מי שרוצה יכנס...

מי שרוצה יכנס...

אני בחורה יתומה.. אימי נפטרה לפני שנה..ואבי שבור מזה אני בתקופת שידוכים..חברותי מתארסות ואני לא יודעת מה לעשות.. אני אתקשר לשדכניות?זה בושה..

אני ממשתתף בצערכם..

לעניין שאלתך..לדעתי את חייבת להתקשר..למענך ולמען עתידך! ובעז``ה תמצאי את זיווגך במהרה!

שלום- את חייבת להתקשר!

אם המצב הוא שאבא עדיין לא יצא מהכאב, ואת חייבת להמשיך בשגרת חיים חיובית, את חייבת להתקשר לשדכנית ואז להסביר לה בדיוק מה המצב, או להתקשר בתור חברה של עצמך, העיקר שיהיה בהצלחה, ותמשיכי לעדכן.

תעשי מה שמישהו כתב בתגובה אלי

ואז תגידי לאבא, הנה זה קורה, הוא לא אמור לדעת מכלום, כאילו זה יגיע, אבל את רק עושה זירוז למה שיגיע, אפילו מומלץ להתקשר, ולבקש שיתקשרו הביתה לאחר החג, הכי טוב ככה

kiss 18

New member
יבוא לבד? אני לא חושבת!

יש את העיניין של חובת ההשתדלות! א"א לשבת ולחכות ולומר, הוא יבוא... זה לא עובד ככה!

פשוT אJי

New member
את לא צכה,

לחשוש ממנו.. שלך מכל מקום מגיע במכוניות,ובמקרה הטוב במטוס!! רכבת??-לא נולדה חיה כזו בשבילו.

kiss 18

New member
../images/Emo41.gif אז את אומרת שאני לא צריכה לדאוג ?

טוב, אז אני לא דואגת ולא חוששת... מעניין, מתחילת הבוקר אני נהיית יותר ויותר רגועה...

פשוT אJי

New member
אוי חומד,

הלכתי לקורס שלך של ליצן רפואי..
מרגישים אה?? עוד לא סיימתי את הקורס,אז נרים כוסיות אחר כך.

kiss 18

New member
אני מקווה שאמרת שאני הבאתי אותך...

מהמבצע חבר מביא חבר!

מבדיקה שאני הקטנטן עשיתי...

מתברר מנסיונם של אחרים שהשתדלות בשידוכים לא מועילה!!! ההשתדלות הינה בבחינת פקייחת אזניים להצעות והתייחסות מתאימה וכו'

אני לא הייתי ממהרת לקבוע

שהשתדלות לא מועילה, אלא שהייתי אומרת, כי לא תמיד נראות התוצאות באופן מיידי. ומבחינתי, האמונה האמיתית היא המינימום הנדרש כדי להתחיל.

למעלה