ולזה אני פשוט נאלץ להגיב
תראי נשמה שלי, עיניים, אכן פורום איכותי של אנשים חכמים, אז איפה החכמה איפה הכבוד לדת שלך?? היינו אמורים להרוס את בתי הכנסת? חלילה בשום אופן לא, מחזה נוראי הוא לראות יהודים מפרקים בתי כנסת, מחזה שיצחק עליו כל העולם הערבי ולא רק הוא אלא כל העולם כולו, דמייני איך הם צחקו כאשר ריסקנו את בתי היהודים, אז איך היו צוחקים אם היינו מרסקים את בתי הכנסת שלנו, כמה זה היה נורא, ולא, אל תגידי שזה לא בית כנסת, אמנם הוצאו ספרי התורה ואמצעי הזיהוי, אבל מקום קדוש זהו המקום אשר הם חירבו, מקום בו התפללו אנשים לחייהם, לרחמי האל...התפללו , אמרו דברי תודה לאל וכו' וכו'... דברי קודש נאמרו שם, חתונות, בר מצוות, וכו' וכו' נחגגו שם, בקירות הללו הוחדרו התפילות...והקירות הללו הוחרבו...אדמה זו היא אדמה קדושה...ואדמה זו חורבה... ילדה, לרגע אחד ילדה, נשמה שלי, לרגע אחד חשבי נא על עמך, על אחיך היהודים, לרגע אחד נסי להזדהות עמנו ולא עימם... את אומרת לנו, לא כל ערבי הוא מתאבד, לא כל ערבי הוא מחבל, לא כל ערבי הוא רשע, אך הם אינם אומרים זאת, להם זה לא משנה, אנא , חשבי על כך מהצד הזה, להם זה לא משנה אם מדובר בילד, ילדה, אב, אם, זקן זקנה או טף... להם זה לא משנה, בשבילם כל יהודי הוא אויב, הם רוצים את ארצנו, ולמה שניתן, את דמנו שפכנו על אדמה זו אדמה מקודשת זו, ארצנו הקטנטונת ארצנו היפה! מולדתנו, ארצנו היחידה, המקום היחיד בו נוכל אנו היהודים לחיות בשקט... בכי רב דמעות רבות נשפכו על אדמה זו...דם חיילינו, דם אחינו נשפך שם, דם רב בכי רב, ולא סתם, לא סתם דם רב נשפך, למען המולדת למען הארץ למען הדגל... יש לך בושה לבוא ולקחת פה צד אויב? צד שלבסוף יהרגך?? יפת נפש שכמוך..תתבישי לך אם כך את חושבת תשבי תחשבי עם עצמך, ותראי כמה מר יהיה גורלך , באמת שכך, כמה שזה נשמע נורא.. תחשבי קצת לפני שאת מדברת שטויות כאלה, חשבי קצת עלינו על אחיך על החיילים על היהודים..ולא על אוייביך תפנימי!!
תפנימי!!
בושה למדינת ישראל בושה ליהודים.... תתביישי לך שאת חלק מאיתנו... או שתחזרי בך ומהר מצטער שהתגובה כל כך נוקבת וחסרת שליטה, אבל זה כואב לי שיש כאלה אנשים פשוט כואב לי והייתי חייב להגיד את זה... מקווה שיש פה אנשים שזה לפחות קצת ישפיע עליהם