מי שלא מסכם אדום

כתבת פוסט מקסים.. הגבתי לך גם שם.

ההופעה ב-10.10 בהחלט היתה מדהימה, אתה מקבל אישור 'לחפור' עליה
גמני ראיתי את אביבה אהובתי לפני יומיים בערוץ 22.. שוב. הפעם הראשונה היתה בקולנוע. סרט יפהפה
(שד"א לא ידעתי, או שידעתי ושכחתי, שמירי שרה את שיר הנושא)

בר יעקב

New member
../images/Emo40.gif

תודה על האישור
ועל התגובה בבלוג שלי, אני לא ידעתי שאת מהפורום
גם ממני איכשהו נשכח שמירי שרה את שיר הנושא, עוד לא סיימתי לראות את הסרט (את השידור החוזר) אבל מה אכפת לי זה ביס מקס
רגע נראה את הסיכום שבוע שלך...

בר יעקב

New member
ועוד ציטוט מהיום בבוקר

שכחתי לרשום אני: "אבא איפה אתה?" אבא: "אני בדרך אליך, איפה אתה?" אני: "אני אצלי" חחחחח לא.

בר יעקב

New member
ואי תודה

זיהתה אותי, זה אומר שהבאתי לה מכתב לפני ההופעה חזרתי אחרי ההופעה היא זיהתה אותי (היא קראה את המכתב לפני ההופעה) ובאה נתנה לי חיבוק
תודה על המחמאה בבלוג

סיכומישן תגידו איך התמונה שלי ושל נועה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): רצה הביתה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): תאהבי קצת את עצמך לא יודע הוא פשוט נדבק תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: של נועה כפרעליה ראיתי אותה ברודיאו דריב בLA משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:חוג משחק עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/אוסובוקו מוקצף/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:חברים קנו לי לחג משחק שבונים בו לונה פארק עבלז מאכל השבוע שלכם: מילקי הפוך וארטיק מלון עם הפיצפוצים בילוי השבוע שלכם: באו אלי חברה אתמול היה ממש קטעים פאדיחת השבוע שלכם:האמת אני חושב שזה השבוע הראשון שלי בלי פדיחות סקופ השבוע שלכם:המורה שלי לשלח אוכל צרצרים סתאם ציטוט השבוע שלכם:סוטול סוטול דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לא נראה לי שהיה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:ההופעה בברלה משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סופי צדקה: סופי צדקה שומרונית \! סתאם:)

galgold3

New member
עונה :)

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): תקופה של שינויים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): אהבת נעורי
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברה שלי שבאה לביקור שלא ראיתי אותה כבר שנה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/אוסובוקו מוקצף/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הסרט של קטנטנות (עשיתי סדר בארון הקלטות) מאכל השבוע שלכם: קורסונים , פוקצ'ה בילוי השבוע שלכם: ערב גדודי
פאדיחת השבוע שלכם: - סקופ השבוע שלכם: שאני נראית בת 18 ואני רק בת 14 :) ציטוט השבוע שלכם: " את מעל 18 נכון?! את רוצה יין?" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: רגעי שעמום שלא היה מה לעשות משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מפגש קורס
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סופי צדקה: דובי אכפת לי
לכולם

veredmp

New member
בא לי לסכם

טוב, לא באמת בא לי לסכם
רק בא לי לתת פילים ורודים אופנתיים לכל מי שהיה במפגש (אני לא אתחיל להגיד שמות כי בטח אשכח מישהו). כפרעליכם, כולכם אנשים יקרים ומשעשעים!

veredmp

New member
*** כ../images/Emo80.gifעליכם

לא יודעת מאיפה ה"כפרעליכם" הגיע, לא הייתי מרוכזת

"אז בואי נסתכל, נתאדה, נתבונן

רגע נתעכב על מה יש ומה אין..." שיר/י השבוע שלכם (של קרן): הוא מתקשר אלי, סקס עם האקס, במכונית ליד הים, שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): ערב חג - מירי ואריק אלפי ילדים מוכים- יציאת חירום
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
אין צורך במילים משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הבן זוג שלי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/אוסובוקו מוקצף/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:ההופעה בראשון לציון היתה מדהימה וציפורי לילה באותו ערב מאכל השבוע שלכם: אייס קפה בילוי השבוע שלכם: מפגש בעזריאלי ויום למרת נפגשתי עם חברה בהרצליה, היא כברבחודש חמישי ואני שמחה בשבילה פאדיחת השבוע שלכם: התמונות שמירב צילמה אותי הן פאדיחות
סקופ השבוע שלכם:אין מפגש של הפורום שאני לא קונה בו בגדים, מנהל הבנק שלי דורש להפסיק לעשות מפגשים בעזריאלי מיקי דיבר עלי בציפורי לילה
פעם ראשונה שהעליתי פליקס
ציטוט השבוע שלכם:יאללה שופינג דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:לקום היום בשש בוקר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אווו הרבה דברים- פסטיבל הסרטים בחיפה, יום כיף בלונה פארק, סופ"ש בפסטיבל אינדינגב משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סופי צדקה:אני לא מאמינה שרכשתי כרטיסים לדפש מוד חצי שנה לפני ההופעה
אתם שוב מוזמנים להעניק
בשפע , כי הפיל הורוד חזר כאופנת רטרו!!! (וסתם כי אני עדיין מסרבת לקבל את זה שנגמרו החיות בצבעים מוזרים)
למירב הצלמת (אבל אל תגנבי לי את התפקיד) ל- ורד לקסם (למרות שלא הביאה לי חמצוצים) לקרן- שתביא לי רחת לוקוום לסתיו שקוראים לה כך למרות שלא נולדה בסתיו ולמרות שהיא אלימה

למעלה