מי שלא מסכם אדום

OpenYourEyes

New member
מי שלא מסכם אדום

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/אוסובוקו מוקצף/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מאכל השבוע שלכם: בילוי השבוע שלכם: פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סופי צדקה: אתם שוב מוזמנים להעניק בשפע
, כי הפיל הורוד חזר כאופנת רטרו!!! (וסתם כי אני עדיין מסרבת לקבל את זה שנגמרו החיות בצבעים מוזרים)

סתיוי15

New member
צהוב עולה זה מכבי

שיר השבוע שלכם - סוני אצל שוני, הוא מתקשר אלי שיר השבוע שלכם (לא של קרן) - יווו אני שומעת כל מיני שירים מקטנטנות לפני 10, 11 שנים והנוסטלגי'ה פה מטורפתתתת עכשיו לדוגמא אני שומעת את te quiero y me duele של פטו וברקודה
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: הילדים של בני הדודים שלי, כפרה עלי'הם.. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: החג, המשפחה, לקחת את הילדים של הבני דודים שלי לגן משחקים...
מפגש, משחק כדורסל של חברות, והחברה הכי טובה.. עוד משהו שעשה לכם את השבוע - סרט/ספר/דיסק/אוסובוקו מוקצף/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - הסרט שלוש אימהות.. מאכל השבוע שלכם - פסטלה תפו"א
בילוי השבוע שלכם: החג, מפגש, משחקכדורסל, החברה הכי טובה.. פאדיחת השבוע שלכם: לשחק תופסת מסטיקים. סתםסתם, הי'ה כיף, כפרה עלי'הם. סקופ השבוע שלכם: יש תופסת חדשה שנקראת תופסת מסטיקים - רצים, רצים, רצים, ואז כשהתופס מתקרב אליך אתה נוגע במשהו ואומר 'דבוק!'. נו, בסדר.. ציטוט השבוע שלכם: נתתי לבת של הבת דודה שלי (אין לזה שם?) לבחור לק - שקוף או ורוד. הלכה על השקוף. באמצע המריחה היא שמה לב שמשהו לא בסדר, ושאלה, 'מה זה הלק השקוף הזה? לא רואים אותו...' דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: - משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:בע"ה - יום הולדת לחברה, חג אצל הדודים שהתארחו אצלנו (והילדים של הבני דודים..
), המשך החופש, להיפגש עם חברות וכאלה.. משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סופי צדקה: התחילו שוב לשדר בערוץ 10 את לגעת באושר. o_O אתם שוב מוזמנים להעניק בשפע
, כי הפיל הורוד חזר כאופנת רטרו!!! (וסתם כי אני עדיין מסרבת לקבל את זה שנגמרו החיות בצבעים מוזרים)
לורד, למירב, לקסם, ליעלי, לעדי, לבלאקפילד, למיכל, לאיריס, לענבר, לעדי XD, לגל, לאלינור, לרעות, לתמר ולמעאפנים שלא באו למפגש. (כןכן אני יודעת שיעל לא הגיעה) שבת שלום לכל עם ישראל

veredmp

New member
הבן של הבן דוד והבת של הבת דודה

עברתי את המבחן?
תודה על הפיל. תמיד רציתי פיל ורוד אופנתי ברטרו

ה 22

New member
../images/Emo2.gifואוו כמה זמן לא עשיתי את זה.. סיכום../images/Emo41.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): תקופה של שינויים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): המון שאתם לא מכירם
מאכל השבוע שלכם: מצות
בילוי השבוע שלכם:
לא היה לי חשק ללכת לשום מקום, אבל אתמול הייתי אצל חברה שעשו אצלהם בבית וואחד חינגה
(השמחות האלו שעושים בסוכות, מה שנקרא "שמחת בית השואבה") מלא אנשים........ היה כייפ!
סקופ השבוע שלכם: (באיזור ת"א והמרכז)
הידעת..
שבת נכנסת ב- 4:43 ויוצאת
ב- 5:42 . מוקדם...
ציטוט השבוע שלכם: ציטוט קבוע של כל מי שנכנס לחדר שלי : "מה, הדג שלך עדיין לא מת?!" מה, למה, מדוע, מאיפה האכזריות הזו..?! למה שימות?!, חוסו על חייו
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הגשם על הסוכה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אירוסים של חברה, וסופ סופ חוזרים לעבוד -ואני לא משוגעת.. משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סופי צדקה: שירי אתם שוב מוזמנים להעניק בשפע , כי הפיל הורוד חזר כאופנת רטרו!!! (וסתם כי אני עדיין מסרבת לקבל את זה שנגמרו החיות בצבעים מוזרים)
שבת שלום לכולכם, ברוכ'ס והצלוח'ס לכל האהובים והיקרים
יאלה, שבת לא בבית. ביי

