מי מתגייס איתי ב-15.10?

כן זה מתפצלל ל2 קטגוריות

1) אנשים שאוהביםא ת זה- ויש לי כמה דוגמאות 2 חבריםש ל בן דוד שלי נשארו קבע בחיל האויר במערך הטכני חבר שלי סיפר על אנשים שמרגישים שיכות לכל התפקיד של הצוות ודיי אוהבים, אני חושב שזה גם תלוי המ אתה הולך להיות שם במערך הטכני, כמו כן יש את הנמנעים שאומרים שזה לא הכי גרוע וגם לא הכי טוב 2) ויש את אלו שממ ש שונאים את זה, כנראה זה אנשים שאין להם שיכות לזה והם שונאים את זה ואניש מעתי מלא אנשים שלא אוהבים את זה - כמו כל תפקיד. ככה שקשה להגיד משהו מדוייק על התפקיד

חברים חזרה לי התקווה

לאור מה שאמרתם, שאתם הולכים לאיזה מערך טכנולגוי עקב כך שלמדת אלקטרוניקה ומחשבים. עוד לא היתקשרו אליי, למדתי אלקטרוניקה ומחשבים (5יל ציון 100) וגם מערכות אלקטרוניות (5יל ציון 98) נתקשר אלייהם או שניתן להם להיתקשר? אהה והתאריך הזה היה לכם מהתחלה? אני מדבר על אלה עם פרופיל קרבי (כי גם אני קרבי וכנראה מודיעין שינו לי את התאריך). עכשיו אחרי שלא התקבלתי למודיעין אולי זה התקווה החדשה שלי.

upup

New member
אחי כנס

מה אחי מה הפרופיל שלך? היית צריך להיות בקרבי? אתה מעדיף מערך טכנולוגי מקרבי אחי? אני הייתי בקרבי (מיועד לקרבי כן? ) ופתאום שינו לי כמו להרבה אחרים

adiberidze

New member
אני לא מבין...

אם לא צילצלו אליי עד עכשיו כדי לשאול אותי מה הבחירה שלי, אז זה אומר שאני לא אהיה במערך הטכנולוגי?

avihay is raw

New member
אי אפשר לדעת

גם אלי לא התקשרו אבלאם צה"ל צריך הוא יקח את מי שצריך

adiberidze

New member
מה העניינים איתכם אנשים? אתם חיים?

איפה כל המתגייסים בשבוע שבין ה-15 ל-18 באוקטובר? מה, נגמרו המילים או מה?

upup

New member
לא נגמרו

פשוט כולם כבר הכירו מלא שמתגייסים ב 15 וכל אחד קיבל יום אחר חח

adiberidze

New member
אז מה? ספרו מה קניתם...

אני קניתי בינתיים מנעולים, משחת נעליים ומברשת, תיק רחצה עם מראה, ועוד כל מיני דברים קטנים שצריך. אני עוד צריך לקנות כמה דברים... מה איתכם?!

אני מתגייס ב18

ואמרו לי שהתאריך שלי זה של מופרעים ואנשים שעושים בעיות- אני לא מרוצה מהתאריך כי בתכלס לא פגשתי אחדם אחד שמתגיס איתי:S

כנס כנס ..

שלא יזיינו לך ת'שכל הנה התחילו השמועות מופרעים לא מופרעים מה הקשר... מי יודע אם אתה מופרע או לא...ואני בכל אופן לא שמעתי על גיוסים שממוינים לפי דרג של התנהגות..משהו חדששששש.... קייצר אל תאמין לכל השטויות האלה...ושלא ידחו לי תגיוס אפילו ביום מת להתגייס כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שנה טובה אחי.

avihay is raw

New member
כלום

פשוט לק קניתי כלום אז אני ילך ככה בסוכות ויקנה קיבלתי אבל תיק גדול שק כביסה תיק רחצה ומראה בלתי שבירה

upup

New member
כלום

לא יודע עדיין לא הכנתי יש עוד חודש בלי לחץ אחים שלי :]

עוד לא קניתי כלום

עקרונית תביאו שתיה - מי שיצא בחיל האויר ויעשה טירונות בחיפה יסבול אם לא יביא מים

upup

New member
שתייה

ואיפה תשים את כל השתייה? איפה יהיה מקום ואיפה יש לקרר את זה??

תראה

מים מהברז יש- אבל זה מגעיל- אלא אם כן אין ברירה תביא בקבוק קולה גדול, או אם אתה שותה מים תביא בקבוק של 2 ליטר מים מנרליים שיהיה לך מה לשתות אחרי הפעליות

adiberidze

New member
מה יספיק בקבוק של 2 ליטר?

אני שותה את זה בשלוק אחד אחרי מאמץ. אין מה לעשות, חייבים להיגעל ולשתות מהברז הצבאי :)

upup

New member
בכל זאת לא רואה איך זה יעזור

2 ליטר או ליטר וחצי קולה- יגמרו ביום , אם לא פחות. איפה דוחסים עוד שבועיים פחות יום?

למעלה