מי כאן הברברי?

ככה

קודם כל למי שלא הבין אותי נכון, לא באתי להשוות אף אחד לנאצים, מקומם של הנאצים בהיסטוריה שמור היטב ואף אחד לא יכול לערער עליו... באתי להציג לפניכם ביטויים לשנאה כלפי ישראל והיהדות מצד הפלשתינאים שנראו בדיוק לפני כ-60 שנה ע"י הנאצים (שריפת בתי כנסת וכו'...) בנוגע למשפט שציטטת, אף אחד פה לא יכול להכחיש שארגוני הטרור הפלשתינאים, שהם אלה שגם שרפו את בתי הכנס וחיללו אותם ואליהם מופנים הדברים שלי, מצהירים על כך שהם לא יפסיקו עם הג'יהאד עד שהיהודי האחרון ב"פלשתין" יושלך לים... פירושו - רצח עם... זאת אומרת שכוונות יש.. ולזה התכוונתי...

תשובה...

לפי דעתי אין הבדל בין מסגד פעיל לבית כנסת לא פעיל.. זה מקום קדוש לדת וזה מקום קדוש לדת.. האם המוסדות של האיסלאם קדושים יותר מהמוסדות של היהדות? בקשר לחילופי שילטון, זה שטויות מה שאתה אומר.. עד רבה, כשיש חילופי שילטון הצד המקבל בדרך כלל מראה שליטה באיזור ולא אנארכיה... ומפגני כוח של קיצונים טרוריסטים... אני לא מבין על איזה "צ'אנס" אתה מדבר פה.... זה צריך להיות מובן מאליו לכל בן אדם נורמאלי שבמבנה דתי לא פוגעים... אבל כנראה לפלשתינאים אין כל כבוד וערך לדתות אחרות, הרי מי עשה את צרכיו בבתי כנסת בגוש קטיף ובכסייות? הפלשתינאים. מי שבר וחילל את קבר יוסף? הפלשתינאים. זה שאתה לא מאמין באלוהים זאת זכותך ואף אחד לא מכריח אותך להאמין.. אבל רבים בעם, אם לא הרוב, כן מאמינים, וכן מפריע להם כשפוגעים בדת שלהם... זה עצוב מאוד שאתה רואה במגן דוד רק מד"א... הרי הוא הגיע למד"א מאיפשהו, מהיהדות, וחבל שזה לא אומר לך משהו... בתור יהודי... (ואני לא בא להטיף כאן לאף אחד..) אני חושב בהחלט שיש כאן מקום להשוואה לנאצים, כיוון שביטוי כזה לשנאת ישראל והיהדות ראו רק בתקופה הזאת ע"י הנאצים... בקשר ל"עם" הפלשתינאי.. תלך קצת אחורה ותחפש את מה שכתבתי על "הגדרה עצמית", אין לי כוח לפרט על זה שוב... קל מאוד לצלם קבוצות קיצוניות ולהציג אותם כתמונה כוללת.. אבל תסכים איתי שכשהקבוצות הקיצוניות מהוות חלק מאוד גדול מאוכלוסייה מסויימת אם לא הרוב זה עוד יותר קל לצלם אותם כתמונה כוללת.... כשמאות גברים, נשים וילדים מתגודדים מול התחנת משטרה ברמאללה בקריאות שמחה, כשבפנים מבוצע לינץ' בשני חיילים ישראלי.. וכשאלפיי גברים, נשים וילדים משתתפים בהפגנות ראוותניות של ארגוני טרור שבמהלכם מיידים אבנים על חיילי צה"ל ושורפים דיגלי ישראל... אז פתאום הקבוצות הקיצוניות נראות ככלל הציבור שלהם... (לא כל, כלל) לסיכום, העיניים שלי פתוחות ממזמן ובגלל זה אני כל כך נחרץ בדעה שלי (בקשר למה שאמרו בתגובות אחרות), אבל אתה נראה לי קצת רדום.... תוציאו את הראש מהאדמה ותתחילו להיות מציאותיים... היו לפלשתינאים אין ספור הזדמנויות לעשות שלום בתנאים שהם בחיים לא יכלו לחלום... העובדה שאנחנו נמצאים כבר 3 שנים במלחמה, וזאת מלחמה למי שעוד לא הבין, מרמזת על משהו...

fate spinner

New member
זה לא סוד שבפלשתין יש כמה ארגוני...

