מי יותר מעצבן

מי יותר מעצבן

כלנית או ספיר(כלנית היא יותר רעה) אבנר או גידי(אבנר הקול שלו כ"כ מעצבן אותי) רונה או סמדר (סמדר היא כ"כ אנטירונה) ורדה או שלומית(שלומית!!!!!!!!!!! היא דומה לצנונית ושתחליט מה היאר רוצה) אלכס או מיכאל(אממ....זה קשה שניהם מיכאל שומר הכבוד מעצבן ואלכס חסר רגישות) דורון או יונתן(דורון 1.הדיבור שלו כ"כ מעצבןלמה הוא לא פותח את הפה 2.הוא לא יודע מה להחליט) עמרם או חוקר המשטרה(אין לי מושג שניהם באותה מידה) גלית או אתי(גלית היא שקרנית כזאת)

../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo20.gifתשובות, לפי הסדר:../images/Emo42.gif

כלנית יותר מעצבנת ("אוך, גידי, אתה כל כך תמים וטיפש!").
אבנר יותר מעצבן ("אהההה.... רוצה לעשות סקס?").
רונה יותר מעצבנת ("איזה מטומטמת הייתי...").
שלומית הרבה יותר מעצבנת ("איזו חוצפה יש לורדה לבקר כאן!").
מיכאל יותר מעצבן ("אני כבר אמצא משהו...").
דורון יותר מעצבן ("איזה מטומטם הייתי...").
עמרם יותר מעצבן ("תסמוך עליי דורון...").
אתי יותר מעצבנת ("רונה, כלום לא קרה, קחי את החיים בקלות!...").

red hot

New member
אני חדשה פה למרות שאני קוראת

מה שכתוב בפרום הזה די הרבה זמן זו פעם ראשונה שאני כותבת...טוב, תמיד יש פעם ראשונה... לפי הסדר: ברור שספיר- גם איך שהיא מתנהגת, גם איך שהיא מדברת והיציאות המפגרות שלה (לקולה יש גזים..., לא קונים שכל במכולת...) אבנר- לוקח כאן ובגדול (הוא גם מניאק לא קטן- איך הוא מנצל ככה את מיה וגם הקול שלו פשוט מעצבן!!!!) רונה- לפעמים היא מתנהגת בכזאת דיביליות (הולכת לראות דווקא את אלי מרקו דווקא שהיא במעצר בית.) שלומית- היא צנונית מסוג א א.( אני לא מבינה למה היא רוצה עכשיו לחזור לאלכס?! הוא בגד בה והפר את האמון שלה במשך מלא זמן) מיכאל- הוא פשוט מעצבן אותי... במקום לקחת את עצמו בידיים ולמצוא עבודה שלא קשורה לייקב הוא לא עושה כלום ויושב בבית ואומר שהכל יהיה טוב... דורון- אם הוא באמת היה אוהב את רונה הוא היה מזמן כבר היה מוצא לה עורך דין ומשחרר אותה( בתקופה שהוא עוד האמין לה) חוקר המשטרה- במילה אחת- אאאאייייכככססס!!!!! ברור שגלית- היא צבועה, מכשפה ומגעילה... הלכה לי היד...

red hot

New member
אאאווופפפססס לא התכוונתי להדגיש את

הכל רק את דווקא...

Magi¢ Girl

New member
{../images/Emo121.gif}

כלנית.
אבנר.
סמדר.
שלומית.
אלכס.
דורון.
עמרם או חוקר המשטרה? זה היה לי הכי קשה, אני חייבת להודות... שניהם כאלה מעצבנים. אני אבחר את חוקר המשטרה, הוא כ"כ דורש כא- ..
גלית. ייאק..

shookiti

New member
זה ברור ש

כלנית או ספיר?? ברוררררר שספיר " אויי עליתי בקילו מה אני אעשה אני ימות אם אני לא אוריד אותו שום דבר לא עולה עליי" יאללה לכי חפשי שקלים ברחוב. אבנר או גידי? ברור שאבנר, גידי אכפתי וחמוד דואג לכל העולם (מבחינת הדמות) ואבנר סתם דביל משועמם בן 21 . רונה או סמדר? ברור שרונה! סמדר היא רעה כזאת חולה על האופי שלה ורונה כזאת טובה הכל טוב יאללה צאי מזה צריך קצת רוע בחיים! וורדה או שלומית? שלומית. בעיקרון כי היא סתם מעצבנת ולא החלטית. אלכס או מיכאלה? שניהם מעצבנים אז לא משנה. דורון או יונתן? דורון! תגיד לי זה בעיה אצלך לפתוח טיפה את הפה? ואם אתה אוהב מישהי אתה צריך לעבוד לפי הרגשות לא ההיגיון כי אתה יודע שבשום מחיר היא לא תעשה פריצה ועוד למקום העבודה שלך! דביל. עמרם או חוקר המשטרה? שניהם מעצבנים וכונפים. אבל עמרם מאד מאד מעצבן אותי שתי כפות לפנים להביא לו . גלית או אתי? שניהן.גלית חסרת ביטחון וטיפשה. אתי, תחליטי או יונתן או לא! מה קשה בזה?! תחשבי על זה יש לו שני ילדים מעצבנים מה את צריכה את כל זה על הראש. זהו.

dj_online

New member
הגם את שירן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

גם דור וגם את פה
אני לא מאמין...

נועה84

New member
הידעתם שדורון היה שחקן תיאטרון?

