מי כאן הברברי?

מי כאן הברברי?

מי כאן הברברי? אפשר להגיד שממשלת ישראל עטפה את בתי הכנסת בגוש קטיף בסרט ורוד והצמידה אליהם פתק "שרוף אותי", כדי שאחר כך יוכלו השרים להזיל דמעות תנין ולהגיד "תראו איזה ברברים!". אחרי שהקימו התנחלויות שבמשך עשרות שנים ממש חנקו את רצועת עזה, עד כדי כך שהתושבים לא יכלו ללכת להתרחץ בים שנמצא שני קילומטר מהבית שלהם, מה ציפו שיקרה בדקה הראשונה של חגיגות השמחה כאשר מורידים לפלסטינים את המשקולת הכבדה הזאת מהגב, ובאותו זמן מכוונים את אורות הזרקורים אל בתי הכנסת ולמעשה מסמנים אותם בתור מטרה? למי שלא שם לב, בדיוק השבוע הוכנס ספר תורה לבית הכנסת ביריחו. כן, בעיר יריחו שבשליטה פלסטינית מלאה, נמצא ומתפקד בית כנסת, יהודים (ודווקא יהודים מחוגי הימין והמתנחלים!) באים ומתפללים שם תחת שמירת המשטרה הפלסטינית ולא קורה שום אסון. אילו לפני חצי שנה הממשלה היתה מודיעה לרשות הפלסטינית שהיא מבקשת לשמר כמה בתי כנסת בגוש קטיף, והיו נכנסים למו"מ מסודר ועושים הסכם, בהחלט יכול להיות שזה היה אפשרי. אבל מה אפשר לצפות כאשר שרי הממשלה זורקים את זה פתאום ממש בדקה התשעים, כמה שעות לפני היציאה הסופית מהרצועה, ומבטלים החלטה קודמת שעברה את כל ההליכים ואושרה גם בבג"צ? בעיני, מי שהביא לנו את הסצנה המבזה הזאת מתוך כוונה לקבל עוד כמה קולות במרכז הליכוד הוא הברברי האמיתי.

נמאס לי מכל השלאנים האלו!

שכותבים ומכנסים לנו דעות פלטיות לפורום ממש שונאי ישראל איכס תתבייש לך יהודי שככה מגן על האויב חבל שאנחנו לא ככה ברברים ויש לנו תשמלאנים היפי נפש האלו רק בגללם אנחנו ככה... תתבייש לך! טוב אני דורשת למחוק כל הודעה פוליטית! זה נמאס שיש בנינו המשצים הסכם לא להכניס דעות פולטיות אז שאנשים מבחוץ לא יעשו זאת!

Flight Freak

New member
אם את

לא רוצה וויכוחים פוליטיים בין משצים, אל תעוררי אותם בזה שאת אומרת דברים להודעה, שאני אישית מסכימה עם חלקה דברים כמו שהכותב שלה הוא שונא ישראל, או יהודי שמגן על האויב. לזרוק את האשמה במצב עגום על הצד השני זה הדבר הכי קל לעשות. בואי נראה אותך מסתכלת לשני הכיוונים ומסיקה מסקנות. צריך שניים לטנגו (או לקרע בעם.)

אוקי אז ככה...

דעותי הפולטיות ידועת אבל אני לא יתוכח או יעלה כאן דיון פוליטי ההודעה הזאת גם לשמולאנים כורעת מאוד עם ישראל הוא כמו גוף אנושי שהבוהן סובלת מצפורן חודרנית את מרגישה את זה למרות המרחק בין המוח לרגל אנחנו עם ישראל צועקים על כאב שביזוי והרסו את המקום שקדוש לכלנו לכל היהודים גם לאלו שלא מאמינים הם מכבדים אנחנו בחיים לא הרסנו מסגד או כנסיה או בית קברות של המוסלמים או נוצרים ידעת שבכביש ירושלים תא יש גבע קטנה ירוקה באמצע הכביש שינו בשבילה את כל התכנונים של הכביש את יודעת מה זה הגבעה הירוקה הזו? הפלשתנים טוענים שזה קבר של איזה מוסלמי אז מדינת הישראל ישר גידרה וסדרה שחס וחלילה לא יעבירו אותו מקום אבל בת קברות שלם של יהודים שחלקם נפלו על הגנת המולדת זה בסדר לעקור ולהעביר את יודעת איזה חילול קברים יש בחול? ועכשיו אנחנו נתנו אות להמשיך עם זה קיצור אני מקווה שהעברתי תפאנטה אנחנו עם אחד למה להגן על האויב שאנחנו צריכים להיות מלוכדים?

Flight Freak

New member
כל אחד משני

צידי המתרס תרם לקרע בעם שיש פה. בתי הקברות של היהודים ברצועה זה באמת היה לא קטע קל. אבל מה לעשות, או שהקברים יועתקו. או שהם ישארו תחת שטח של הערבים. תחשבי אם היית המשפחה מה היית מעדיפה.

