מי מקבל M16 מקוצרר?

oleg_kh

New member
כנראה שהוא היה מ ...

או מעוקץ או מ-636 בפלוגה מסויימת.. אלה ממה שאני מכיר היחידות הספורות שמשתמשות במקוצרר רגיל בסדיר. לשאר היחידות המיוחדות יש או קולט קומנדו או מקוצרר פלאטופ. אולי הוא היה איזה קומבינטור כמו הנשק של דובדבן או משהו, אבל זה לא ממש מסתדר אם הוא היה על אזרחי צריכה להיות לו ת.לוחם ולנשקים אין אז כנראה שהוא היה או מעוקץ או מ-636

lolo18

New member
636....

רק בזיקית הולכים עם מקוצררים .... בפלוגות מסלול סמלי צוותים ומפקצים. ובפלוגה המבצעית רוב החבר'ה.... אגב....זה נשק מאוד שימושי למוד"ש בתקווה שיכניסו אותו גם ל414.

Presto

New member
ממש לא רוב החבר'ה

רק למפק"צים וסמלי צוותים יש מקוצרר. דרך אגב, קראתי מתישהו ב"במחנה" ראיון עם רס"ן מייקי הרטמן, רמ"ד קליעה בצה"ל, שאמר שמקוצרר זה פשוט נשק מחורבן שטוב רק לווסאח.

oleg_kh

New member
מה פתאום רוב החבר'ה

רק במ"פ, סמ"פ, מפקדי צוותים וסמלי צוות. לאחד הסמלים יש מוסב נראה לי כי הסמג"ד עם העיניים הגדולות שלו לקח לעצמו גם מקוצרר :) בטח מקנא במג"ד עם התבור שלו
הנשקים האלה לא הקצאה של מוד"ש ולא הגיעו ממוד"ש הם הגיעו עם הפלוגה מ-217.

Presto

New member
לא חושב שזה מ217

נדמה לי שזה היה עוד כשהפלוגה היתה 869 איו"ש

oleg_kh

New member
נו יא מצחיק

869 איו"ש היו ת"פ 217 (פלגה ירוקה) היו הרבה מקוצררים כאלה ב-217, רק שהם כבר השתדרגו לקומנדו ואצלנו נתקעו עם הרגילים.

Presto

New member
לא, לא

בהתחלה הפלוגה הייתה 869 איו"ש אח"כ הם עברו ל217 ובסוף הגיעו ל636

NBGirl

New member
סתכלו על עצמכם

תראו איזה טמבלים... כל אחד פה מנסה להרשים עם הידע המדהים שאין לו.

marand

New member
היא אשכרה צודקת

תהיו בשקט תפסיקו לרשום מספרים ושמות ותשיגו חיים.

להגיד לך....

שאני מכיר כמה קצינים מהיותר ג'ובניקים שיש שהולכים עם מקוצרר עם מפצה סטייה ושאר ירקות?!?! סתם מתלהבים שרוצים להראות עד כמה הם מקומבנים...

למעלה