מי מתגייס איתי ב-15.10?

adiberidze

New member
לא יודע..למשל לחבר שלי יצא להיות...

שבוע שלם בבקום! הוא כמעט התחרפן, עד שיום בהיר אחד אמרו להם שהם מפונים לבסיס הטירונות שלהם. חח הוא חשב שכבר עובדים עליו או משהו...

or aver

New member
מתגייסי אוקטובר!!!

תכנסו לקומונת מתגייסי אוקטובר 2006

adiberidze

New member
יש לי שאלה...

תגידו, מה הדברים הכי נחוצים שצריכים להביא איתנו לשבוע הראשון של הגיוס? קניתי היום ככה: מנעול לתרמיל האישי מנעול לקיטבג משחת נעליים + מברשת תיק רחצה + מראה אני יודע שרצוי גם להביא גרביים (למרות שמקבלים) וכמובן גם בוקסרים + גופיות וחולצות וכלי אמבטיה (כמו נעליים, שמפו, סבונים משחת שיניים + מברשת ואולי גם סכין גילוח איכותי). יש עוד משהו שרצוי להביא?

upup

New member
אחי

תגיד אתה מביא בוקסרים רק או גם תחתונים? לא יודע הבנתי שכדאי רק בוקסים נגד שפשפת וכל הזבל הזה

adiberidze

New member
כן אחי גם אני שמעתי על זה...

אני מביא רק בוקסרים, כי אני רגיל וזה גם הכי נוח. מקסימום תביא איתך איזה זוג או שניים של תחתונים רגילים...

אהההה ולגבי תחתונים

תביאו הרבהההההה, אתם לא יודעים כמה תשארו שם שבוע או שבועיים ואחר כך אנשים מכסבים לבד!!! תביאו ככה שיספיק לכם ל10 + ימים, זה לא כבד ותחסכו לכם!! ואניא ורמ מניסיון של אנשים אז :) תמלאו תתיק בתחתונים חחח

תביא מנעול של אופניים

אתה באמת תזדקק לו:p (לחבר את הנשק בלילה שהמפקד הבן זונה שלך לא יגנוב)

ונזכרתי בעוד משהו

תביאו סמיכת פליז, כי הסמיכות של צהל לא כובסו מאז קום המדינה- זה השמועות לפחות תביאו ציפיות וכלי מיטה - אחרת תצתרכו להידפק בשק שינה לא בכל הבסיסים יש כריות זה כבר אי אפשר לדעת, לדעתי על כקרית תוותרו אבל סדין ציפית ושמיחת פליז חיבים להביא אחרת תתגרדו כל היום הכל שם מסריח!

adiberidze

New member
רגע, אז יש שם מיטות או לא?! חחחחח..

לא הבנתי, אם אני מביא סדין, אז יש מיטה, אבל אם אני לא מביא, אז אני חייב לישון בשק שינה? בכל הבסיסים יש מיטות גם בזמן טירונות נכון? חח..

RENI1

New member
חחח בטח שיש מיטות

הכוונה היא שהציוד הצבאי לא הגייני במיוחד ולכן מומלץ להביא כלי מיטה ולהימנע ככל האפשר ממגע ישיר של הגוף עם המזרון הצבאי.

adiberidze

New member
הגיוס שלי נדחה ביום אחד ל-16.10.06

ידעתי שזה יקרה, עוד דחייה. טוב לא נורא, רק ביום. נקווה שזה לא יהיה יותר מזה.

adiberidze

New member
למתגייסים בחיפה...

יש מישהו מהמתגייסים בחיפה שדחו לו גם ל-16 לחודש?

כה כה גם אני!

אני מתגייס ב 15.10 לא דחו לי את הגיוס אני מתגייס בחיפה....יש לי פרופיל 97 וזה בכלל גיוס כלל צהלי אני הולך לחיל האוויר... ודחו כנראה כי זה בדיוק היום הראשון אחרי החגים....

tomer70

New member
קיצור לעניינים החשובים

מי שהתקשרו אליו, איך דירגתם?

tomer70

New member
בנוסף..., מישהו

שמע משהו על אחד מהתפקידים האלה?, ז"א ממישהו שבפנים כבר אבל באלקטרוניקה?

למעלה