מי רוצה דיון?

מי רוצה דיון?

*למנהלת, אם עברתי על איזשהו חוק פורום תמחקי חופשי* לגבי וויל שוסטר נורא מסקרן אותי לדעת למה אנשים כאן שונאים אותו כל כך? הוא עשה כמה טעויות קריטיות אבל אני לא רואה איך הן משמעותיות יותר מטעויות של דמויות אחרות אהמקוויןאהמ ובסך הכל הוא אחד הגיבורים של הסדרה ואם יש משהו שלא חסר לו זה כוונות טובות ואפילו את סו שאם כל הכבוד לשחקנית המדהימה שלה הדמות שלה מפלצתית אפשר לאהוב אז מה כל כך מפריע בוויל?

אני!! אני אוהב דיונים../images/Emo9.gif

אוקיי קודם כל אני אדבר רק בשם עצמי- אז אני פשוט ממש לא אוהב את דמות, (ואלי גם את מת'יו עצמו?
) היא פשוט מעצבנת ומשדרת גם סוג של התנשאות שכאילו הוא שר ורוקד מעולה קשה קצת להסביר. זה שהוא "הגיבור" לא בהכרח אומר שנאהב אותו, והרבה פעמים שווקא שונאים את הגיבורים ואוהבים הרבה יותר את דמויות המשנה. אגב, גם את קווין אני ממש לא אוהב בייחוד בעונה השנייה. סו אולי הרעה אבל היא פשוט קורעת, ודווקא לי יש נטייה לאהוב את הביצ'יות דווקא (למשל סנטנה).

טוב זה מוזר

אני יודעת שזה עניין של דעה אישית אבל הנה ההוכחה שכל אחד רואה משהו שונה הדבר האחרון שאני הייתי אומרת על וויל זה שהוא מתנשא אני רואה אותו כאנדרדוג ששותק כשסו משפילה אותו, למרות שזה גם לא נחמד במיוחד

וזה גורם עוד יותר לא לאהוב אותו לדעתי

שיהיה גבר ויתנגד לה! מה הוא ככה רכרוכי?

A TotalGleek

New member
מסכימה לגמרי ..

אני ממש אוהבת את וויל , מהעונה הראשונה . למרות שאני חייבת להודות שבכמה פרקים האחרונים הוא פחות עניין אותי ,אבל דווקא ב-PQ הוא היה חסר לי . ו..אני מתה על קווין , נכון,היא לא איזה מלאך או משהו - אבל גם רייצ'ל לא !!,וגם סנטאנה לא !! , וגם פאק לא !!(אל תטעו,אני אוהבת את פאק,אבל לא עם לורן*בעע*) חוץ מזה .. כל הקטע עם לוסי קבוסי בכלל גרם לי להבין את ההתנהגות שלה יותר .

sondheims Dot

New member
אני אדישה לקווין

הדמות שלה עוברת יותר טלטלות מספינת הפיראטים בלונה פארק כלומר, כל הקטע עם לוסי קבוסי? בשביל מה? ואיך זה לא עלה בעונה שעברה, עם כל הקטע של ההריון? הגיוני שה יחזיר אותה אחורה, לא? אין ממש המשכיות בקטע שלה...

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif וויל וויל וויל....

אני אגיד לך מה הבעיה הדמות הזאת בהתחלה הייתה די חביבה ואהובה אבל הוא לאט לאט מגלה שהוא רכרוכי, מקשיב רק לדעות של אחרים כל אחד שאומר לו משהו הוא כבר הופך את זה לרעיון הוא תמיד אומר את הדברים הנכונים, הטובים , היפים שצריך להגיד בזמן הנכון ובמקום הנכון בצורה מגעילה כבר. אין חיספוס לדמות, הוא כזה לפלף, לא יודע לעמוד אפילו כמו שצריך מול סו. אבל מההה הבנדאם מוכשר ברמות (קצת חסר כריזמטיות בשירה, אבל עדיין מוכשר)

אווח שוסטר

הבעיה שלי איתו היא שהוא איבד את כל האופי שלו והפך להיות רכוכי מידי ואיכ מידי . אפילו סו כבר לא משפילה אותו כמו פעם כי גם לה זה לא כיף
בקיצור בעונה הראשונה היה לו סוג של אופי כלשהו שהיה אמנם הגוד גאי אבל הוא היה סביל . (אני אוטומטית בעד הבאד גייז). אבל בעונה הזאת הוא איבד את זה לגמרי וצר לי אבל מאז BTW אני לא יכולה להתגבר על הסנטר שלו

LOL לקח לי שבוע להבין

שהם התכוונו לסנטר שלו ראיתי תגובה שלו לזה נדמה לי במאחורי הקלעים שהייתה חמודה ממש ואני תמיד לגמרי בעד הGOOD GUYS ובדרך כלל אני מתחברת לדמות שהכי מתעללים בה בוהו

YourStarDust

New member
בואי נגיד,

שלפתוח את זה ככה ולהשוות לטעויות של קווין זה לא טוב, כי קווין, כמו וויל, אחת הדמויות השנואות. גם פה בפורום ראיתי לא מעט פעמים שאנשים כתבו שהיא ממש מעצבנת אותם. אז זאת לא השוואה טובה
חוץ מזה, אני שלא כמו אחרים, לא אהבתי את וויל פחות או יותר מהפרק של האקפלאס בויז או מה שזה לא היה. אני זוכרת שאמרתי לחברה שלי שבתחילת העונה יש עלילה מעצבנת של איזה כמה פרקים על הלהקה שלו. ופתאום בצפייה חוזרת יחד איתה גיליתי שזה רק פרק אחד ממש בהתחלה... רק שתבינו כמה זה היה מייגע שהייתי בטוחה שזה לקח כמה פרקים. לי אישית יש משהו מציק רק מלהסתכל עליו, הוא כל הזמן מנסה להיות טוב מידי, מבחינתי הוא מתנהג ורוקד באופן מעצבן והוא לא כזה 'מושך' לא חיצונית ובטח שלא בגלל שהוא טוב מידי, ואז איכשהו, כל הבנות בסדרה נמרחות עליו. והסיפור הכי "אמין" שהצליחו להמציא לו זה מכור לסקס כבדיחה? אני לא חושבת שזה השחקן, אני חושבת שזה יותר הדמות מבחינתי. שעם הזמן הבינו את המקום הראוי לה - בצללים. בעונה הזאת וויל כמעט ולא שר, הוא לא מקבל יותר מידי סצנות בפרק, וממש מרגישים את השינוי הזה מהעונה הקודמת שבה כל פרק שני היה מתמקד רק בו/ רייצ'ל/ פין. אולי זאת גם הסיבה שאני שונאת את פין
וגם קצת מכל מה שכולם אמרו, מאוד רכרוכי, מרגיש לפעמים שבא לך לתת לו כאפה כזאת שיתעורר וזהו. חפרתי

Loriella

New member
../images/Emo45.gif על הכל, בעיקר על עניין האקפלס!

חחחחח זה היה נצחחחח

shoham95

New member
אני אוהבת את וויל

בעונה הראשונה וויל היה הדמות האהובה עלי, בעונה הזו אני עדיין אוהבת אותו, אבל פחות. יש לו לפעמים קטעים מעצבנים כמו לכל דמות, אז זו בטח לא הסיבה, אבל לא יודעת למה. סתם, עבר (?) ובלי קשר- אני לא יכולה להסתכל עליו שר! זה מביך

shoham95

New member
הוא שר טוב, כן

אבל עדיין! תעשה משהו עם הפרצופים האלה בן אדם! זה פשוט מביך!

למעלה