מי לה' אליי

גם את לא מבינה על מה את מדברת

היהודים היו הראשונים - היטלר תכנן להשמיד את כל ה-"גזעים" שלא ענו על הגדרת הגזע הארי שלו - ערבים, צהובים, צוענים (שהוא כבר חיסל במיליונים).

אמנם בחרת,

כדרך אנרכיסטים רבים, לתקוף מיד עם או בלי קשר לדברים שנאמרו- אך בכל זאת אשמח אם תואיל בטובך להסביר לי מה הקשר בין דבריי לדבריך.

דיברת על התבוללות ועל אנטישמיות

אבל זה בכלל לא העניין בשואה. היטלר התכוון להשמיד את כל העמים שלא ענו לקריטריון הגזע הארי, כאמור זה כלל צוענים, ערבים, צהובים וכאמור, כל מי שלא ענה להגדרה המאד מדוייקת שלו. לכן אין שום קשר בין "דרישה להתבוללות", "הוקעה" ו-"שנאת יהודים" לטיעון הזה. מקווה שעכשיו הבנת.

אבל אין קשר למה שאמרתי.

דבר ראשון לא דיברתי על השואה, דיברתי על התבוללות ואנטישמיות, וזה קיים כבר מאות שנים. דבר שני, העובדה שהיטלר שנא את כל מי שלא כמוהו ולא רק את היהודים לא אומרת שהוא לא שנא יהודים! הוא ועוד איך שנא. פשוט בנוסף לכך הוא גם שנא צוענים, שחורים וכו'. אתה סתם מתלהם וחבל עליך. זה כמו שאתה יכול לשנוא רוצחים, ובנוסף לכך לשנוא גם אנסים, מושחתים, גנבים. זה לא אומר שאתה לא שונא רוצחים...

אבל שוב...

כתבת שלשואת היהודים היו שלבים רבים - זה לא נכון. תקראי את מיין קמפף ותביני. השואה מבוססת על רעיונות גזעניים ולא על שנאת יהודים. גם סלאבים הוגדרו ע"י היטלר כ-"תת אדם".

קליספרה

New member
אתה טועה לגמרי

הסלאבים לרגע אחד לא היו אמורים להטהר הם היו אמורים לשרת את הגזע העליון הבעיה של היהודים היתה שהיטלר ראה בהם מקור כוח. הוא התייחס אליהם כמי שמשתלט על העולם סוג של מלחמת בני אור בבני חושך שהיהודים הם בני החושך. השמדת היהודים לא נבעה מטעמים של ניקוי החברה מיחידות חולשה כמו טיהור חולי הנפש או הצוענים - אלא התייחסה אליהם כאל איום קיומי. להשתלטות.

קליספרה

New member
נו...ומה עוד קראת?

כל המחקר והתיאוריות שלך נשענות על ההבנה שלך של מיין קמפף? אחלה מחקר
אין לי כוונה להתווכח איתך והייתי שם כל כך הרבה זמן שאין לי את הכוח הנפשי לחזור לזה.

תגידי, את בסדר?

היטלר עצמו כתב את משנתו - איזה מחקר עוד את רוצה אם זה בא מפי האדם שעשה את המעשים??? זה כמו שמחר אני אכתוב, למשל, ששמנים הם אנשים מתוסבכים. עוד חמישים שנה, אחרי שכבר לא אהיה בעולם, יבוא איזה חכמולוג ויעשה "מחקר" ויגיד ששנאתי שמנים כי האמנתי שהם ישתלטו על העולם ולכן כתבתי שהם מתוסבכים. מדהים ממש! באמת שאין מה להתווכח אם אלו הטיעונים (ההזויים) שיש לך להביא.

יש גם דרך שלא לזלת את השואה

בטח שלא כאשר עושים זאת מבלי להבין סכלל על איזה רקע היא צמחה. אז בבקשה - קצת יראת כבוד. ההשוואה לא רק שלא במקומה מבחינה טקטית, היא גם בכלל לא רלוונטית.

עופר 123

New member
זה עדיין לא משנה

מותר לא להסכים, אסור לכתוב בצורה מתנשאת ומזלזלת.

אתה בכלל לא עונה לעניין

אני אשאל שוב: למה אתה מתעלם מכך שנעשה זילות של השואה בפורום שאתה מנהל?

עופר 123

New member
לא כל השוואה לשואה היא זילות.

אתה מוזמן להמשיך לעסוק בעניין הזה עד מחרתיים, אבל הוא פשוט לא מעניין אותי. אני מעדיף להשקיע את הזמן המועט שיש לי בכתיבה עניינית בנושאי הפורום, ולא בויכוחים מעייפים וחסרי תוחלת. מיום שהגעתי לעולם יש לי בערך 1000 חודשים לחיות, ולא בא לי לבזבז אותם על דיונים שלא הולכים לשום מקום.

רוב האנשים לא מבינים בכלל...

שהשואה היא בכלל לא על רקע דתי ואין קשר לדת היהודית - השואה היא על רקע של גזע (שלא קיים כמובן). חבל שלא מלמדים בביה"ס את "מיין קמפף" כדי לחסל את הבורות בנושא הזה.

supersonic777

New member
חבוב!זה בהחלט על רקע הדת היהודית...

תחזור,תחזור לדפי ההסטוריה...!

למעלה