גלגולש

New member
יאללה, בכיף:

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): מבול שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המפגש אתכם
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/אוסובוקו מוקצף/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: והפעם המלצה שלילית על סרט של פלישת ליצנים אכזריים מהחלל, פשוט תת-רמה
מאכל השבוע שלכם: דבש בילוי השבוע שלכם: הופעה בזאפה, והמפגש אתכם פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: בא לי הופעה- אבל יש עוד זמן

עדי XD

New member
"זה לא נסיך זאת נסיכה...מה קרה לך שלגייה?!"

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): שמעון השכן
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן):רעש בעיר- ליידיD תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: תמרי, לגמרי. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/אוסובוקו מוקצף/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: להשיט סירות נייר בכיור, זה כזה...כיף! מאכל השבוע שלכם: אוריאו
בילוי השבוע שלכם: תמרתמרתמר פאדיחת השבוע שלכם: נדרסתי ע"י קלנועית!
סקופ השבוע שלכם:מירב ורינת אחיות!11 ציטוט השבוע שלכם: "אני לא לסבית!!" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: להידרס ע"י קלנועית, דפנטלי. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סופי צדקה:( היי סופי צדקה שכנה שלי!) אממ..אלינור בהמה :) אתם שוב מוזמנים להעניק
בשפע , כי הפיל הורוד חזר כאופנת רטרו!!! (וסתם כי אני עדיין מסרבת לקבל את זה שנגמרו החיות בצבעים מוזרים)
לענבר שירדה 5(?) קילו,זה מטורף!
לורד החצי
למירב החמודה שארגנה מפגש :)
למיכל לאבידאבי שכמעט נרדמה לי על הכיסא בחדר
לתמרי! לגמרי עשתה לי את השבוע.
מוענק באהבה לכל מי שנורא רצה לבוא למפגש ולא הצליח להגיע בסוף

הווו תודה על הפיל!../images/Emo24.gif

רק בשביל זה היה שווה לא להגיע בסוף
אני כמעט בטוחה שאוריאו זה הדבר הכי גאוני וטעים שהומצא אי פעם..D: שבוע טוב!

veredmp

New member
אני מוכנה לקבל ממך רק חצי פיל ../images/Emo8.gif

את יודעת שככל שאת מכחישה יותר את היותך לסבית, ככה אנחנו פחות מאמינים לך, נכון?

תמרוש5

New member
../images/Emo23.gif

(סוף סוף מצאתי מחשב להתנחל עליו,אני משתגעת!) וחייבת לציין שגם את עשית לי את השבוע! היה כיף!:)

עדי XD

New member
ס'כיף לי :)

