מי עבה ומי דק?

נו באמת, מה את מצפה מלורד בן 30?

זו קטנוניות והתנהגות שאינה מכבדת את העד שהבאתי. אבקש למחוק את ההערה המעליבה (כלפי הלורד המכובד שהבאתי) מן הפרוטוקול

המוזרה

New member
נו באמת אתה בעצמך

באנגליה יש לורדים בני תשעים שעוד מתפקדים תפקוד מלא.. אז בן שלושים שלא מתפקד? ואתה דוחה הצעת פשרה שהיא הרבה יותר מנדיבה? חוצמזה, עצומה חתומה ע"י 40 איש (כולל ציון מקום הולדתם) ייחשב כעדות? כי אני מוכנה ללכת רחוק כדי להוציא את האמת לאור.

הלורד הוא בן 30, יש לו חום גבוה

וחוץ מזה, שלי פנתה לאפי היקרה, בינתיים ראיתי שלפחות תשובה אחת נענתה לה שם (מעבר לזו שלי). האמת היא שאפשר להפיץ את הדיון הזה ברחבי כל תפוז

המוזרה

New member
למה

רק בתפוז? אני חושבת שצריך להזמין סקר מינה צמח ולמען הסר ספק, שלא יהיה שום מדגם מייצג - יש ללכת ולשאול כל דובר עברית. רק אז יוכרע מי צודק ומי לא יודע שטוש זה העבה ולורד זה הדק.

shellyland

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

להפיץ את הדיון ברחבי תפוז וגם להוציא אותו מחוץ לעולם הוירטואלי ולגייס חתימות. ושהטובים ינצחו. טושים זה העבה.

zimes

New member
אז עכשיו משחילים טושים?

זה יותר קל מלהשחיל לורדים, כמובן.

vegan

New member
נכון מאד, קשה לעשות חורים להשחלה ב

בלורדים הדקים.

vegan

New member
בדקת מי היבואן?

בטח איזה תל אביבי שלא יודע עברית. בדקת את אמינותו של הכותב? האם הכיתוב "כותב על כל שטח" נכון?

shellyland

New member
הכיתוב אכן לא אמין.

הטוש לא כותב על כל משטח, אבל כנראה שהוא כן מתייבש מהר.

shellyland

New member
מכיוון שאי אפשר לסמוך עלים

שתגיעו למסקנה הנכונה (שטושים זה העבה), הלכתי להוועץ במומחים, ושמתי את השאלה הזאת בפורום אפי היקרה. נראה מה להם יש להגיד בנושא.

גנגי

New member
התפרסם בטעות בפורום השני...

אבל כדאי שתדעו עם מי יש לכם עסק...

Meijen Shaggy

New member
קצת הסבר לבוּר שביננו? ../images/Emo15.gif

אין לי שמץ של מושג על מה כולכם מדברים..

shellyland

New member
האלה שכותבים ומציירים איתם?

אז יש כאלה שהם בדרך כלל (אם כי לא תמיד) עבים יותר ואפשר להסניף אותם והם כותבים על כל משטח ולא נמחקים - אלה הם הטושים, ויש כאלה שבדרך כלל הם דקים יותר (אם כי לא תמיד) ובאים במלא צבעים וילדות נוהגות לקשט איתם את המחברות שלהן ודי מהר הם מתייבשים ומתקלקלים או שהשפיץ שלהם נכנס פנימה והם באים בחבילות פלסטיק שקופות - אלה הם הלורדים. רק מה, כמה חסרי השכלה בסיסית בפורום הזה חושבים שזה להיפך.

נו באמת, שלי!

לא יפה ככה! האיש שאל שאלה תמימה ובמקום שתרחיבי את השכלתו את את נותנת לו מידע ראשוני מוטעה. כך שהוא יצטרך אח"כ או לחיות בטעות או להלחם בידע הראשוני המוטע שאת הכנסת לו לראש. מאוד לא חינוכי. ולשאלתך - טושים הם הדקים, הצבעוניים שאיתם מציירים ולורדים הם העבים שכותבים על כל משטח. או במילים אחרות - ההגדרות ששלי נתנה מדוייקות אבל השמות שהיא נתנה לדברים, הפוכים. היא חושבת שבגלל שהיא חיה בטעות כולם צריכים לחיות בה.

עופר ב.ה

New member
דוגמא מהחיים

בציוד לטירונות, מובן שרשמתי לעצמי: "לורד שחור", שבו אוכל לסמן את שמי ("עופר-בעזרת-השם") על הציוד שאני מקבל. הלא מי יבחין בשמי אם ארשום אותו בטוש שחור? סביר להניח שהוא בכלל יימחק תוך מספר שעות.

גנגי

New member
וואו, עוד שלושה ימים?

אני מחזיקה אצבעות! וטוב שרשמת את השם (שאגב, יש לי זכויות יוצרים עליו, אם אינך זוכר) בלורד (=עבה) ולא בטוש (=דק). בחור נבון.

גנגי

New member
וואו, עוד שלושה ימים?

אני מחזיקה אצבעות! וטוב שרשמת את השם (שאגב, יש לי זכויות יוצרים עליו, אם אינך זוכר) בלורד (=עבה) ולא בטוש (=דק). בחור נבון.

vegan

New member
העבים הם לורדים דקים והטושים גם

העבים הם לורדים. כידוע העבים נועדו כדי להוריד גשם והגשם נחוץ מאד לורדים (בניגוד לטושים, שהם בדרך כלל לא על בסיס מים). יש כאלה המגדלים ורדים בעציץ שאינו מושקה ממי הגשמים ויש להשקותו לבד. אחד הפתרונות הוא לחבר צינור לברז מצידו האחד ולטוש מצידו השני ולהשקות את עציצי הורדים. כך או כך, ורדים הם פרחים יפים עדינים ודקים. על כן אמרו מעתה: "העבים הם לורדים דקים והטושים אף הם לורדים דקים".

למעלה