מי כאן הברברי?

Flight Freak

New member
מסכימה שזה לא המקום.

ומצטערת באם קרה מצב שאני העלבתי מישהו. אבל יש הבדל בין להגיד משהו שהוא לא באותו קו עם הדעות שלך לבין להעליב מישהו.

מה את עושה בכלל בפורום שלנו?

יקרתי שתדעי לך שאם הינו הורסים תבתי כנסת שלנו מה זה היה משדר לעולם לכל האנטשמים שרק מתים לפגוע ביהודי הגולה שתדעי שיהודים מכל העולם יתקשרו לשרון ואמרו לו אל תהרוס תבתי כנסת כי ברגע שיהודי יהרוס בית כנסת זה יתן אות להשמיד בתי כנסת ובכל ההסטוריה חוץ מבשואה לא נהרסו בתי כנסת ובמיוחד לא בידי יהודים אז כן אני לא מסכימה עם הדעות שלך אולי את בנאדם רגוע ושלב אבל לנו זה כואב ושכואב אני וחברי לא יכולים לשבת בשקט והתגבות באות מכאב עמק שכנראה אצלך לא נמצא אז אני מבקשת שתפסיקי להיות כאן ותכתבי את דעותך במקום אחר למה בגלל ההודעה הזאת ניהיה לנו ריבים במקום השקט הצנוע שלנו

mik mik02

New member
אז תני לי להבין,

מש"צ שלא חושב כמוך אין לו מקום בפורום הזה?

לא מיקה...

מיקה מזה רואים שאת לא מכירה אותי א. לא חשבתי שהיא משצית ב. אם מה שכתבת היה מחשבתי אז לא היתי מדריכה בקורס החילוני במחוז שתכרי אותי תיהיה לך זכות להגיב ככה!

Flight Freak

New member
מה אני עושה כאן?

להזכירך, זהו פורום משצים. ואני משצית. באם את אוהבת את העובדה או לא. למה את חושבת שלך יש את הזכות להיות כן ולדבר יותר משלי יש?

אז דבר ראשון תרגעי!

דבר שני היתי בטוחה שאת עוד אחת מבחוץ שכותבת הודעות שמולאניות אני את דברי סימתי!

אוקי טעיתי לגבי זהותך

וכן אני לא רגועה כי כ ו א ב לי! טוב די נמאס לי להגיב זה מהפלא ומזה מעצבן ככה

Flight Freak

New member
לכולנו כואב

זה לא יוביל לשום מקום. וזה לא המקום לדבר עם זה. אז אחרי שכל הרוחות נרגעו (נראה לי, לא?) נזאת נקודה טובה לסיים את הוויכוח הזה.. מאחלת לכולכם לילה טוב, ליה

mik mik02

New member
עד כאן,

מעבר לפוליטיקה, תשתלטו על עצמכם! קחו נשימה עמוקה, ותקראו שוב את מה שרשום פה. אני לא מרמינה שדווקא פה, בפורום שלנו אני קוראת כאלו דברים. חשבתי שאנחנו יכולים לעבור על כאלו דברים בלי להדרדר לכאלו שיחות. באמת שאנחנו נוער איכותי, ורואים את זה. אבל פה איבדתם פורפורציות. מושיקו יקירי, אני מאוד מצטערת שאני תוקפת באופן אישי, אבל דווקא ההודעה שלך היא זו שצריכה להימחק. אני לא חושבת שיש לך איזושהי זכות, לכנות מישהו, או קבוצה של אנשים בכינוי "תחתית של האדם האנושי" על סמך דעה. אתה יודע מה זה? זה סוג של גזענות. ואני לא מאמינה שדווקא פה, בפורום הזה אני מוצאת את זה. יש דרך להביע דעה, וזאת לא הדרך. תחשבו קצת על מה שאתם אומרים. תסתכלו שניה ותראו איך הקרע הזה נוצר מול עיניכם. לילה טוב, מיקה.

מיקה בובה

אנחנו נוער איכותי נכון! בקשנו מליוני פעם לא להכניס לכאן פוליטיקה מהסיבה היחידה שאנחנו משתדלים לכבד תדעות אחד של השני אבל ברגע שמעלים זה כבר מוציא ריבים שה ירחם! קיצור אין מקום להודעות פלטיות כאן!

mik mik02

New member
אם תשימי לב,

תקראי שוב מה שרשמתי ותשימי לב שאין שם שמץ של פוליטיקה. מה שמקומם אותי פה עכשיו, זה הכבוד הבסיסי שצריך להיות כלפי בני אדם אחרים, יחשבו מה שיחשבו.

shikole

New member
מיקה יקירתי...

שימי לב למהלך העניינים, אולי לא שמת לב לסדר ההודעות, ואולי את לא מבינה מה קורה בעמקי לב בנאדם שיש לו מעט רגש לעמו ולדתו. מצטער לאכזב אותך אבל גזען אני לא ואינך יכולה לכנות אותי כך, תגובתי לא צריכה להימחק, לכנות מישו תחתית האדם האנושי לגיטימי ביותר כאשר אדם לא ערב לחברו ולאחיו... בכל מצב בכל תנאי חייב אדם לזכור מאין הוא בא ולאן הוא הולך כך בכל דת, ערבים לעולם יתמכו באחיהם הערבים נוצרים לעולם יתמכו באחיהם הנוצרים וזה מובן למה שיהודים? לעולם? יהיו נגד אחיהם היהודים למההה?? זהו סוג של תחתית.... אני מדבר מעמקי הלב, אם זה מפריע כאן לאנשים אני אפסיק אבל נראה לי שאני ועוד כמה כאן , אנחנו היחידים פה שבאמת מרגישים משו בלב שלנו ובאמת כואב לנו על המצב כאן מצטער מאוד, להתראות...

