סיבה שרפאלוב לא שיחק היום, או שסתם רוני לוי מעדיף על פניו את מאור "לא ברור מי הביא אותי לליגת העל" מליקסון ואת אלן "לרוץ לכדור זאת רק אופציה" מסודי? צריך לרשום לרשימת הקניות של שנה הבאה את סרור...קשר אחורי עם רגל שמאל טובה, משהו שאנחנו חייבים.

TheWiseGuy

New member
לא ראיתי את המחצית הראשונה

אבל בשנייה בטח שהוא לא עשה כלום...בכלל, לא נראה לי שאי פעם ראיתי משחק מעולה של מליקסון, אז קשה לי להאמין שהוא נתן משחק מעולה במחצית הראשונה. צריך כבר להפסיק עם הבלאגן הזה בהתקפה ולהחליט איפה משחק כל שחקן, כי בינתיים היחידי בקישור ההתקפי של חיפה שלא מחליף עמדה כל משחק הוא היחידי שכן צריך להחליף עמדה, יניב קטן. אם מחליטים שמליקסון הוא קשר מאחורי החלוץ, אז שילך קודם וילמד לבעוט לשער, ילמד לקרוא את המשחק כמו שצריך וילמד להשתמש בשתי רגליים!!! רעבק, שחקן בליגת העל, שלא מסוגל להעביר פס עם רגל שמאל. אם מחליטים שמליקסון הוא שחקן אגף, אז קודם כל שילך לנעול את עצמו איזה חצי שנה בחדר כושר, כי שחקן אגף צריך כח פריצה ומליקסון שוכב על הדשא בכל פעם שיש רוח קלה. אחרי החצי שנה בחדר כושר, שילך לאגף ימין ולא לשמאל...כי שוב הבנאדם יודע להשתמש רק ברגל ימין. הבנאדם משתדל וזה כל מה שאפשר להגיד עליו.

Olympic Hero

New member
אתה סתם חופר וחופר וחופר...

בת'כלס מליקסון מתחילת העונה עבר שיפור גדול ביכולות שלו. הוא משחק גם בימין וגם בשמאל(שזה בקשה של רוני לוי, מה אתה מפנה את זה בכלל לכיוונו של מליקסון?), מתחיל לעשות הגנה ואפילו בועט(אם היית רואה משחקים, היית יודע). אתה כל הזמן מספר שאתה לא ראית את המשחק ההוא, ושמעת על המשחק הזה מהרדיו, ובכלל את הקודם קראת את הסיקור באינטרנט וזה לא נשמע לך. תפסיק לחוות דעת על משחקים ממקור חיצוני, תתחיל לראות ואח''כ תבקר.

TheWiseGuy

New member
אני רואה כל משחק שאני יכול

וזה מספיק בשביל לדעת שמליקסון הוא לא שחקן בלי שום קשר לאינטרנט או לרדיו.

Olympic Hero

New member
שאתה קובע שמליקסון הוא לא שחקן

ואפילו לא רומז שהוא שחקן לא טוב, או שחקן בעל יכולות פושרות או סבירות, זה בעצם אומר מה שאתה. אתה בכלל נגעת בכדור שיש לך זכות לבקר מישהו שכבר שנים קורע את הגוף שלו על המגרש? אז אתה לא יודע לפרגן, אבל זה לא אומר שאתה צריך לזלזל ולהשפיל כל מי שלדעתך הוא "לא שחקן". מליקסון עשה, ועוד יעשה דברים ש"לא שחקנים" לא יכולים לעשות.

TheWiseGuy

New member
מה הקשר אליי בכלל?

כל אחד והמקצוע שהוא בחר בחיים, אני בחרתי מקצוע אחד ומליקסון בחר מקצוע אחר. אני לא צריך להיות במקצוע של מליקסון כדי לדעת שהוא לא טוב במקצוע שלו, כמו שאפשר לבקר (מלשון ביקורת) רופאים בלי להיות רופא, וכמו שאפשר לבקר עורכי דין מבלי להיות עורך דין, וכמו שאפשר לבקר כל בעל מקצוע אחר מבלי להיות במקצוע. אני יודע לפרגן כשצריך, ואמרתי גם על מליקסון שהוא משתדל וזה נאמר לזכותו, אבל הוא בטח לא שחקן לקבוצה כמו מכבי חיפה, כי שחקן שבקושי היה בסגל של בית"ר ירושלים לא יכול להפוך להיות שחקן מוביל במכבי חיפה. אני לא בטוח שמליקסון קרע את הגוף שלו כמו שאתה אומר, כי למרות שאני לא שחקן כדורגל, שיחקתי וראיתי מספיק כדורגל בשביל לראות שחסר למליקסון כ"כ הרבה יסודות משחק בסיסיים שפשוט הכשרון שיש לו לא יכול לחפות עליהם.

Olympic Hero

New member
אין קשר אלייך? אז אל תגיד כל הזמן

שמליקסון הוא לא שחקן. יותר פשוט מזה אין. שאתה אומר על מליקסון שלפחות הוא משקיע, זה כמו שאני אגיד על בנאדם מכוער וטיפש שהוא אחלה כדי שהוא לא יעלב.

TheWiseGuy

New member
חחח אז מה אתה רוצה? שאני אשקר?

