מכבי חיפהVSהפועל פ''ת

TheWiseGuy

New member
אז זהו, שהוא אף פעם לא הצטיין...

לא יודע כמה השפעה אתה חושב שיש לי על הכדורגל הישראלי, אבל לדעתי מגרא' לא יודע בכלל שאני קורא לו "שחקן שכונה", ככה שלא אני אשם בזה שהוא לא טוב.

עבישי מאז ומעולם מגרא` היה זבל

התקפית הוא נחמד,אבל הלחם והחמאה שלו זה ההגנה,וכמות החורים שהוא עשה אפילו מליוני חייטים לא יוכלו לתקן

TheWiseGuy

New member
כן

פשוט המגנים בארץ כ"כ גרועים, שכל מגן שעולה להתקפה עושים ממנו כוכב.

Olympic Hero

New member
הוא כבר היה ב-11 הטובים של הליגה

אחרי עונת 04-05, אחרי עונה מעולה שלו. אנשים כמוך לא בהכרח אומר שאתה, תפסיק להתחכם לדקה ותבין - כל אוהדי מכבי חיפה שעושים לו את המוות(והם עושים לו את המוות!) מורידים לו את הביטחון באופן דרסטי. תפסיקו עם זה, כי זה רק הורס אותו יותר.

ה מרקיז

New member
נו אז? שחקן נמדד לאורך זמן

להוציא משחקים בודדים טובים התקפים של מגרשווילי, הוא מגן גרוע שלא מפסיק לעשות חורים בהגנה. מתוך 60 משחקים שהוא שיחק בחיפה ב 4 הוא היה טוב ובאשר היה פשוט גרוע. מה שהיה לפני שנתיים מת. גם אני חשבתי שהוא יהיה מגן טוב אבל מה לעשות, החוכמה היא להיות טוב לאורך זמן ובגלל זה יש שחקנים טובים וטובים פחות. שיחק לו קלף מה שנקרא. חוץ מזה, רבאק, הפועל פ"ת. אחרי כ"כ הרבה הפסדים לא משנה איזה הרכב היה עולה היום חיפה היו מנצחים. עניין של ססטיסטיקה יותר מאשר של יכולת. מגרשווילי שחקן נחמד התקפתית, לא לרמה לחיפה. אולי אתה מסתכל לטבלה ואתה רואה שחיפה היא קבוצת מרכז טבלה ואז זה הגיוני ששחקן כמוהו שייך לסגל לחיפה. ובכן, הוא לא מתאים. גם לא מליקסון, אנדרסון, סואן (למרות השער, הוא איטי וכבד) אולארה ומסודי.

Olympic Hero

New member
קשה להגיד שהיה לו הזדמנות

רצינית לאורך זמן. סך הכל בעונה שעברה הוא כמעט לא שיחק, והשנה לקח לו המון זמן לחזור לעצמו אחרי שהבטיחון שלו נרמס לחלוטין. אני מסכים, במבחן הזמן הוא לא בהכרח השחקן הכי יציב, אבל זה עדיין לא אומר שהוא לא שחקן. הוא נתן מעצמו מספיק משחקים מעולים כדי להוכיח שיש לו את זה...

ה מרקיז

New member
השנה הוא שיחק מספיק כדי

להראות שהוא לא יכול להיות מגן שמאלי במכבי חיפה. יכול להיות בהפועל ת"א, יכול להיות בנתניה, הרצליה וכו, אבל לא חיפה. הסטנדרט הרבה יותר גבוה. רואים אם יש את זה או אין את זה לשחקן. אם יש לו את זה והוא צריך טיפה זמן אז נותנים, זה נכון בעיקר לשחקני התקפה. אם אין לך את זה ורואים את הטיפשות שלו פעם אחר פעם.. אין מה לעשות. לשחקן הגנה הרבה יותר קל להסתגל למשחק. רבאק, זאת עונה שלישית שלו במועדון. קינן הסתגל מהר מאוד, ומשומר פחות אבל יש פוטנציאל, ואולארה הסתגל מיידית, למרות שעכשיו הוא חלש, אבל בעיקרון אין פה עניין של לתת זמן, הוא פשוט לא טוב מספיק. כשמכונה רקדה, כולם רקדו איתה..

Olympic Hero

New member
שוב

לדעתי פשוט לקח לו המון זמן לחזור לעצמו. אחרי עונה שלמה על הספסל, ובמיוחד אחרי פתיחה חלשה(וביקורת חסרת רחמים) היה לו קשה לצבור ביטחון חזרה. אבל במשחקים האחרונים הוא נראה הרבה יותר טוב, ונמצא שוב במגמת עלייה. רק תנו לבחור לשחק בשקט...

TheWiseGuy

New member
שוב פעם..

זה שהוא היה בין ה-11 הטובים של הליגה לא אומר כלום עליו...זה רק אומר על הליגה.

yarivlevi

New member
הלוואי\אולי ש\זה תחילתו של רצף ...

רק רצף נצחונות ייתן לשחקנים ביטחון ותנופה מוראלית לתת הצגות ולחזור להיות הקבוצה מספר 1 ,זה יהיה לנו טוב למשחק נגד צסקא ולגביע המדינה. אני אומר שאם ניקח את הגביע העונה אז בכל זאת נוציא משהו מתקתק מהעונה הזאת (גביע המדינה ולעבור את שלב הבתים באופ"א זה בהחלט לא רע)

מאושרתת!

בס"ד כל כך התגעגעתי לתחושת האושר והגאווה שאחריי ניצחונות.... חוץ מכמה דקות במחצית השניה היה לי כייף לראות את החיפה משחקת ובעיקר כייף לראות את האוהדים מעודדים בלי הפסקה. אני שמחה להגיד שרק קולאוטי עדיין מאכזב.... מסודי לא מזיק ואפילו בישל בישול גדול לסואן, סואן לא עושה רק עברות, גם מבקיע, מליקסון נלחם ועושה תנועה טובה, קטן נלחם, וגם בוקולי נלחם, משומר וחרזי עושים עבודה טובה בהגנה ובהתקפה, אלמדון הציל שתי גולים בלי בעיות, והכי חשוב זה שחזרנו להבקיע ולנצח!!! בע"ה נציג יכולת טובה ביום רביעי ונחזור לארץ אם תוצאה מפתיעה לטובתנו ונחזור למסלול הניצחונות כי יש עוד משחק חשוב בשבוע הבא... נגד הצהבת!

לנצח את הפועל פ``ת זו גאוה???

לאן הגענו...לנצח שבוע הבא תהיה גאוה,חבר`ה תתאפסו כולה ניצחנו את הפועל פ``ת אחרי 3 הפסדים רצופים.

../images/Emo207.gif האם יש שידור למשחק של חיפה

בגביע אופ"א השבוע? ואם כן באיזה ערוץ ובאיזה שעה תודה

למעלה