מי שרוצה יכנס...

מי יבא לבד?החתן..לא!יהיה לו שם..וגם

שם יפה,וכשיקראו לו בכבוד,הוא יבא כמלך לקחת את ידך נסיכה,קחי יוזמה, כהעצה הנבונה, שתציעי את עצמך,עם שם בדוי של חברה,או שבאמת תבקשי מחברת אמת,או אשה מבוגרת שתתקשר עם שדכנית,לפחות בהתחלה,עזבי,אין פה שום קטע של בושה,מקסימום נכיר לך את אחד החתיכים האכותיים מכאן,חחחח..נפתור הכל..

אופ1234

New member
אל דאגה !

טוב, תכף יבואו החברים וינערו אותך מהעצבות והדאגות, עד אז אני כאן. א. לפי הכנות בהודעה שלך נראה שאת בחורה טובה מהרבה בנות. ב. כן, גם יתומות מתחתנות ועם בחורים מעולים. פשוט צריך לעבור קודם את הקרציות כמו כל אחד (גם לי יש את הקרציות שלי). ג. את לא אשמה בפטירת אימך. את זה גם הבחורים יודעים. ד. תתמכי באבא, תעזרי לו לעזור לך. ה. להתקשר לשדכניות זו בושה ?!?! הצחקת אותי ! דברתי עם עשרות שדכניות, ובמה יש להתבייש ? ו. החברות מתארסות ? אז מה ! ואם החברות יקפצו מהגג גם את תקפצי ? ז. אם קראת לעצמך "שיא הבחורה" לא נראה לי שחסר לך יתרונות. ח. נצלי את הזמן להשביח את עצמך מכל הבחינות. עד שיבואו השאר, אעשה כמנהג המקום ואשלח לך שק של עידוד ושמחה

אז ככה..

א.איני דואגת..יש משפט השלך על ה` את יהבך והוא יכלכלך מאמינה רק בו...ב. עברה שנה כבר ואנו תמיד בעבודה... עבודה אמיתית שלשמה באנו.ג. הבושה כוונתי שאני מרגישה רע שמבקשת טובה מאחרים. ד.עוזרת לאבא אל תדאג.. עוזרת לכולם אני הגדולה מאשר לעצמי. ה. שמחה במה שיש לי עכשיו.מודה לו רגע רגע.ו. חברות מתארסות מה קשור לקפוץ מהגג? אני כביכול נשארת לבד..הרי אושר זה להתארס..

מיידלע19

New member
ואו איזה תגובה! אני אישית אהבתי

מעניין מי עומד מאחורי התגובה (אגב אינני כותבת הרבה)

למה לא אני לא רואה בזה

שום פסול כי מי אנחנו שנפסול כי זה דבר שהקב``ה רצה וזו היא דרך העולם ``טבע`` אדרבה תיתקשרי ושהיה בהצלחה

kiss 18

New member
רציתי, ניכנסתי...../images/Emo67.gif

טוב, דבר ראשון אני שולחת לך ממני, מלא חיבוקים
(האמת שהשורה הזאת של החיבוקים נראת כמו קבוצת תפוזים רקדנית... אבל תאמיני או לא- זה חיבוקים...חחח) וכמובן, שק של אושר ושימחה, גילה דיצה ורינה... ובשורות טובות!
ובקשר לשאלה- אין עם זה במה להתבייש, אני מכירה כמה בחורות שהם מתקשרות לשדכניות, ככה שאל תחששי שאולי את היחידה (אם חששת..), ושזה בושה! זה דבר שקיים... ומסתבר שהרבה עושים את זה... המונמון הצלחה!
ו-

ויש גם הרבה בחורים

שמתקשרים לשדכנים/יות..זה מאד לגיטימי..(אה ..ולידיעתכם יש גם הרבה שכדנים/יות שמטרידים בחורים!..הקטע הוא שהם מתקשרים לטלפון ציבורי בישיבה ומתחילים לברר על בחור פלוני..בלי לבדוק מאיזה וועד בכלל הבחור שענה לטלפון! ולפעמים זה וועד א`..או שזה הבחור שעליו מבררים..)

kiss 18

New member
באמת?

מה שכתבת בסוגריים על זה עוד לא שמעתי... החיים מפתיעים!

מאמי מאד נוגע ללב. .

אבל היה לי חבר בדיוק באותו מצב והוא עשה הכל ואפילו ברר לבד על הבחורה . . זה קשה אבל חייבים בעז``ה תמצאי את בן זוגך בקרוב ושהיה המון סייעתא דשמיא. . .

