מי רוצה דיון?

riktal

New member
האמת שזה מסביר הכל

הוא מעולם לא היה דחוי חברתי ובאזשהו מקום הכל הלך לו בקלות וזאת כנראה הסיבה שאני לא אוהבת אותו

Loriella

New member
חה, התשובה בגוף השאלה

לא יכולה לסבול את האופי של הגיבור הראשי. כמו שאני לא יכולה לסבול את הארי פוטר, לא יכולה לסבול את וויל שוסטר. הוא תמיד צודק. וכשהוא טועה, הוא מודה על זה בקול גדול וכולם ממשיכים לאהוב אותו. ומשהו שם פשוט לא מסתדר לי.

5ifi

New member
ענק, גמני לא סובלת את הארי!

עד הספר השביעי. כשהוא קובר את דובי... בכיתי כמו גור פצוע. חחח וויל תמיד טועה, הזגמת. הוא מצליח ליישר דברים רק בסוף פרק וגם זה רק בגלל שזאת גלי וזאת סדרה הזויה... ובגלל שאמה מאוהבת בו.

Loriella

New member
חח את צודקת, לא התנסחתי נכון

הוא טועה, אבל משתמע שהוא צודק (אולי כי הוא המורה, אולי כי הוא הדמות הראשית, לא יודעת) כאילו...לא יודעת, כן כועסים עליו על דברים שהוא עושה אבל הכל כל כך סובב סביבו והכל בסדר בשבילו בסופו של דבר... קיצור, לא לייק.

5ifi

New member
עזבי אותך... ראיין מרפי. אל תנסי להבין

יש לו קטע כזה, להוציא את הדמות הראשית מתוסבכת שעושה מליון טעויות... ניסית פעם להבין מה קורה בניפ טאק? |אזהרה|- לא מתחת לגיל 13 או משו כזה
ד"ר כריסטיאן טרוי הוא בעצם אבא של הבן של השותף שלו, שעדיין חי עם אשתו אבל בוגד בה מליון פעמים ואז מתחרט ןבכל זאת תמיד כוע עליה בגלל הקטע עם הבן שלו, שלא יודע אם הוא הומו או שהוא נמשך לנערות ליווי. וזה פרק נורמטיבי.

Bell J

New member
אלו סדרות מארה"ב

אפילו הכותבים לא יודעים על מה הם כותבים! ריאן מרפי פשוט מחפש דרך להעצים את הסדרה, אז מחרבש כמה משפטים, דוחף שירים וכמה שיותר, ואם השירים לא טובים אז שם קליין, ועל הדרך מוסיף כמה שיותר קווין/פין/רייצ'ל. פרק טיפוסי בגלי =]

o0Invisible0o

New member
היי, לא להכליל על סדרות אמריקאיות!

יש גם טובות. ע"ע שואוטיים + HBO בעיקר. יש גם חריגים.

5ifi

New member
זה קצת נשמע כאילו את לא אוהבת את גלי...

מעלה בי תמיהות קלות בנוגע למיקומנו....

Bell J

New member
אני לא *מאוהבת* בגלי

סדרה נחמדה. את האמת, התחלתי לראות מפני שחברה שלי אמרה שיש שמה שני גייז שיהיו ביחד :p

mich223

New member
לפני שראיתי גלי בכלל לא אהבתי גייז

כאילו,לא היה לי אכפת מהם. ואז קורט הגיע *-*
טחח,גלי היא לא סדרה נחמדה-זאת סדרה מפגרת שגורמת לנו לתהות למה אנחנו יושבים מול המחשב/טלוויזיה ורואים את זה על חשבון זמננו החופשי,ובכל זאת נהנים מכל רגע

למעלה