מי מוכן להרים כפפה, נטו.

אלוני.

New member
מי מוכן להרים כפפה, נטו.

בלי קללות ובלי משקעים, בדם קר, עד כמה שניתן. מה תענו לפלשתינאי שאומר שפגיעה בחיילי צה"ל היא לגיטימית מבחינתו ואין מדובר ב"פיגוע" ????

אבו-דני

New member
פלסטיני/סורי/מצרי/ חייל מבצע פקודה

לגיטימי תפקידי הלגיטימי-דרך כוונות-להפוך אותו מחייל לחלל

אלוני.

New member
מקובל, אבל

לא ענית על השאלה, הרגת את הטרוריסט, מה תשובתך לטיעון שבו לא בוצעה פגיעה באזרחים.

אלוני!!

תפסיק לחפש דברים היכן שהם אינם....... אנחנו לא עוסקים פה ב"נניח ש...." זה שלא נפגעו אזרחים זה יד המיקרה. הנ"ל ירה ללא אבחנה לכל הכיוונים משום ש"הניח" שמאחר וזה איזור מחנה צבאי *אולי* לא יהיו שם אזרחים. אבל זה מקום מרכזי שמסתובבים בו גם הרבה אזרחים (עובדה שאחד הנפגעים הוא סטודנט שהמחבל בכלל "לא התכוון" יעני לפגוע בו......), וזה שלא נפגעו אזרחים רבים זה יותר מזל משכל..... חוץ מאשר אם אתה תופס טרמפ על ה"טיעון" עתיק היומין של ה"פלשטינאים" ש*כל* הישראלים הם חיילים בפוטנציה (שירות חובה ואחרי זה מילואים), כך שאין בעצם אזרחים ישראליים תמימים ויש להם "הצדקה לגיטימית" לפגוע בישראלים באשר הם -- אפילו בילדים ותינוקות שיהיו חיילים כשיגדלו...... (יעני לחסל את ה"חיילים" עוד כשהם קטנים.....). אל תעמיס עלינו דמגוגיות וסמנטיקות של "כאילו". זה לא עובד יותר על אף אחד.....

שרוף

New member
אלוני השאלה שלך לא הוגנת

האם העובדה שבמקרה לא נפגעו אזרחים מעידה על כוונת המחבל? ואם היו נפגעים אזרחים מה היה אומר טאלב א סנע? מלחמה אלוני היא עסק מלוכלך אי אפשר להיות יפה נפש ולצאת למלחמה. אנחנו צריכים לעשות חשבון נפש רציני עם עצמנו ולהבין שאנו בעיצומה של מלחמה שהיא מלחמת טירור. אי אפשר לנצח טירור עם בג´ץ אי אפשר לצאת למלחמה עם עורך דין צמוד. ואם היו תופסים אותו לפני ביצוע המשימה ומחסלים אותו אז גדעון לוי מהארץ היה כותב למחרת שצה"ל חיסל אותו בדם קר.

אלוני.

New member
כולנו ../images/Emo35.gif

יש שתי אפשרויות 1. סככיזופרניה
2. יו"ר הוועד מתי היו הבחירות ?

מה אתה עושה ער בשעת בוקר כה מוקדמת?

ישנה גם "אפשרות" שלישית: 3. משתתפי הפורום הזה שאינם נמנים על השמאל החוכמולוג.....

אלוני.

New member
זה מוקדם ?

בחייך, אני מתעורר בשעה ארבע, כמאלני אני נזקק לשעות רבות של חשבון נפש, בשביל זה צריך כמט לא לישון.....

resh0

New member
במלחמה, כמו במלחמה.

