"אז בואי נסתכל, נתאדה, נתבונן
רגע נתעכב על מה יש ומה אין..." שיר/י השבוע שלכם (של קרן): הוא מתקשר אלי, סקס עם האקס, במכונית ליד הים, שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): ערב חג - מירי ואריק אלפי ילדים מוכים- יציאת חירום
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
אין צורך במילים משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הבן זוג שלי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/אוסובוקו מוקצף/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:ההופעה בראשון לציון היתה מדהימה וציפורי לילה באותו ערב מאכל השבוע שלכם: אייס קפה בילוי השבוע שלכם: מפגש בעזריאלי ויום למרת נפגשתי עם חברה בהרצליה, היא כברבחודש חמישי ואני שמחה בשבילה פאדיחת השבוע שלכם: התמונות שמירב צילמה אותי הן פאדיחות
סקופ השבוע שלכם:אין מפגש של הפורום שאני לא קונה בו בגדים, מנהל הבנק שלי דורש להפסיק לעשות מפגשים בעזריאלי מיקי דיבר עלי בציפורי לילה
פעם ראשונה שהעליתי פליקס
ציטוט השבוע שלכם:יאללה שופינג דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:לקום היום בשש בוקר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אווו הרבה דברים- פסטיבל הסרטים בחיפה, יום כיף בלונה פארק, סופ"ש בפסטיבל אינדינגב משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי סופי צדקה:אני לא מאמינה שרכשתי כרטיסים לדפש מוד חצי שנה לפני ההופעה
אתם שוב מוזמנים להעניק
בשפע , כי הפיל הורוד חזר כאופנת רטרו!!! (וסתם כי אני עדיין מסרבת לקבל את זה שנגמרו החיות בצבעים מוזרים)
למירב הצלמת (אבל אל תגנבי לי את התפקיד) ל- ורד לקסם (למרות שלא הביאה לי חמצוצים) לקרן- שתביא לי רחת לוקוום לסתיו שקוראים לה כך למרות שלא נולדה בסתיו ולמרות שהיא אלימה