פשוT אJי

New member
קודם לכל,

שכחנו דבר אחד מאד מאד חשוב
ברוכה הבאה לפורומינו המתרחב !! ועכשיו קחי לך ממני הרבה הרבה כח...והערצה על ההתמודדות..
אביך שבור,והעצב הזה מונע ממנו לטפל בשידוכים שלך, לא תוכלי לעשות דבר יותר טוב מלהניח לזמן לעשות את שלו.. ולעשות את מה שהוא היה עושה פשוט לפנות לשדכנים/ות. אני מבינה את הקושי של לעשות את התהליך הזה בכוחות עצמך, אבל את רק צריכה לעשות השתדלות והקב"ה יסייע בעדך מלמעלה. מה שלא יהיה בושה זה בטח לא !!יש בנות/ים רבים שהם אלו שמטפלים בשידוכים שלהם,כך שחריג זה בטח לא!! נותנת לך שקים של תקוה ושמחה!!
ומאחלת בכל ליבי שתלווה אותך סיעתא דשמיא!!

אחים ואחיות..

ממש מתפעלת מכם.. איזה השתתפות .. תודה על העצות.. משמים ישולם שכרכם..שיא.

אופ1234

New member
אה.. ודבר נוסף...

תאפשרי לחברים פה לעזור לך. תני פרטים (כלליים) נוספים חוץ מאשר העובדה שכתבת (ואינני חוזר לכותבה) ובערך במה את מעוניינת. יהיה יותר קל לחברים לנתב ולספק לך טיפים. אגב, ישנם כ-6000 בחורים חרדים רווקים בגיל 20-25 מכל הסוגים רק בארץ. בלונדון קצת פחות, ובמנהטן פי כמה וכמה. והרי את צריכה רק אחד. אז בכל מקרה הסטטיסטיקה לטובתך. כשאת קצת חוששת, תחשבי על זה.
וכמובן, כמו שאמרו כבר - תפילה וגם אנחנו איתך. ושק נוסף של עידוד ושמחה, מבצע 1+1 מתנה, לא תקחי ?

רוי6לי

New member
באמת???

6000.בחורים???:-o.מרוב יער לא רואים את העצים...חח...עכשיו ני מבינה איך עוד לא מצאתי את שלי...;-)

אופ1234

New member
הכוונה..

שבהמשך (לא כרגע) תשחילי פרט פה ופרט שם במהלך הדיונים השונים בפורום - לא פרטים מזהים. כבר יש פה אנשים שמההודעות שכתבו ניתן לדעת עליהם הכל חוץ מצבע הגרביים שהם לובשים כרגע. כעיקרון שם המשחק בשידוכין הוא כמו במכירת דירה (גם אם לבחורה אין דירה
) והוא מה שנקרא "חשיפה מקסימאלית". כלומר שהפרטים (הטובים - אני מקווה) שלך יגיעו כמה שיותר רחוק ולכמה שיותר שדכנים מועילים. (ולא אתייחס כרגע לכל מטיפי האמונה בפורום). יש בכך לא רק הגדלת סיכוי אלא אפשרות לבחור מבין המועמדים. לענ"ד מי שלא פונה לשדכנים אף במקומות רחוקים, מגביל את עצמו בצורה משמעותית. אדרבא, אני רואה בשדכנים כמי שמשרתים אותי, בעבור תשר נכבד (כל אחד לפי מה שידו משגת) בסוף התהליך בדיוק כמו מתווכים. ולא לשכוח, ובפרט לאור מה שחוית, העיקר הבריאות, שאר השטויות יבואו מעצמם. לא צריך להלחץ בגלל איזה פרינס שממאן להגיע, מי הוא בכלל חושב את עצמו ?!?!

גברת, תקשיבי....

אמך הלכה לעולמה ל"ע, אביך שבור מזה.... דעי לך, הנה לא ינום ולא יישן וכו' הכל על פי התכנית שתוכננה מראש בצורה היותר נכונה. את רוצה להתקשר לשדכנית וכדו' לו זה ירגיע אותך באופן פסיכולוגי, שיערב לך. אולם דעי לך, זה לא יעלה ולא יוריד מתקופת ההמתנה שתוכננה עבורך עד למיצאת זיווגך ההגון!!! כן תתקשרי, לא תתקשרי, זה ממש לא משנה, הזיווג שלך ימצא את דרכו אליך, בדיוק בזמן שנועד לכך!!! חזקי ואימצי

ברור שמשמיים הכל נקבע!..

אבל חובת ההשתדלות מוטלת על האדם! הדבר דומה לאדם שטובע בים..ואומר אני שם מבטחי בקב``ה שיצילני..והנה פתאום מגיעה ספינה וזורקת לו גלגל הצלה ע``מ שיחזיק בה..אך הוא אינו מחזיק ואומר אני שם מבטחי שאלוקים יצילני..סופו של אותו אחד שטבע בים!

למעלה