זה מה שהייתי עונה לו. ואז הייתי פונה לממשלתי ואומר לה להלחם!!! הנשק היעיל ביותר בכל מלחמה הוא נשק ההרתעה. זה שכל-כך שקדנו בלהרוס תחת חלומות שלום נלוזים. כעת משברור שיש להתעורר מחלום הבלהות הזה שהפך למציאות, ברור כי בראש ובראשונה יש להחזיר את ההרתעה. החיסולים דומים למצב בו מכניסים פושע לכלא. נכון שחייבים להכניסו לכלא, אבל ברור לכל חברה וגם לכל שופט כי לא אקט זה הוא שיפתור את בעיית הפשע. במילים אחרות: מדיניות החיסולים היא במקומה, אבל במבחן התוצאה לא נראה שינוי סטטיסטי במס´ הנפגעים מקירבנו. המציאות הזאת מחייבת אותנו להוסיף נדבכים נוספים ללחימה, כאלו שישיגו את המטרה!!! יש לפגוע בבטן הרכה של עראפת ואכן ישנה כזאת. היא לא דומה לזאת שלנו - חיי אדם, היא שונה וידועה לכל. הבטן הרכה של עראפת היא שיטת השלטון החמולאית שלה יש חוקים משלה! עלינו לפגוע בכל דבר שקרוב לעראפת ללא רחם, כאשר יראה שהראשות קרובה לקריסה טוטאלית, יבין עראפת כי אם לא יפעל, יחסלו אותו ואת שלטונו החמולות המתחרות... דרך לחימה זאת תביא את עראפת למצב בו כבר לא יוכל ללכת על חבל דק. יצטרך הוא להפיל את עצמו לכאן או לשם. 1. ימשיך במדיניותו האנמית ויספוג מכות קשות עד שיופל משטרו/חמולתו. זה יביא את הפלשתינים שלא ייקבלו שום דבר ומלחמת אחים שתערך שנים רבות. 2. לחימה ללא פשרות כנגד הטרור (ממש חיסולים) עד להפסקת הטרור כליל, לנהל מו"ם בו יצטרך להסתפק במועט, או לחזור במהרה לאופציה הראשונה. "תן לו איפה שכואב לו"!!!!! כך מנהלים מךחמה ומנצחים.

שרוף

New member
גידי גירשנו אותו והחזרנו אותו

יחי ההבדל הקטן. ב1970 נענה המלך חוסיין לבקשתה של ישראל או אפילו לאיומה של ישראל לסלק את עראפת מהגבול עם ירדן. והוא נענה לבקשה גם מתוך זה שהיה לו נוח לסלק את עראפת מכיון שעראפת יותר משהיווה סכנה לישראל היווה סכנה למשטרו של חוסיין בירדן. ספטמבר השחור זוכר? עראפת סולק מירדן לביירות בכוח עת טבח הצבא הירדני בחייליו של עראפת ופיזר את המחנות שלו. ושב השקט לשרור בגבולנו המזרחי. ב82 לאחר המצור על ביירות סולק עראפת לטוניס עיי צבא ההגנה לישראל. ובשנות התשעים החזרנו אותו לפה באמצעות סוכניו בישראל החברים ביילין\ שריד, פרס .

וינטו

New member
כל פעם שלערפאת הלך המזל ../images/Emo28.gif

באה מדינת ישראל והעמידה לו כסא הצלה. לתחושתי גם עכשו נוהגים אותו הדבר וגם ערפאת מדרבן שישימו לו כסא באומרו שהוא חושש שיתנקשו בחייו. אגב,רעיון בהחלט סביר לרוצח המונים

*pank

New member
אין מקום למילים רק לכדורים!!!

אותי לא מעניין אם לפלשתינאי יש "צידוק" כזה או אחר, אותי רק מעניין שבשטח צה"ל יהיה מאומן היטב, ושאת אותו הפלשתינאי יקדימו הכדורים שלנו ואז הוא לא יוכל לאמר כלום בשום נושא. זכותו של האוייב לשנוא, זכותו של האוייב להגדיר מטרות, זכותנו לחסל את האוייב בטרם ישיג את מטרותיו. במלחמה כמו במלחמה. ויכוח בנושא הוא חסר טעם לדעתי. במקרה הזה יש רק מקום לאש חיה, ברגע שזה יעבור ממילים למעשים.

NOK6476

New member
אלוני ברצינות האם אתה שומע את עצמך?