לדעתי, הוא שחקן רע שהדבר היחיד שהוא עושה טוב זה שהוא משקיע ונותן את כל כולו במשחק (בניגוד למסודי למשל). לפחות לא בודד לו, יש עוד שחקנים במכבי חיפה 06/07 שהגיעו לקבוצה רק בגלל טעויות בשיקול דעת של המאמן.

Olympic Hero

New member
כן, אם זה תלוי בך, היית שורף את

כל הקבוצה ממזמן, כולל מאמן, ומביא קבוצה חדשה. אני אוהב את הגישה שלך, אוליי היא תביא לנו אליפות בעוד 5 שנים.

TheWiseGuy

New member
אתה כנראה מתבלל ביני לבין

ליצני הפורום שאחרי כל הפסד פותחים הודעות על שחקנים שצריך להעיף מהקבוצה. בו אני אעשה לך סדר, יש כמה שחקנים היום בסגל שלדעתי לא מתאימים למכבי חיפה: מסודי- מההתחלה הייתי נגד ההגעה שלו לקבוצה, ואני מאמין שתסכים איתי שהוא לא מספיק טוב לחיפה אנדרסון- גם הוא מההתחלה טענתי שהוא לא שחקן מספיק טוב, למרות שאתה טענת הפוך בהתחלה...אבל היום גם לגביו תסכים איתי אולארה- בירידה חדה מאוד ביכולת שלו, והגיע הזמן להפרד גם ממנו מגרא' ומליקסון- הייתי בוחר בהם ב"כוחות" בשכונה לקבוצה שלי, אבל לא יותר מזה ברוני לוי תמכתי בכל התקופה שלו במכבי חיפה, גם כשהוא הפסיד לקבוצות מצחיקות בדרך לליגת האלופות וכולם רצו שהוא יתפטר, גם שכל הקהל שר "אליפות בלי מאמן" אני תמכתי בו ואמרתי שהוא מאמן טוב. העונה הזאת הייתה העונה הכי גרועה שלו בקריירה כמאמן ומכבי חיפה הגיעה למקום שהיא נמצאית בו היום בעיקר בגללו, ובגלל זה אמרתי שהוא צריך להתפטר אחרי ההפסד להכח ר"ג מה שאולי היה מכניס רוח חדשה למפרשים של חיפה ומונע את ההפסדים להרצליה ובית"ר. היום זה כבר מאוחר מידי ואין טעם שהוא יעזוב היום.

Olympic Hero

New member
וגם הוא אגב, נתן משחק מעולה היום.

ואתה תמשיך לחוות דעות מביקורות באינטרנט.

TheWiseGuy

New member
כן, תמיד הוא משחק מעולה כשהקבוצה

היריבה לא מתקיפה בכלל.

TheWiseGuy

New member
או שלך פשוט קשה להודות

שהשחקן שאתה כ"כ מעריץ הוא פשוט שחקן שכונה שלא מתאים לליגת העל ובטח לא למכבי חיפה. בגלל זה שחקן בן 35 עם פציעות חוזרות מועדף על-פניו בהרכב תמיד. גם בעונה הבאה, כשקייסי כבר לא יהיה במכבי חיפה יבוא נאור פסר או אלירן דנין ויקבלו את המקום שלו בהרכב.

Olympic Hero

New member
ובנתיים השחקן שכונה שלא מתאים לחיפה

נשאר במכבי חיפה למרות שהמועדון יכל להרוויח המון כסף במכירה שלו. תן לי לנחש, בדומה למליקסון, גם מגרלשווילי הוא לא שחקן. הוא יכול להיות מפנה זבל יותר טוב משחקן, אבל זו דעתך.. כן?

TheWiseGuy

New member
למה הגזענות הזאת?

כל הגרוזינים נועדו לפנות זבל? כן, גם מגרא' הוא לא שחקן, והוא במועדון רק כי הכדורגל הישראלי נמצא בכזה שפל מבחינת מגנים שמאליים עד כדי כך שהמגן השמאלי של נבחרת ישראל הוא בכלל קשר ימני. במליקסון אני עוד יכול איכשהו להבין מה אנשים רואים בו, כי הוא שחקן שיכול להלהיב לפעמים את הקהל באיזה סיבוב יפה, אבל במגרא' בחיי שאני לא מבין מה אתה רואה. מבחינה הגנתית בערך כל שחקן שמגיע מולו באחד על אחד עובר אותו בלי יותר מידי מאמץ וכבר הפסקנו לספור כמה שערים ספגנו בגללו העונה, על משחק ראש אין בכלל מה לדבר, החכמת משחק שלו בקאנטים כי מגן שנמצא יותר בחצי של היריבה מאשר בחצי שלו הוא לא השחקן שהייתי סומך עליו שלא ישאיר חורים. מה נשאר? התקפה? - הוא מצליח לעבור מידי פעם שחקנים עם המהירות שלו אבל בדרך כלל זה נגמר או בהגבהה סתמית או באיבוד כדור ששוב משאיר חור בהגנה (כמה פעמים סרור חטף לו היום כדורים?).

Olympic Hero

New member
../images/Emo199.gif

אני שמעתי את זה כ''כ הרבה פעמים, אבל משום מה זה עדיין לא מצליח לגרום לעובדה שהוא כבר הצטיין בעבר במכבי חיפה, ואתה עוד תראה שהוא ימשיך להצטיין בעתיד, אם רק אנשים כמוך יפסיקו להרוס לו את הביטחון העצמי.

למעלה