אלוני ברצינות האם אתה שומע את עצמך?
ערב טוב עד כמה שניתן ונעים מאוד לכולם!!! והרי שאלת המיליון דולר לך ולכל השמאל וכמובן כפי שבקשת רק בדם קר ללא קללות וגידופים וברוח טובה; האם אתה ושאר השמאל שומעים את עצמכם לפעמים???!!! כי פשוט עצוב, מצמרר ומזעזע לשמוע יהודים עדיין מגינים ושואלים שאלות או מעלים סוגיות כמו הסוגיה שאתה העלתה כאן והכי גרוע מתכונים לכך במלא ה-ר-צ-י-נ-ו-ת, מאחר שכבר מזמן אין מקום לסוגיות כאלו כאילו שלא מדובר בך אישית, בחייך, בקיומך ובקיום מדינתך - ש-ל-ך ! ! ! וזאת מאחר שמה לעשות??? ואני לא ""נאורה"" כמוך??? טוב אף אחד לא ""מושלם"" ואני במקרה הזה שמחה להיות לא ""מושלמת"" ובכל זאת כל פעם מחדש ובפרט לאחר אירועים כעין אלו קשה לי שלא לתהות על כמות המכות ועוצמתן שנצטרך לספוג ואיזה עוד מחיר נצטרך לשלם ועד מתי על מנת שאתה וחבר מרעך ""המתיפיפים"" תנחתו, תעוררו ותתחילו סוף סוף להסתכל למציאות בעיניים ולהתמודד איתה ותבינו שמדובר בחלאות אדם שלא רוצים אותנו כאן נ-ק-ו-ד-ה ואף פעם לא רצו וזה התחיל עוד הרבה לפני העליה הראשונה שגם כשהכל היה בידיים שלהם והם היו פה בעלי הבית ה-ב-ל-ע-ד-י-י-ם הם עשו את המוות לקובץ היהודים הזעום שחי פה???!!! ואגב יש לי חדשות בשבילך גם אתה כן, א-ת-ה מבחינתם לאור כל המצב העגום הזה כ-ו-ב-ש ו-מ-ת-נ-ח-ל!!! כמו כולנו ולא משנה באיזה איזור אתה מתגורר ומה השתייכותך הפולטית מבחינתם אתה הסרטן-שטן הציוני שתקוע להם כמו עצם בגרון שאותו צריכים לחסל באופן בהול ומהיר ביותר לפני שיתחיל לשלוח גרורות. אז עכשיו א-נ-י שואלת א-ו-ת-ך!!! תאמר לי בבקשה, האם לדעתך יש הבדל בין דם של חייל לדם של אזרח חפים מפשע שנשפך כי מבחינתי אין ואסור אפילו שיעלה על הדעת שיש אלה אם כן מבחינתך כל פשעו של כל חייל שנהרג הוא שהוא נהרג כדי להגן עלייך ועל מרעיך כדי שיוכלו לשבת פה בנחת ובבטחה ולעלות סוגיות מצמררות ואסורדיות מעין אילו - ואם זה כך ובאמת נשארה בך טיפת הגינות והגיון, אז אתה בעצמך (כך אני מקווה לפחות בשבילך ובשביל כולנו) תתפוס את עצמך בזמן ותודה שאכן יש לך פה בעייה חמורה ורצינית שעלייך למהר באופן ב-ה-ו-ל ו-ד-ח-ו-ף ב-י-ו-ת-ר לפתור אותה. אז כעת, באמת עם כל הכבוד, אני מקווה מאוד, מאחר ואתה הייתה זה שזרק את הכפפה ולכן אני מסיקה שבוודאי היה חשוב לך לקבל תגובות כנות, שלא רק שלא תמצא לנכון לצנזר, לערוך, או אפילו לבטל או למחוק את תגובתי זו מכל מיני שיקולים לא ברורים שלך מאחר והבנתי לפי מה שקראתי בראש הגיליון שאתה נוטה לנהוג כך לגבי תגובות שלא מוצאות חן בעיינך כי כפי שבוודאי הקפדתי לשמור על קור רוח ולשון נקייה וזאת מהסיבה הפשוטה שזו דרכי למרות שנו ""שוב מה לעשות אין אף אחד מושלם"" אני ימנית ג-א-ה ! ! ! כן, כן מודה ב-ג-א-ו-ו-ה ב""אשמה"" - (ע"ע שנאלת ואגב השואל עדיין לא קיבל ממך תשובה לשאלתו מדוע מחקת את תגובתו של "2001") אני מקווה שאתה עכשיו תהיה מוכן להרים את הכפפה שאני זרקתי לך ולפרסם את תגובתי זו ב-מ-ל-ו-א-ה ו-כ-ל-ש-ו-נ-ה ! ! ! בברכה, ניבה זהר. נ.ב.; ברכות על הפורום!!!