נו, בשעה טובה אבי.
ומי שאינו מאמין?
תודה על הכתבה, יש לא מעט אמיתות בכתבה.
השפעת הסמים והאלכוהול היא זמנית ונמשכת מספר שעות בלבד למעט אם מדובר בהתמכרות - אז ההשפעה היא ארוכת טווח.תודה על הכתבה, יש לא מעט אמיתות בכתבה.
1.במבט ראשון הדבר נראה מוזר - מה הקשר בין המזון לנפש ? אבל מתברר שיש קשר. סמים ומשקאות חריפים מוכיחים עד כמה יכול דבר פיזי להשפיע על הנפש.
2.המדע המודרני גילה, שהמזון משפיע לא רק על תאי הגוף, אלא גם על האישיות. את שינויי האופי והמנטאליות שבין עמים.
אבל זה בדיוק העניין, ההתמכרות הקשה אשר נלווית לאלכהוליזם והתמכרות לסמים.השפעת הסמים והאלכוהול היא זמנית ונמשכת מספר שעות בלבד למעט אם מדובר בהתמכרות - אז ההשפעה היא ארוכת טווח.
המדע מעולם לא גילה שהמזון משפיע על האישיות, האופי והמנטאליות. זה בולשיט פסאודו-מדעי.
רוב האנשים צורכים אלכוהול בחגים ואירועים אך אינם מכורים. יש אנשים הצורכים מריחואנה באופן מזדמן אך אינם מכורים.אבל זה בדיוק העניין, ההתמכרות הקשה אשר נלווית לאלכהוליזם והתמכרות לסמים.
ראית פעם אנשים שמשתמשים בסמים שהם לא מכורים? אני לא ראיתי.
אפילו התימנים שלועסים גת מכורים לזה.
ומכאן חורזת צודקת ב100% אותם חומרים מסוכנים הורסים כל חלקה טובה בנפשו של האדם
כי נרקומן מתחיל לגנוב כדי להשיג כסף עבור מימון הסמים שלו
לעבוד הוא לא מסוגל יותר
הוא יגנוב מאמא שלו את כל התכשיטים כדי לממן את מנות הסם שלו.
אז כן, מריחואנה לכשעצמה היא אינה ממכרת באופן שבו סמים קשים ממכריםרוב האנשים צורכים אלכוהול בחגים ואירועים אך אינם מכורים. יש אנשים הצורכים מריחואנה באופן מזדמן אך אינם מכורים.
ההגדרה של לא מכור אינה משתמש חד פעמי אלא משתמש שלא פיתח תלות.אז כן, מריחואנה לכשעצמה היא אינה ממכרת באופן שבו סמים קשים ממכרים
אבל השאלה היא האם ראית משתמש במריחואנה שזה לו חד פעמי?
אתה ואני יודעים טוב טוב מה קורה עם משתמשי המריחואנה.
שלא לדבר על חלק מהם שהולכים בהמשך על סמים יותר קשים.
יש לי שכן שמשתמש במריחואנה כבר 40 שנה ברציפות
אז אולי הוא לא סוג של מכור, אבל הוא בהחלט עבד נרצע לסם הזה.
כן פיתח תלות, לא פיתח תלות, בשורה התחתונה אתה מוצא סטלנים שמוציאים מדי שבוע 500 ₪ על כמה גרמים של עשבההגדרה של לא מכור אינה משתמש חד פעמי אלא משתמש שלא פיתח תלות.
אלה מכורים, בקיצור אתה רואה מה שאתה רוצה לראות.כן פיתח תלות, לא פיתח תלות, בשורה התחתונה אתה מוצא סטלנים שמוציאים מדי שבוע 500 ₪ על כמה גרמים של עשב
אם זאת אינה תלות, אז אני כבר לא יודע מהי תלות.
אשריך צדיק! זכית לזכות את הרבים. אשרי המתחזקים בישראל וטוב לראות שאתה הולך בדרך אבותיך!בכל השטויות שבהוראות אלה, שיבושם לו!!
מהמעט שהכרתי אותך.
אם הוא לא פוגע בי, אינו מטריד אותי, אינו מנסה לכפות עליי הוא לא מפריע לימהמעט שהכרתי אותך.
למדתי שאינך מאמין בתורה, וזו זכותך.
רק לא ברור לי מה מפריע לך שיש מגזר שחושב אחרת ממך, ותורת משה חשובה לו?.
מי שכתב את הדברים הפריע לך?אם הוא לא פוגע בי, אינו מטריד אותי, אינו מנסה לכפות עליי הוא לא מפריע לי
עד כה המגזר הזה עשה את הכל, פגע בי, הטריד אותי, וניסה לכפות עליי.
לעומת זאת מעולם לא פגעתי בחרדי, לא הטרדתי חרדי ולא ניסיתי לכפות עליו.
זה מה שמבדיל אותי מהחרדי/דתי.
שכתב לא מפריע, לא!!מי שכתב את הדברים הפריע לך?
מי ניסה לכפות עליך? מדוע עלי לא מנסים לכפות?
יהודים לא יכולים להינשא בישראל בחתונה לא דתית, זו כפיה. (נכון שיש מדינות שמאפשרות נישואין בדואר אבל זה לא סותר את זה שמה שנעשה זה כפיה)מי שכתב את הדברים הפריע לך?
מי ניסה לכפות עליך? מדוע עלי לא מנסים לכפות?
את מתארת מדינה נוצרית. מה הבעיה לחיות במדינה כזו?יהודים לא יכולים להינשא בישראל בחתונה לא דתית, זו כפיה. (נכון שיש מדינות שמאפשרות נישואין בדואר אבל זה לא סותר את זה שמה שנעשה זה כפיה)
מי שבוחר לשרוף גופה, יכול לעשות זאת, אבל בניגוד לקבורה דתית, ביטוח לאומי לא יממן.
איסור על תחבורה ציבורית בשבת.
זה רק חלק מהכפיה הדתית הנהוגה במדינת ישראל
אם כל אחד יכול היה לחיות באופן חוקי בכל מקום שירצה בעולם הייתה שאלתך/טענתך נכונה. המציאות, לצערנו, שונה מאוד. לרוב המדינות קשה מאוד להגר. אם אתה חושב שמן דהוא יכול לעלות על מטוס לכיוון אחד ולהשתקע מיד ביעדו ללא חשש אתה מנותק מהמציאות. בכל מדינה בעולם לתייר אסור לעבוד, בכל מדינה בעולם להשיג אשרת עבודה זה קשה מאוד ולהשיג תושבות קבע קשה הרבה יותר. אני יודע, עברתי את זה. לרוב האנשים אין סיכוי בכלל. 90% מהחילונים החיים בישראל היו עוזבים את ישראל באופן מיידי למדינה בה הם סבורים שחייהם יהיו נוחים יותר אם יכלו לעשות זאת באופן חוקי (דהיינו לחיות ולעבוד באופן חוקי במדינה אחרת ושיותר להם להישאר כמה שירצו).את מתארת מדינה נוצרית. מה הבעיה לחיות במדינה כזו?
יתכן שבחרת לחיות במדינה שאינה מתאימה לאמונות שלך.
מדינה שלמה אמורה לחיות ולכוון את חוקיה למען אזרח או שניים?
אני תיארתי כפיה דתית שיש בארץ. כל פרשנות אחרת אינה נכונה.את מתארת מדינה נוצרית. מה הבעיה לחיות במדינה כזו?
יתכן שבחרת לחיות במדינה שאינה מתאימה לאמונות שלך.
מדינה שלמה אמורה לחיות ולכוון את חוקיה למען אזרח או שניים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.