מי עבה ומי דק?

shellyland

New member
טושים זה העבים?

ת"ע מכריח אותי לספר לכם מה הגיע אלי בדואר לפני כמה שבועות. אז ככה: יום לפני שהוא עזב את הארץ, קיבלתי מהתופס טלפון היסטרי בזו הלשון: "אין לי זמן לדבר. רק תגידי לי מה הכתובת שלך למשלוח מכתבים ותקראי טוב מה שאני שולח לך". מובן שאמרתי, כי חשבתי שהוא הולך לשלוח לי ספר שירים חדש, ומה רבה היתה הפתעתי כאשר כעבור כמה ימים הלכתי לבדוק את תיבת הדואר שלי, ומרוב צחוק חשבו בסניף לאשפז אותי במוסד גמילה. בתא הדואר חיכתה לי מעטפה ובתוכה חפץ גלילי ארוך וקשיח. פתחתי אותה בחשדנות, ובפנים ראיתי טוש שחור. מאלה העבים. לא הבנתי מה פתאום יובלי שולח לי טוש, ועוד כזה שהפסיק לכתוב לפני כשלושה עשורים, עד שראיתי שעל התוית שמודבקת עליו הודפס בטעות "לורד 60 כותב על כל שטח, מתייבש מהר", ללמדכם שטושים זה העבים, אבל יש יוצאים מן הכלל. הראייה המפלילה תלך עמי לקבר. בשמחות.

גנגי

New member
פחחחחחח......

את מנסה לבלבל אותנו? לא תצליחי! לורדים זה העבים. את זה כולם יודעים. חוץ מכמה שלא.

shellyland

New member
אחותי, את רוצה לספר להם מה ראית

היום בחנות של "אופיס דיפו"? וטושים זה העבה.

גנגי

New member
אם הם ירדו קצת למטה

הם ימצאו קישור שלי להודעה שהיתה בפורום השכן, ויוכלו להבין בעצמם שטושים זה הדקים.

יצאת גדולה! אבל מה, כנראה שלא יעזור

כל כמה שנלמד אותך, ונשכיל אותך, תשארי כשהיית... זה יכולה היתה להיות הזדמנות מצויינת להתחיל סיפור-שלמה-ניצן. כזה שמתחיל ב:"נו..." ואחרי שנגמר הצחוק ממשיך ב"מספרים על יהודי אחד..." ונגמר בזה ש"אמר היהודי שאם בידֵי ברכה להמיר אדם מדוע לא יומר בברכה בשר לדג?" צודקת שלי - טושים, בקטמון ח´, זה העבים.

shellyland

New member
גיסי תמיד אומר עלי

שאני לא נותנת לעובדות לבלבל אותי. (קצת כמו שאתה בשיחה שלנו מאתמול בלילה
)

המוזרה

New member
רגע רגע...

גם עיני חזו במוטציה הזו... הרי זה ברור שזו טעות איומה או איזו מזימה של מישהו שמשרתו סודית ואפלה. שאלתי את כל האנשים במשרד היום - ממש סקר - כולם מלבד אחד (שבכלל בא מקנדה, מה אלה מבינים בטושים? הוא קרא לזה מרקר) קראו לעבה טוש ולדק לורד. ואני מדברת על בערך 40 איש שכל אחד מהם גדל במקום אחר בארץ, אף לא אחד שגדל בירושלים, ובטח שלא בקטמון. Case is closed

shellyland

New member
נו אז מה? כולם גם יודעים שאתה

חובב לשון - זה הופך את זה לנכון?

shellyland

New member
אני לא מצייתת להוראותיו של איש

הכל מיזמתי החופשית והבלתי תלויה. אבל רשמתי לפני שאתה יודע מה מקור המיזם הזה, ולפיכך כנראה מבין במה מדובר.

שום דבר

אני הצגתי ראיות חותכות. את מדברת על עדי אופי שקיימים איפושהו. דבר ראשון עד שלא יבואו להעיד במקומותינו - העדות לא קבילה. דבר שני, עדות אופי זה יופי, אבל יש ראיה מוצקה לטענתי שיכולה לעמוד כנגד העדויות.

shellyland

New member
הראייה אולי מוצקה

אבל לא רק שהיא לא חותכת, היא אפילו לא כותבת! לפיכך אני מוכנה לקבל את ההגדרה שאליבא דיובל: לורד = טוש שאינו כותב. סגרנו? (ולי זה עולה יותר)

למעלה