Flight Freak

New member
לא ראיתי כבוד

כלפי הזולת שמתנגי ההתנתקות שרפו צמיגים, ושפכו שמן על הכביש לא ראיתי כבוד אל ניצולי השואה ואל ההיסטוריה שלנו כאשר נעשו השוואת בין השואה להתנתקות. לא ראיית כבוד לזולת במתנחלים ששופכים על חיילים חומצות לא ראיתי כבוד לזולת שמתנחלים מרציבים, ומקללים חיילים. לא ראיתי כבוד לזולת בתוך העם שלנו. לפני שאת מחפשת איפה אין או יש כבוד לזולת בחוץ- אני מציעה לך קודם להסתכל על העם שלנו.

shikole

New member
ואני מציע לך להפסיק לדבר

ומהר, כי אנחנו מתוך כבוד לפורום הזה הפסקנו אז תפסיקי גם את ומהר.... כי זה לא קל לנו..אז תרגעי

Bassman

New member
אני שמאלני

אני בספק אם את אוהבת את הארץ יותר ממני.

ophirein

New member
גם אם היה פה נסיון להוכיח וגם אם לא

הפלשטינין הוכיחו שטיפה, אבל טיפת מוסר אין להם!! כשישראל כבשה את השטחים הערביים, בין אם זה שטחים ממצרים או סוריה, או הפלשטינאים, מישהו חשב על להרוס/לשרוף מסגדים? התשובה היא ברורה - לא! אז אל תקפצו עם כל מני הודעות מטומטמות של "היה פה נסיון להוכיח", כי אם ישראל לא הרסה מסגדים שהיו בשטח שכבשה, ולא נחתמו שום הסכמים, ולא היתה הידברות לפני, ואף היתה יריבות באותו הזמן, אז בהחלט כשהפלשטינים מקבלים שטח בתור מחווה, כשהושארו שם מבנים שמקודשים, אז גם אם לא היה שום הסכם - לא היתה להם סיבה מספיק מוצדקת להרוס!

shikole

New member
שוב- גועל נפש...

לא אסבול כאלה דברים יותר זה בלתי נסבל התחתית של האדם האנושי תארו לעצמכם מצב היפותתי בו אתה נמצא עם עוד 2 אנשים באי בודד... האחד חבר והאחד אויב... אתה מאושר, אתה יודע שאתה לא לבד, תמיד יש לך את חבר שלך, אחיך, יד ימינך, רעך, שתמיד ישמור עליך ואתה עליו, תמיד יגן עליך ואתה תגן עליו ולא תיתן ששומדבר רע יקרה לו, ופתאום מגלה אתה , להפתעתך שהחבר, אח שלך, חושב שהאויב שלך יותר טוב, ואוהב אותו יותר מאשר אותך, יחדיו הם גורמים לסופך, ולסוף עידן עמך... זהו המצב, בדיוק... גועל נפש של אנשים , השמאל הורס את המדינה מפרק אותה לשניים, תתעוררו! יש לנו אויב! עלינו להתאחד.. ולא להתפצל אחד נגד השני..הם יהרגו אותנו זו מטרתם, אמנם ראיה פסימית אבל אלה החיים... אז אם לא נתעורר ומהר, הסוף יהיה רע ומר..!! למחוק מיד הודעה זו..תודה רבה, לילה טוב...

Flight Freak

New member
אוי באמת,

אנשים אתם עיוורים. צר לי להרוס לכם את הבועה שאתם חייבם בה- אבל לא כל ערבי הוא אויב של מדינת ישראל. ולא כל יהודי שחושב שאנחנו צריכים לצאת מעזה הוא אויב. הפלשתינאים אמרו כבר מבעוד מועד שהם לא רוצים בתי כנסת בשטח שלהם. ואם יהיו- הם לא יקחו עליהם אחריות. ברגע שאין בשטח הזה יהודים אין סיבה שיהיו בתי כנסת- שבשבילם מסלמלים את הכיבוש המתמשך. אנחנו יכולנו למנוע את זה בכך שהיינו יכולים להרוס בעצמנו את בתי הכנסת ולמנוע את ההשפלה במידה מסויימת, בכך שהערבים עושים את זה. הבאנו את הסיטואציה הזאת על עצמו. יכולנו למנוע את זה. אין עכשיו מה להתיימר על כך שהערבים הורסים בתי כנסת ברצועה כאילו אין מחר, וזה לא בסדר.

shikole

New member
עדיף תהי/ה בשקט

ככה תשמע/י יותר חכם/ה! תודה רבה... כואב לי, כואב לי להגיב לך על שטויות כאלה שאמרת... גועל נפש....בהזדמנות כשיהיה לי זמן לשטויות שלך אגיב לעומק העניין שתבין/י כמה את/ה מטומטם/ת!!!! שלום ולהתראות בושה וחרפה גועל נפש

Flight Freak

New member
חבל

שאתה בוחר להגיב ככה. זה שאני לא מסכימה עם הדעות שלך זה לא אומר שמה שאני חושבת, ומאמינה בו זה שטויות. כואב לי גם לראות את הדברים שרשמו פה בשירשור. כל אדם זכאי לדעות משלו, וזה שהן לא תואמות את שלך זה לא אומר שאתה צריך להגיב בכזאת גסות רוח וחוסר כבוד.

רעותיק

New member
אם יש תגובות כאלה

וזה לגיטימי מאוד שיהיו תגובות כאלה למה שכתבת לא צריך להכניס את זה לפה בכלל מה חשבת שיגידו לך?!

Flight Freak

New member
לדעתך אולי זה מאוד לגיטימי

אבל לדעתי מה שאת, ומי שחושב כמוך רשם- גם לזה אין מקום בפורום הזה. מה א-ת חשבת שירשמו לך? אפשר להתנגד למה שאני חושבת, אני מכבדת ומבינה את זה. אבל אין שום הצדק להשתמש בשפה גסה ומעליבה.

רעותיק

New member
טוב סליחה על מילים הגסות אבל

על המעליבות, אולי העלבת אנשים אחרים..? טוב קיצר באמת שהוויכוח הזה הולך למקום שמעבר לפורום ולא על זה אנחנו צריכים לדון פה..ככה אני חושבת!

למעלה