ערב טוב עד כמה שניתן ונעים מאוד לכולם!!! והרי שאלת המיליון דולר לך ולכל השמאל וכמובן כפי שבקשת רק בדם קר ללא קללות וגידופים וברוח טובה; האם אתה ושאר השמאל שומעים את עצמכם לפעמים???!!! כי פשוט עצוב, מצמרר ומזעזע לשמוע יהודים עדיין מגינים ושואלים שאלות או מעלים סוגיות כמו הסוגיה שאתה העלתה כאן והכי גרוע מתכונים לכך במלא ה-ר-צ-י-נ-ו-ת, מאחר שכבר מזמן אין מקום לסוגיות כאלו כאילו שלא מדובר בך אישית, בחייך, בקיומך ובקיום מדינתך - ש-ל-ך ! ! ! וזאת מאחר שמה לעשות??? ואני לא ""נאורה"" כמוך??? טוב אף אחד לא ""מושלם"" ואני במקרה הזה שמחה להיות לא ""מושלמת"" ובכל זאת כל פעם מחדש ובפרט לאחר אירועים כעין אלו קשה לי שלא לתהות על כמות המכות ועוצמתן שנצטרך לספוג ואיזה עוד מחיר נצטרך לשלם ועד מתי על מנת שאתה וחבר מרעך ""המתיפיפים"" תנחתו, תעוררו ותתחילו סוף סוף להסתכל למציאות בעיניים ולהתמודד איתה ותבינו שמדובר בחלאות אדם שלא רוצים אותנו כאן נ-ק-ו-ד-ה ואף פעם לא רצו וזה התחיל עוד הרבה לפני העליה הראשונה שגם כשהכל היה בידיים שלהם והם היו פה בעלי הבית ה-ב-ל-ע-ד-י-י-ם הם עשו את המוות לקובץ היהודים הזעום שחי פה???!!! ואגב יש לי חדשות בשבילך גם אתה כן, א-ת-ה מבחינתם לאור כל המצב העגום הזה כ-ו-ב-ש ו-מ-ת-נ-ח-ל!!! כמו כולנו ולא משנה באיזה איזור אתה מתגורר ומה השתייכותך הפולטית מבחינתם אתה הסרטן-שטן הציוני שתקוע להם כמו עצם בגרון שאותו צריכים לחסל באופן בהול ומהיר ביותר לפני שיתחיל לשלוח גרורות. אז עכשיו א-נ-י שואלת א-ו-ת-ך!!! תאמר לי בבקשה, האם לדעתך יש הבדל בין דם של חייל לדם של אזרח חפים מפשע שנשפך כי מבחינתי אין ואסור אפילו שיעלה על הדעת שיש אלה אם כן מבחינתך כל פשעו של כל חייל שנהרג הוא שהוא נהרג כדי להגן עלייך ועל מרעיך כדי שיוכלו לשבת פה בנחת ובבטחה ולעלות סוגיות מצמררות ואסורדיות מעין אילו - ואם זה כך ובאמת נשארה בך טיפת הגינות והגיון, אז אתה בעצמך (כך אני מקווה לפחות בשבילך ובשביל כולנו) תתפוס את עצמך בזמן ותודה שאכן יש לך פה בעייה חמורה ורצינית שעלייך למהר באופן ב-ה-ו-ל ו-ד-ח-ו-ף ב-י-ו-ת-ר לפתור אותה. אז כעת, באמת עם כל הכבוד, אני מקווה מאוד, מאחר ואתה הייתה זה שזרק את הכפפה ולכן אני מסיקה שבוודאי היה חשוב לך לקבל תגובות כנות, שלא רק שלא תמצא לנכון לצנזר, לערוך, או אפילו לבטל או למחוק את תגובתי זו מכל מיני שיקולים לא ברורים שלך מאחר והבנתי לפי מה שקראתי בראש הגיליון שאתה נוטה לנהוג כך לגבי תגובות שלא מוצאות חן בעיינך כי כפי שבוודאי הקפדתי לשמור על קור רוח ולשון נקייה וזאת מהסיבה הפשוטה שזו דרכי למרות שנו ""שוב מה לעשות אין אף אחד מושלם"" אני ימנית ג-א-ה ! ! ! כן, כן מודה ב-ג-א-ו-ו-ה ב""אשמה"" - (ע"ע שנאלת ואגב השואל עדיין לא קיבל ממך תשובה לשאלתו מדוע מחקת את תגובתו של "2001") אני מקווה שאתה עכשיו תהיה מוכן להרים את הכפפה שאני זרקתי לך ולפרסם את תגובתי זו ב-מ-ל-ו-א-ה ו-כ-ל-ש-ו-נ-ה ! ! ! בברכה, ניבה זהר. נ.ב.; ברכות על הפורום!!!

למעלה