מי מקבל M16 מקוצרר?

oleg_kh

New member
איפה זה במעלה מכמש?

ויש כמה סוגים של מקוצרר, יש כמו שלך ויש יותר קצר עם סתרשף אחר.

marand

New member
אתה פלצן אחושרמוטה

יאו איזה נשק מעפן יש לך תכלס זה נשק שלא יורה, עדיף להשתמש בגלוק 17 מאשר בנשק שלך. ומה זה הפנס הענק הזה.. מה אתה הולך להעיר את האמפייר סטייט בילדינג ? בדרך כלל אני לא יורד על אנשים אבל אתה הבאת לעצמך את זה עם הטשטוש פנים נשמה. אני העליתי את הנשק שלי פה וזה הנשק הכי טוב שיש. אולי פלאטופ קומנדו יותר טוב אבל אני בספק. ואני יודע שהטריג' מעפן אבל זה ספיירים.. יש גם אקילה אבל אני לא מושפע כמוך ואקח אותה הבייתה או אצלם.

ranzz

New member
עזוב אותך שטויות תראה את שלי ../images/Emo3.gif

iiyama1413

New member
כולכם קטנים עלי. תראו את שלי.

זה שלי ואף אחד לא יכול עלי עם זה.

marand

New member
מה מיוחד בו ? שאי אפשר לירות איתו?

זה נשק לפיזור הפגנות בגלל הרומח והמטול מה הקטע במדפסים המעפנים האלה

oleg_kh

New member
חחח יא לחוץ

נראה לך שזה שלו זה מאיזה אתר של קולט או משהו, וזה לא רומח זה משתיק קול :) הנה הנשק הכי טוב אל תריבו, בכלל הנשק הכי טוב זה גלוק או יריחו אבל הכי טוב זה להיות באזרחות ולא לנהל דיונים מפגרים כאלה.

dudster

New member
אולג בחייאת אולג

מאיפה אני משיג סדינים סקסיים כאלה

oleg_kh

New member
עזוב זה מהדורה מוגבלת

לא תשיג בשום מקום של המעצב האוזבקי טונגסטן למינצובסקי

ranzz

New member
זה לא מאתר של קולט

זה של מישהו שאני מכיר מארה"ב, הוא קנה את הנשק ואת כל התוספים "כי הוא יכול" - הוא אפילו לא יורה בו...

אני פלצן? יא מסכן...

מה שעשיתי בשירות שלי אתה לא תעשה גם עוד 20 שנות שירות יא צעיר! ורואים בתגובה שלך כמה שאתה "מבין"... זה נשק שמצויין ללחימת לש"ב וללוט"ר אגב עכשיו אני בקורס לוט"ר וטווחתי איתו כמו שלא תיטווח כל השירות שלך וזה נשק מעולה!!!... והיית מת לאחד כזה... ושוב היית רק חולם לשרת ביחידה שאני משרת רק שפעורים כמוך לרוב לא מתקבלים לשם...

מעין 123

New member
פלוגות חילוץ והצלה

של פיקוד העורף מקבלות מקוצר, כבר מהטירונות. בוא נגיד שזה בערך הדבר היחיד שטוב בשירות שלהם

firerez

New member
כמה

שטיות ובלאגן בשירשור אחד !!! אז בתור אחד שמבין בעסק הזה ( כי זה המקצוע שלו בצבא ) אז ככה . מקוצרים לא חסר בצה"ל וגם לא מקוצררים . מנוסר זה קומבינה ישראלית ( לא נעשתה בארץ אבל הוזמנה במיוחד בישבילנו בישביל לחסוך בכסף ) אז ככה מנוסר זה ארוך שניסרו לו תקנה והחליפו לו תחלק האחורי ( קת זהו שמה) בחלק של המקוצר . בגלל זה הוא נשק פחות מדויק בעל קשת בליסטית שונה ודיי לא ניתנת לבדיקה בגלל הסיבה שהוא קומבינה ויש נשקים שיצאו טובים ופוגעים לא פחות טוב מהמקוצר הרגיל ויש כאלה שיצאו חרא ואחרי 50 מטר הקליע מאבד כול קשר לתנועתו ככה זה אל תנסו להבין כי אני לא ינסה להסביר . עכשיו מקוצרר נשק שככה יצרו אותו בעל בליסטיקה מדויקת ונשק טוב למטרת הלש"ב מכיוון שהקנה שלו קטן אז אפשר לעבור איתו דרך מקומות קטנים . נמצא לרוב אז קצינים בכירים בגלל שהוא קל יותר ויש אותו פחות בצה"ל אז הוא מעין נשק וואסח ( פוזה ) . נגיד לדוגמאה יחידת עוקץ הולכת עם מקוצררים רגילים או פלט ( כן יש מקוצרר פלט כלומר כמו פלטופ רק שהקנה שלו קטן מאוד כמו מקוצרר ) מכיוון שהגיעו למסקנה שהקנה הארוך שיש בשאר הנשקים נותן מכות לכלב שהוא הולך ליד הלוחם . עכשיו 100 מטר זה הטווח המבצעי שכול כול הנק"ל בצה"ל הם יכולים לפגוע ביותר אבל הגיעו בצה"ל להבנה שזהו הטווח המקסימלי שלוחם יותקל וכו וכו. למרות שזה לא נכון בכול המקרים . וכן הוא מסוגל לפגוע ב200 מטר וגם ב300 וגם יותר. דרך אגב ב250 הוא מתאפס כלומר שהוא יפגע במטרה בדיוק באותה הנקודה שהוא יצא ואני מתכוון מבחינת הגובה כלומר הקשת . כי ככה זה בצה"ל הנשקים כולם מתאפסים ב250 מטר ככה בנו להם תקשת הבליסטית ואל תשאלו אותי איך בונים או כו וכו כי אני לא יסביר כי גם ככה אתם לא תבינו . זהו ובבקשה אל תגידו שאני טועה או לא יודע מה כי שוב אני אומר שהמקצוע שלי עברתי על זה קורס חודשים ויש לי מספיק ניסיון. בייי סופשבוע נעים לכולם .

למעלה