מי יצליח להסביר לי ?

מי יצליח להסביר לי ?

אני יודע שאני חכם אבל לא יודע באיזה מובן, ישנם דברים שנראים מאוד מורכבים לאנשים אחרים אבל לי הם טריוויאלים, וביחד עם זאת יש דברים שהם מאוד פשוטים שלוקח לי יחסית הרבה זמן להגיעה אליהם. אני יכול באמצע האמבטיה להבין בעיה שלא הבנתי לפני חודש או להתעורר בלילה כי מצאתי דרך לשפר תוכנית שכתבתי. אני יכול לשבת שעות על קוד(תיכנות) אבל לא יכול לשבת יותר מחצי שעה על שיעורי בית. בדקתי את הIQ שלי פה : http://www.snopi.com/FreeTime/IQ_2.swf וקיבלתי 124 הבנתי שזה מעל הממוצע אבל לא יותר מידי...כמו כן בסוף המבחן כתוב שאין להסתמך על המבחנים. אז מי יכול להסביר לי מה המצב שלי בדיוק ?

איזו הזדמנות? הזדמנות למה?

נניח ואתה עושה מבחן אייקיו אמיתי (לא השטויות שיש באינטרנט) ויוצא שהאייקיו שלך 167, מה ישתנה?

הדרך למצות את הפוטנציאל שלך

היא באמצעות מעשים שיובילו להגשמת המטרות שלך. נשאל את זה ככה, אם יגידו לך שיש לך פוטנציאל גבוה מאוד, מהו הדבר שבא לך לעשות?

אז למה אתה צריך מסמך אישור לכך?

תעשה את מה שצריך לעשות שיביא אותך לזה. מה זה יהיה? לא לי התשובות, אולי ללמוד משהו יותר בכיוון של מערכות מידע וניהול?

לא הבנת אותי

אני לא מחפש/מבקש אישור אלה הנחייה ליתר דיוק, שיגידו מה התחום היותר חזק שלי וכו'...

neko

New member
מה שאתה מחפש נקרא

"יעוץ תעסוקתי", ואתה יכול לקבל כזה חינם במרכז להכוונת חיילים משוחררים אם השתחררת לאחרונה (או כאשר אתה כמה חודשים לפני שחרור), או בשרות התעסוקה של משרד העבודה. נשמע קיקיוני משהו, אבל יש להם אחלה יועצים והמון חומר מתוייק לפי נושאים.

neko

New member
יש לך שלוש אפשרויות:

א. לחכות לאחרי הצבא ולקבל יעוץ מהצבא (חינם). ב. לנסות לקבל יעוץ בלשכת העבודה, סביר שזה יעלה לך סכום סמלי (מאה-מאתיים מקסימום). ג. לפנות למכון פרטי שיבדוק לך כמה וכמה יכולות ונטיות (כמה מאות שקלים)

אז אתה יכול להתחיל בתור סטודנט צעיר

באוניברסיטה הפתוחה או בכל אוניברסיטה אחרת שקרובה לביתך (בבן גוריון, בר-אילן, את"א והטכניון יש תוכניות לסטודנטים צעירים).

neko

New member
מתכנתים כמעט תמיד עובדים עם

אנשים בשנים האחרונות. הדמות של המתכנת שיושב 27 שעות ביממה מול מסך מרצד כבר נופצה מזמן. ובכלל, אם יש לך תואר, בד"כ ממילא לא תעסוק בתכנות אלא בדברים יותר מתקדמים (פיתוח ויישום אלגורתמים, ניתוח מערכות וכד').

למעלה