מי מתגייס איתי ב-15.10?

sasa21

New member
מה מערך? טכני? אבל אפילו לא למדתי

אלקטרוניקה או משהו שקשור לזה :\ ויש לי אחלה קב"א... אין דרך לצאת מזה :( ?

הגיוס שלך כללי

אם לא למדת כמובן, והדרך היחידה לצאת מזה זה לא הליכנס- תשב בכלא קצת, זה הדבר היחיד שיש לי להמליץ לך במידה ותקבל

sasa21

New member
לא הבנתי... מגייסים לשם גם אנשים

שלא למדו אלקטרוניקה? בטוח שאני אפול שם אם אני מתגייס ב15.10 ?

אי אפשר לדעת כלום

מי ששלחו לו לבחור בין אויר חימוש ותקשוב ילך בטוח לזה, לך לא שלחו כלום אז אתה בכללי מה הקצין מיון יתן לך את זה תקבל בנתיים תנוח חודש חחח! בדרך כלל לפי המ שידוע לי אנשים שלא למדו אלקטרוניקה והם כלל צהלים הם ממלאים חורים- נגיד חסר איפשהו תפקיד אז ידחפו אותך אם יהיו מספיק אז תקבל משהו אחר

avihay is raw

New member
אם לא התקשרו אלי או שלחו לי במנילה

תפקיד של חייל במערך הטכני של חייל כלשהו זה אומר שיש סיכוי יותר גבוה שאני לא יהיה שם מאשר מישהו שכן קיבל או התקשרו אליו וגם לא למדתי לא אלקטרוניקה פיסיקה או משהו שקשור לזה בביצפר

מי ששלחו לו הוא הולך זה

כל השאר שלא למדנו(כמוני למשל) היכוי הוא כמו כל סיכוי, אם יצתרכו נגיד 10 אנשים למערך והם יגייסו רק 8 אז יקחו אותי ואותך! ואם יהיה מצב כזה במקום אחר כנל! מבין.? אז תנוח חחח אי אפשר לדעת כלום - אנשים אל תתרגשו

Infin1ty

New member
גם אני ב 15.10 בינתיים

אבל סביר להניח שאני לא אסיים את הטירונות אם בכלל יתחיל אותה.

Infin1ty

New member
לא יודע מה יקרה

אבל יש לי בעיה רפואית שאני עדיין לא מבין למה נתנו לי פרופיל 45 במקום 24 זמני או משהו דומה. אין לי אפשרות להחזיק נשק מסיבה בריאותית (לא מצפונית) אני עומד לסרב להחזיק נשק כי זה פשוט מסוכן בשבילי. אני לא עומד להחזיק נשק ואם יכלאו אותי בגלל זה אז אני אצא על 21.(למרות שזה הפיתרון האחרון כרגע)

adiberidze

New member
בקשר ל-17 לחודש...

מה יש פה אנשים שאשכרה דחו להם ביומיים? אז אם ידחו לי הם יכולים לדחות לי מקסימום ביומיים?

upup

New member
כנס לאיסי

כנס לאי סי ואחי אל תדאג ראיתי גם הודעה שלך בשבוז אל תדאג זה תאריך אחרון 15.10 הוא תאריך גדול והוא כנראה הולך להתחלק על כל השבוע( 15.10 יוצא יום ראשון)

נראה לי זה סתם מתחלק

זה אותו דבר רק יש יותר מידי אנשים בתאריך ה15 אז פיצלו קצת, אל תדאגו כל אחד יצא במה שהוא צריך לצאת

upup

New member
שינוייםםםםםם בתאריךךךךךךך

15.10 הוא תאריך גדול והוא כנראה הולך להתחלק על כל השבוע( 15.10 יוצא יום ראשון)

adiberidze

New member
אז זה בטח אומר שנהיה שבוע שלם בבקום

כי אני מתאר לעצמי שרובנו הולכים להיות במערך הטכני. מן הסתם שנידפק איזה כמה ימים אם לא שבוע שלם בבקום.

upup

New member
לאא ממש לאא

תשמע אף אחד לא ידפק שבוע בבקום... הם הולכים לחלק את זה לתאריכים , לפי תפקידים וכל מיני כאלה. מערך טכני זה דבר ענק עם מלא דברים והם בטח יסדרו לפי ימים או סתם אקראי וזה לא אומר שנהיה שבוע בבקו"ם אנחנו באותו יום נוסעים לבסיס טירונים או מקסימום נישן שם יום אחד.. מה שיקרה זה שחלק יסעו נגיד למחנה 80 (סתם זרקתי) ויום אחרי זה יבואו עוד פשוט פחות יום או שנגיד יום ראשון יתגייסו לזיקים ויום שלישי ישלחו אותם לניצנים ... סתם כאלה דברים... אף אחד לא ישאר שבוע בבקום חח

למעלה