מי רוצה דיון?

Ayelet 363

New member
אני דווקא מאוד אוהבת אותו

בעונה הראשונה הוא היה הדמות השלישית הכי אהובה עליי, העונה הוא הדמות השלישית\רביעית הכי אהובה עליי (יש שתי דמויות במקום שני- אז אני תוהה אם המקום שאחרי הוא השלישי, או שמדלגים לרביעי?
), ואמנם אולי לא הדמות היחידה במקום הרביעי... אבל אני מאוד אוהבת אותו.

Bell J

New member
יש שני דברים שמעצבנים בוויל שוסטר:

1. עד BTW כל מה שהוא מנסה לעשות זה להראות להם שהם חייבים להיות פופולרים בבית ספר! הוא כל הזמן במחשבה שאם הם ינצחו באיזו תחרות, הם יהפכו לפופולרים. במקום ללמד אותם לעמוד על שלהם ולהחזיר בחזרה בדרך יותר מתוחכמת, הוא מנסה להפוך אאותם לפופולרים? למה? 2. משהו באיך שהוא מדבר מעצבן אותי, לא יודעת מה זה, אבל זה מעצבן.

hodaya96

New member
אני דווקא מאוד אוהבת אותו

בעונה הראשונה הוא היה הדמות האהובה עליי אז נשאר לי אהבה אליו מאז... אבל בעונה השנייה הוא באמת התקלקל כבר (ולא עושה יותר ראפ!:/ איפה הימים של הthong song איפה?) וגם העלילה של הדמות קצת התקלקלה אז למרות שנשאר לי עדיין אהבה אליו הוא כבר לא הדמות הכי אהובה עליי (אולי מקום חמישי.. חחP: )

Confide In Omer

New member
אני לא שונא אותו אבל..

אני פשוט חושב שהוא משעמם.. חוץ מכל סיפור זיוף ההריון של טרי בעונה הראשונה, הוא אף פעם לא עשה משהו שעניין אותי.

boopy 1

New member
וויל

אני לא יודעת למה אבל הוא פשוט לא מעניין אותי... כל הסיפור שלו עם אמה/ הולי/ טרי / אפריל מאוד מוזר ולא הכי מעניין אותי... ובכלל ההתנהלות שלו מול התלמידים מעצבנת אותי מבחינה לא ברורה הוא תמיד נורא צודק...נורא נכון..נורא טוב וכן אני בכלל נמשכת לילדים הרעים...לביצ'ים אז כן אני מודה אני אוהבת את קווין! היא הדמות מספר אחת שלי! ומיד אחריה סנטנה פאק וגם לורן... אז הדמויות "הטובות" פשוט לא מתחברות אלי (כאילו בריטני כן אבל זה לא באמת נחשב..) ולסיכום אם וויל יעשה משהו לא צפוי...לא לפי הספר... אולי הוא יקבל סימפטי ווט...

inbalinbal1

New member
הוא פשוט מורה גרוע!

הוא די קרא לבריטני טיפשה בפרק 217 (גם ארטי קרא לה טיפשה בעקיפין בפרק הזה) ובפרק 212 שהיה את כל הירידות על סנטנה הוא חיכה שכולם יסיימו עד שהוא עצר את זה. ובפרק 218 כשהיה את הדיון על השינויים הקוסמטיים ואת הירידות על האף של רייצ'ל הוא לא עצר את זה. בקיצור גם אני לא אוהבת אותו.

mich223

New member
דווקא אהבתי אותו בעונה הראשונה,

ואז הוא פשוט התחיל לא לעניין. אני לא שונאת אותו,פשוט לא אכפת לי ממנו.

sondheims Dot

New member
שלושה דברים

1) הוא תמיד אומר או עושה את הדבר הלא נכון במקום הלא נכון. כלומר, אם יש משהו שלא צריך להאמר (כמו למשל, העובדה שהוא סיפר לביסט מה הבנים עושים) או לעשות (להביא את אפריל לגלי קלאב למרות שהיא שיכורה בעונה הראשונה) את יכולה לסמוך עליו שהוא יעשה את זה. 2) הוא לא מורה משהו- חשוב לו יותר מדי שהילדים יהיו פופולריים, או להכריח אותם לקבל את נקודת ההשקפה שלו (ראי את מכירת הטופי כדוגמא האחרונה) מאשר להתייחס למציאות. שנית, אם תשימי לב כל רעיון חינוכי שיש לו הוא מקבל מאמה, או מאפריל, או מהולי... תהיה מקורי! 3) הוא לחלוטין מעלם מהכישרון שיש בקבוצה. מרסדס מדהימה, טינה יודעת לשיר, לארטי יש קול עמוק ומיוחד... אבל לא, פין ורייצ'ל שוש ושוב (אבל זה חלק מהתאוריה שלי שגלי די סטראוטיפית למרות כל ההטפה שלה לקבלת השונה, אז לא ניכנס לזה
) אז כן, אני לא מחבבת את שוסטר

Bell J

New member
אני מסכימה עם הכל חוץ מדבר אחד

הקטע עם ביסט - הוא היה צריך לספר לה, כי זה חלק מכנות. עדיף את האמת הקשה והכואבת מאשר את השקר היותר כואב אם הוא מתגלה. מדברים על ביסט, לאיפה היא נעלמה? ._."

sondheims Dot

New member
נכון? פעם אחרונה שהיא דיבר הייתה בbota

וגם לפני זה, היא לא ממש קיבלה זמן מסך... נו, עוד אחת מדמויות הרקע השוליות. כמו טינה, מייק, ארטי, מרסדס...

Bell J

New member
לצערינו, הכל מתמקד ברייצ'ל/פין/קווין

נקווה שעונה הבאה המיקוד יהיה בדמויות שונות

sondheims Dot

New member
למרות, שאת חייבת להודות

שגם קורט קיבל את הרגעים שלו בשמש, ושלא נדבר בכלל על בליין ששר 13 סולואים שונים במרווח זמן של 14 פרקים, כשבשלושה מתוכם הוא בכלל לא הופיע

sondheims Dot

New member
גם לי

למרות שאני ממש ממש מקווה שלא. כלומר, תסתכלי על זה משיקולים כלכליים נטו- קורט הוא דמות אהובה ומושכת צופים, כריס קולפר הוא סלבריטאי מהשורה הראשונה. לוותר על הדמות של קורט ולקצץ אותה זה להוריד את הרייטניג של הסדרה = פחות כסף.

Loriella

New member
בדיוק מה שבאתי לכתוב

אנחנו אולי אוהבות אותם אבל הם בכל זאת אמריקאים, הם אוהבים את מה שמכניס כסף ומה שמכניס כסף כרגע, לשמחתנו הרבה, זה קליין וורבלר.

neurotica

New member
*נדחפת* ברור שהם יודעים את זה

כריס זכה בגולדן גלוב ונבחר ל100 המשפיעים של טיים. הם יודעים שהוא ה-דבר החם כרגע. והם אוהבים את בליין מספיק כדי להוציא דיסק שלם שלו (וול, לא בדיוק, אבל זה מוכיח את הטענה שלי יותר טוב). אני בספק אם הם יעלמו בזמן הקרוב.

mich223

New member
הם יודעים,אבל הם גם יודעים שהקהל צריך נשיקה

של קליין ולא אכפת להם.

Loriella

New member
חחח וואו, להפך

ככה הם מושכים אותך חזק, את לא עוזבת וממשיכה לראות כי את מחכה לנשיקה. אם תהיה נשיקה כל פרק, אנשים לא יתלהבו כלכך

למעלה