רעותיק

New member
מי שלא תיהיה תקשיב ותקשיב טוב

קודם כל צריך להכנס עכשיו באמאאאאאאמא של הערבים המסריחים האלו וזה לא קשור בכלל לדעה פוליטית זה קשור במוסר החיות האלא ראית מה הם עשו? זה אחד הדברים הכי מזעזעים שאיתי בחיים שלי את יודעת מה היה קורה אם פה בארץ ישראל היו שורפים חס וחלילה איזה מסגד או כנסייה? כל העולם היה קופץ עלינו ומאשים אותנו והיינו יוצאים הכי חרא בעולם אבל שהם ישרפו בתי כנסת זה בסדר נכון? מה הקשר שאנחנו כבר לא שם לכל דבר יש דרך ואפילו להרוס יש צורה! אתם לא רוצים תמבנים האלו שם אל תשאירו או-תהפכו אותו למה שאתם רוצים אבל להתנהג ככה?! לא חשבתי לרגע שהם לא יהיו שמחים מזה שעזבנו תמקום אבל מה שקרה שם אתמול היה מזעזע מצטערת...ואני מסכימה עם סיון-אסור בתחליט האיסור להכניס לפה הודעות פוליטיות כי זה יגרום לבעיות וריבים וממש ממש חבל!!! רעות..!

Flight Freak

New member
אני ליה.

ואני הקשבתי, וניסיתי למצוא איזו מידת הזדהות עם מה שכתבת. לא מצאתי. אני חושבת שאמרות כמו "צריך להיכנס עכשיו באמא של הערבים המסריחים האלו" אין להם מקום בשיחה בין שני בני אדם בוגרים, ובטוח שלא בפורום של בני נוער איכותיים כמו המשצים. את אמרת בעצמך. "אתם לא רוצים את המבנים האלו שם- אל תשאירו." באמת לא רצו להשאיר. אולם, הממשלה החליטה אחרת מסיבות פוליטיות דתיות טהורות שלא לעשות כך. ובכך שהם לא עשו זאת הם נתנו לערבים לגיטימציה לעשות את זה. בשטח מדינת ישראל ישנם ערבים, נוצרים ומוסלמים שמתפללים במסגדים וכנסיות- אי לכך, הן לא יהרסו. אולם בשטחי רצועת עזה אין יהודים. ולא יהיו יותר (או בטווח הקרוב לפחות.) הולכים לגור שם אנשים מדת אחרת. שבשבילם בתי הכנסת הם תזכורת מתמשכת לכיבוש. מאחר ואין שם ספרי תנך, או אנשים שיבואו יתפללו- אין סיבה שיהיו שם בתי כנסת. וכבר נכנס. אז אפשר לשמוע את האחר, אולי לא להסכים. שזה בסדר גמור. אבל לא ראוי לא לי, ולא לך להשתמש בשפה מלוכלכת ולהיות גסי רוח אחד כלפי השני.

רעותיק

New member
לדעתי..

אין שום מקום לויכוחים פוליטיים או כל הודעה אחרת הקשורה לפוליטיקה העכשווית בפורום הזה...ככה אני חושבת ואני יודעת שיש עוד כמוני! שמעי ליה ההתפרצות הזאת שלי באה מאיזה שהו מקום ותביני את זה....אני אומרת לך בשיא הרצינות כל התקופה הזאת לא הייתה לי דעה פוליטיה לא ימין לא שמאל וגם עכשיו לא וזה שאני אומרת מה לדעתי צריך לעשות עם הערבים זה בא מזה שהם מתנהגים בצורה דוחה ואת לא יכולה להגיד שלא! אני עדיין חושבת שהם לא היו צריכים לעשות את זה בצורה הזאת וזה לא משנה מה היו המניעים שלהם!

Flight Freak

New member
מבינה מאיפה זה בא.

אבל אני מצטערת, אני אומרת שלא. בקטע הזה, הם לא התנהגו בצורה דוחה. הם עשו מה שכולם ראו מראש שהם יעשו. אנחנו לא טלית שכולה תכלת. דיי להתיימר ולחיות בבועה שאתם חושבים שאנחנו כן. מה עם ראש החזיר המת שזרקו למסגד לפני כמה זמן? זה לא ברברי? זה דוחה?

ophirein

New member
מי זרק את הראש של החזיר?

שני רוסים, שהיו נגד ההתנתקות, ובנוסף עבדו בבית בושת, כך שאת לא יכול להגיד שאלה הם מי שמייצגים את "המתנחל המצוי" אם את רוצה לקרוא לזה ככה....

Flight Freak

New member
לא אמרתי את זה.

פשוט נתתי דוגמה להתנהגות לא נאותה מהצד היהודי כלפי הצד הערבי. ויש עוד מלא. בדיוק כמו שיש עוד מלא דוגמאות להתנהגות לא נאותה בלשון המעטה של הצד הערבי כלפי היהודי.

למעלה