אמן יתקנו לך את המחשב כבר, כי החשבון פלאפון שלי שובר שיאים חח

השבוע הזה עבר מהר..../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): ואי.. אמ אמ אמ.. לשם, השיר החדש תל אביב, וכל הפלייליסט של ההופעה
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): אין שיר אחד ספציפי.. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
!!!! יצאתי זוועה:/
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ההופעה ביום שישי שעבר בזאפה.. היא היתה מושלמת. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/אוסובוקו מוקצף/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:הסרטים 'אביבה אהובתי' ו'סטפ אפ2' והשרדות אמריקאי (אני רואה עכשיו את עונה 7. עד עכשיו ראיתי את עונות 6, 9, 10, 11. לאט לאט אני אשלים הכלP:) מאכל השבוע שלכם: קוקישייק של מקס ברנר, עוגת שוקולד שהכנתי בילוי השבוע שלכם: ההופעה בזאפה, אתמול ים ומקס ברנר פאדיחת השבוע שלכם: לא נראה לי שהייתה.. סקופ השבוע שלכם:שבוע הבא לעגיל התחיכי שלי בטבור יש יומולדת חצי שנה
זוכרים שסיפרתי שרק עשיתי?.. הזמן ט-ס!
ציטוט השבוע שלכם:'יובל רוצה תה?'..>< דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:שאח שלי חולה:/ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:נוסעת לצפון לישון אצל אחותי, נפגשת עם אלינור, ההורים חוזרים מחר מחו'ל
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סופי צדקה:
בואנה את שרוטה ממש..
אתם שוב מוזמנים להעניק בשפע , כי הפיל הורוד חזר כאופנת רטרו!!! (וסתם כי אני עדיין מסרבת לקבל את זה שנגמרו החיות בצבעים מוזרים) אז אולי עכשיו תעברי לסמיילים אחרים? למשל מאכלים..יש הרבהXD
לקסם, לסתיוי, להדסי, לרוני, לורד, למירב ולאלי
סופ"ש מהמם לכולם!
(כל הכבוד לי שהצלחתי לא להזכיר את הצבא אפילו פעם אחתXD שיא
.. למרות שעכשיו הרסתי את זה חח אוףף)

בר יעקב

New member
אהבתי את התמונה

והשיר שהולך לכבוש את הפלייליסט
"על הכתף של תל אביב אני אניח את הראש כערב מול אביב נושם על צמרות הברוש ואם יבוא העצב שישטוף כמו ילדה אשב על הברכיים של החוף מילים בבטן נאמרות גם זה פוגע וחולף נשאר לי עוד חלום שלא הצליחו לכופף כל רעש בחלון שלי הוא שיר מתוך השפתיים של העיר..."

veredmp

New member
מהמם../images/Emo70.gif

אמרתי את זה בעבר ואני ממשיכה לטעון - אין על השילוב של קרן ככותבת ומירי כזמרת

בר יעקב

New member
אל מי את מקרבת מרחק?

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): הביצוע שלה ל"ואת" והשיר שכתבה למירי החדש מההופעה ב10.10. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): i love you - הבנות נחמה (דנה עדיני שרה בעיקר), full moon night -נינט (שיר שכתבה והלחינה, נמצא במייספייס שלה). תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אני וקרן מההופעה ב10.10 יצאתי קוף אני יודע
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: סוף סוף עברתי איזה שהוא מחסום עם מישהי מאוד חשובה לי. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/אוסובוקו מוקצף/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: "אביבה אהובתי", סרט אהוב עליי במיוחד ששודר בערוץ 22 השבוע והקלטתי אותו אז היה כיף להיזכר. מאכל השבוע שלכם: הסיני של אמא שלי
בילוי השבוע שלכם: אני ארשום מהשבוע שעבר, את ההופעה המדהימה של קרן ב10.10 עם מירי בהפתעה. פאדיחת השבוע שלכם: (עלילות הנסיעה להופעה) כמעט פיספסתי את הרכבת האחרונה אז רצתי ובפניה החלקתי. היה מצחיק
סקופ השבוע שלכם:קרן פלס רזה מאוד! במציאות אפילו יותר, סתם היא אוהבת להגיד שהיא שמנה ציטוט השבוע שלכם:"קראתי את המכתב שלך.. בשירותים" כפרעליה, קרן אומרת לי. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הביקור פתע של האנשים האלה, איזה מטרד.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סופי צדקה: לחיי האהבה
מאיפה הקרצתם את סופי צדקה עכשיו?
אתם שוב מוזמנים להעניק בשפע , כי הפיל הורוד חזר כאופנת רטרו!!! (וסתם כי אני עדיין מסרבת לקבל את זה שנגמרו החיות בצבעים מוזרים)
למירב המקסימה שפגשתי בהופעה ההיא (חפרתי על ההופעה הא?) וגם
לכל מי שקרא את הפוסט שכתבתי בבלוג על קרן.

למעלה