טרור. אף אחד לא מכחיש את זה. בגלל יש להם שם כוח פוליטי לא קטן שמבוסס בעיקרו על איומים ודיכוי. ולכן סביר מאוד שבמקרה כזה תיווצר אנרכיה. לדעתי יש הבדל בין מסגד פעיל לבית כנסת לא פעיל ובגלל שזה כבר עניין דתי יותר אין לי כוונה להיכנס לויכוח הזה. אני מסכים איתך שרבים של אנשים רבים בעם החילול של בתי הכנסת מפריע וזה חבל. לעולם לא אמרתי אחרת. באותה מידה אני יכול להיגד" זה ברור לכלכ בן אדם שבמבנה דתי לא פוגעים. אבל מי זרק ראש של חזיר למסגד?.. יהודים. מי מיגבל את הכניסה למסגד אל-אקצה? היהודים" . מגן דוד לא מסל בשבילי יהדות. ואני מגדיר את עצמי כיהודי שלא מאמין באלוהים" אבל הזהות היהודית שלי לא חשובה כרגע והרגע שהיא תהיה אני מוכן להסביר למה אני מתכוון. באות מידה הייתי יכול לכתוב "מגן דוד בשבילי כוכב משושה" כתבתי מד"א כי זה מה שקרוב אליי וקשור אליי ובגלל זה לשם זה מתקשר לי. אני לא זוכר את המספרים במדויק. אבל ברצועת עז וביהודה ושומרות גרים לחות מיליון פלשתיאנים. רוב ההפגנות שמצלמים הם של כמה עשרות אלפים ללא ספק זה מיעוט באוכלוסיה. פשוט המיעוט הזה תופס יותר "זמן מסך" וגורם להם להראות ככלל האוכלוסיה"

אני מקווה שאין לך כוונה להישאר ער..

כל הלילה.... לרשות הפלשתינית יש הנהגה נבחרת.. אין שום סיבה בעולם שמדינת ישראל ואזרחי ישראל יפגעו בגלל חוסר יציבות של ההנהגה הפלשתינאית.. האחריות על ארגוני הטרור כולה בידיים של ההנהגה הפלשתינאית... אין להם שום תרוץ.. יש להם את כל הגיבוי וכל האמצעים... ולכן אין שום סיבה שתהיה אנרכיה.. מי שזרק ראש של חזיר למסגד הוא חולה נפש.. וזה ההבדל.. אצלנו הם חולי נפש אצלם הם אנשים, אמנם טרוריסטים, אבל נורמלים לגמרי.. והם גם לא בודדים שצצים פעם ב.. הגבלת כניסה למסגד, כדי לשמור על סדר ועל חיכוכים אלימים, זה עדיין לא פגיעה בממסד דתי או במבנה כלשהו... בוא לא נשכח שירושלים היא בריבונות של ישראל.... בקשר למה שכתבת בסוף.. הטרוריסטים הם אולי מיעוט בעם הפלשתינאי, אבל הם בהחלט מקבלים את תמיכתם של רבים מאוד בעם הפלשתינאי שרואים אותם כלוחמי חרות... ברור שעוד פלשתינאים רבים לא תומכים בפעולות הטרור אבל על מספרים לא אתה ולא אני יכולים להצביע... לילה טוב......

UJFYE

New member
guys guys

for the guy who do not belive in god there is a group call ethaist jews who dont belive in god but do belive that the torah is the jewish ppl biography meens there is some kind of a bond between jews but its not god... i think thats suts you the best second befor you go and write opinions like that i want you to learn about the topic you talking about go to serch the web for the meaning of "jihad" its not a secret war for thos who think that after that look for the political sides of the teror cells then go and look for the dwfination of teror and the diffrent between teror and gerilla if you really want to have opinions about the situation go and look for PLO wich is the Palastineian Libaration Organization then repost what youve read

בדיוק דיברנו על זה ו.......

לא הייתי צריך לחכות הרבה בשביל להמחיש לך שכל שכבות האוכלוסייה הפלשתינאית תומכת בטרור.... אתמול ( 23 לספטמבר) בהפגנת תמיכה ענקית של החמס (אירגון טרור) התפוצץ טיל קסאם, שבעקבותיו התפוצצו עוד כמה וגרמו למותם של מעל 20 פלשתינאים.. רובם חברי האירגון, אבל בין ההרוגים היו גם ילדים..... תחשבו על זה... מה יש לילדים לחפש בהפגנת כוח של אירגון טרור???????????????????

סתם כדרך אגב...

בתחנות הטלויזיה הערביות, בכל מה שנוגע ליהודים, מראים בעיקר הסתה... (כגון סדרות על איך שהיהודים אופים לחם מדם של מוסלמים (שזה עוד משהו שמאוד מזכיר את הנאצים אבל נעזוב את זה...))

למעלה