מי שלא מסכם אדום

ady18

Well-known member
מסכמת:)

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): אל אישתך תשוקתך שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): נחמה אילנית\ישראלית אילנית תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הופעה של אילנית עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/אוסובוקו מוקצף/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:שיחה מצוינית עם ידיד שלי מאכל השבוע שלכם: פרגיות בילוי השבוע שלכם: הופעה של אילנית ולהיות עם ידיד שלי פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:קצת לא הרגשתי כול כך טוב... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מפגש פורום...ואולי סרט:)

מסכמת:)

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): היו מלא:) שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): 'מבול' תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: גרפיטי על אחד הבטונדות בשדרות
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: לראות חברה אחריי 5 שנים שלא נפגשנו
מאכל השבוע שלכם: איזשהו מאכל טוניסאי.. לא זוכרת את השם
(בפסטיבל אוכל של אסם בשדרות) בילוי השבוע שלכם: מסיבה
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שיעור נהיגה
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סופי צדקה: חחחח
מעניקה
לרגל החג

veredmp

New member
וגם התכוונת ש"מבול" הוא של קרן ../images/Emo8.gif

אלא אם דיברת על מבול של רונה קינן?

סטייליש

New member
הזמן עושה את שלווו.. לו לו לו... ../images/Emo210.gif

למה לעזאזל תפוזבל לא חשבו על איזה סמיילי מזמר או איזה תו נגינה או מיקרופון!! מה זה?! חוצפה. מזל שיש
שיר/י השבוע שלכם (של קרן): של מירי יותר נכון.. על הכתף של תל אביב, וכל הפלייליסט של ההופעה.. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): אברהם טל, אדם צובר זכרונות והזמן עושה את שלו, תיבה 530 =] תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרן
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/אוסובוקו מוקצף/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מממ.. לנוער שבינינו ממליצה בחום על הסדרת ספרים של ליאת רוטנר - 3 ספרים הראשון, קיץ אחד ביחד תתחילו בו אח"כ כבר תגלו את ההמשכים.. מאכל השבוע שלכם: השבוע הזה אכלתי רק בחוץ חחח קשהה להחליט.. בילקר בייקרי? פיצה האט? בורגוס? בלאק?
בילוי השבוע שלכם: יציאןת למינהן ואיך לא ההופעה שהתחילה לי שבוע מעולה וגמרה שבוע אחר חגגתי יומולדתת נהדרתת! אהה ואתמול ת"א! כמה הלכנוו וכמה קנינו! פאדיחת השבוע שלכם: חחחחחחחחחחחחחחחחחח היום בארוחת ערב כמעט נפלתי מהכסא אחורנית חח כי היה כזה פרפר לילה ארוחה משפחתית- מורחבת. סקופ השבוע שלכם: ניצן קראוס שירותי סטיילינג בעמ! - הסיפור המלא אצלי. ציטוט השבוע שלכם: "על הכתף של תל אביב אני אניח את הראש..." האהבה לת"א.. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: ממ... לאדע'ת.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יום ראשון אני חוגגת יומולדת חחח כןן זה כבר בטח מאוס עליכם.. ומה שאני ממש לא מחכה לו זה החזרה לבצפרררררררר אררר.. משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סופי צדקה: סופי צדקה? שנים לא שמעתי עלייה.. מה היא קשורה? אתם שוב מוזמנים להעניק בשפע , כי הפיל הורוד חזר כאופנת רטרו!!! (וסתם כי אני עדיין מסרבת לקבל את זה שנגמרו החיות בצבעים מוזרים) חחחחחחחחחחח מעניקה לכל אחד ואחת מכם איזה פיל שתרצו =]| פיל|

shir828

New member
צ.צ- דרום שרון! וזה מקום מ-צוין! וזה בכלל של-

צורן! צ.צ- דרום שרון
שיר/י השבוע שלכם (של קרן): איתי, פיג'ו, ועוד משהו נראלי><" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): מורלים למינהם
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין לי אותה
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המועצה:) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/אוסובוקו מוקצף/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הטיול
מאכל השבוע שלכם: לחמניה עם שוקולד בבוקר
[7 בבוקר, זה עוד לילה!!] בילוי השבוע שלכם: יוסי יפה
פאדיחת השבוע שלכם: גלבה (נפילה) די גדולה באמצע ירידה. היה המון דם. ואני כולי צוחקת על עצמי, וכולם ריחמו עלי... והיה לי ממש מצחיק
אבל עכשיו זה שורף
סקופ השבוע שלכם: מסתבר שדרום שרון עשו את הטקס, ולא חבל מודיעין
יאללה, בכיף
ציטוט השבוע שלכם: "קיצר, עמדתי בטרקלין.." "אמרת טרקלין
" "לא
אני בכלל לא יודעת מה זה!" -- ואז כל הטיול "כןכן.. טרקלין.." "יש לו שמחת חיים בלחיים"XD דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לא יודעת.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פעולה [?] משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סופי צדקה: יש לי סופי בשיעור אנגלית, היא מצויירת על השולחןD: אתם שוב מוזמנים להעניק בשפע
, כי הפיל הורוד חזר כאופנת רטרו!!! (וסתם כי אני עדיין מסרבת לקבל את זה שנגמרו החיות בצבעים מוזרים)
לנעה[124XD] כי היא כזאת כאפות שהיא לא באה ליוסי!!!

shir828

New member
בעצם זה תוספת. אבל סתם רציתי לראות איך זה יצא

ולא היה לי כוח לחשוב על מה שאני כותבת, לאמשנה... תודה:)

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): פיז'ו 92 שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): נראה לי שפיציריקה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עזבו אסור לי לספר אבל בהחלט עשה לי ת'שבוע עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/אוסובוקו מוקצף/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מאכל השבוע שלכם: אורזזזזזזזזזז בילוי השבוע שלכם: פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הרבה דברים משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סופי צדקה: ואטטטטטטט????????? אתם שוב מוזמנים להעניק בשפע , כי הפיל הורוד חזר כאופנת רטרו!!! (וסתם כי אני עדיין מסרבת לקבל את זה שנגמרו החיות בצבעים מוזרים)

מסכמת :)

שיר\י השבוע שלכם (של קרן) : הוא מתקשר אליי, פיזו 92 , סוני אצל שוני.. שיר\י השבוע שלכם (לא של קרן) : לוקח ת'זמן - עופר בשן משהו שעשה לכם את השבוע : קרן :):) מאכל השבוע שלכם : שרימפס בילוי השבוע שלכם: וואיי היו מלא .. כל מיני יציאות.. צימר בצפון

hilali1

New member
אגב תמונות חדשות-ישנות

שזוכרים או לא.. את זו ראיתם
אני לא זוכרת אותה.. מדהימה

למעלה