בגלל זה ממש מוזר שהוא לא פותח את הפה! הכי מצחיק זה ככשהוא מתרגז, כל הפנים שלו ניהיים אדומים אבל הוא לא יכול לצעוק... למה?!? בקשר לאבנר או גידי: גידי משחק אותה יפה נפש, אבל אבנר הרבה יותר מרגיז, בגלל שיש לו קול של אלפקה, והוא דומה קצת לשועל השדות.. אבל תכלס אם הוא שותק, אני בטוחה שאף אחת מהבנות כאן לא היתה מתנגדת לשכב איתו! ואל תשחקו לי אותה בנות, אתן לא הייתן מתנגדות... כלנית או ספיר??? כאילו דההההה ספיר והיציאות שלה...חחחחחחח....ראיתם שבגיא פינס היא גם דיברה כמו מפגרת?? ממש מוכיחה שבלונדינית היא טיפשה וזה הגורל! ואני עוד חשבתי שבמציאות היא אחרת... דרך אגב אתם יודעים שיסמין בת 24?? חשבתי שהרבה פחות. ונראה לי שהיא מגלה קצת נטיות למין היפה, אתם לא חושבים? בכל אופן היא היתה ממש חמודה בגיא פינס. לעומתה, דניאלה וירצר הזאת הראתה את הפרצוף האמיתי שלה!!! איייכס איזו מגעילה, היא בגיל שלי אבל משחקת אותה גדולה... כווולה ילדה מתלהבת, אייכס איזו סנובית... וגם לא יודעת לשיר... אלכס או מיכאל? מיכאל יותר מעצבן, הידעתם שהוא דיבב את "המלך..."נו הפיל הזה שכחתי את שם הסידרה....בכל מקרה , לא יודעת הוא יותר מידי מתיפייף. הוא היה יכול לקחת את הכסף שהציע לו דורון ולמנוע את המצב אליו הגיע. דורון או יונתן? ברווווווור שיונתן!!!!! יווווו הוא כזה בן אדם מושלם , אומנם קצת שעיר, אבל לא נורא נסלח לו על זה, חוץ מזה יש מה לעשות בנידון.. הוא ממש מדהים ושחקן מעולה! גלית או אתי: חחח אתי הזאת באמת דומה לנמלה אייכס היא מעצבנת יש לה גוף של קרש, והיא משחקת אותה החברה הטובה יאללללה חפשי חיים משל עצמך... ל יודעת להסבירף משהו בה מעצבן.. סמדר פשוט גדולה!!! הרבה יותר מרונה הכבשה הזאת, אייכס היא ממש לא יפה אני לא מבינה למה בחרו אותה, אבל ת´אמת במצאיות היא נראת ממש חמודה. עמרם או חוקר המשטרה? עמרם בגלל שהוא חנננננה כזה.. טוב יאללה עד כאן, סליחה אם קטלתי, ואין אין אין אין אין אין כמו אלי מרקו המלך (מתי אטלס, שבמקרה גם דיברנו!!) אני פשוט חולה על הן אדם הזה, הוא מדהים, הכי אהבתי את הקטע בגיא פינס שהוא במיטה עם דניאלה והמראיין..היה קטע גדול.. מישהו יודע מתי השידור החוזר בגיא פינס? אני הולכת להקליט!!!!

תגובה:

- קשה להחליט כי גם כלנית וגם ספיר מעצבנות ומפגרות לדעתי. - אבנר!!! גידי בכלל לא קרוב ללהיות מעצבן! - לפעמים סמדר מעצבנת ולפעמים רונה, תלוי מתי. - ורדה יותר מעצבנת אבל לשלומית יש קול מעצבן. - אלכס החסר רגשות הזה! מיכאל גם קצת מעצבן עם הכבוד שלו. - דורון!! הוא סתם אדיש ומעצבן, יונתן בכלל לא מעצבן! - גם עמרם וגם החוקר משטרה מעצבנים באותה מידה! - גלית מעצבנת וגם קצת אתי.

casperit

New member
אז ככה:

ספיר כי את כלנית אני מבינה אבנר כמובן, גידי מושלם:))) חוץ מכשהוא צועק על אבא שלו... רונה סתם ככה שלומית, אני כ"כ מבינה את ורדה רוצה לבקר את אהובה, מיכאל וורדה זה שילוב מעולה... אלכס כי הוא כזה מניאק! דורון בגלל הציניות שלו השוטר ועמרם תאומים, לא? גלית ("אבל אני אוהבת אותך יונתן, אני אוהבת אותךךך" מהתקופה שהיא עוד היתה האישה המוכה...) יעל

dickies

New member
אין לי נושא נו תשובה למי יותר מעצבן

כלנית- היא סתם רעה לפחות בספיר יש משהו מצחיק
גידי- סתם לא יודעת בתור הדמות אבנר אבל בתור יהודה או עומר ברור שעומר!
סמדר- נו אוי באמת יש מה להסביר?
שלומית- בזמן האחרון בעצבנת אבל אם היית שואל את זה לפניי שבועיים זו הייתה ורדה המעצבנת
אלכס- מיכאל דפוק לאללה אבל אלכס חסר לב לא רגיש וגם דפוק לאללה נראה שזה לוקח
דורון- יונתן מאמי!!!!!! דורון דפוק במוח
חוקר המישטרה -כאילו דהההה אבל זה גם תלוי מתי אתה שואל את זה
גלית- ברור שהיא יותר כוסית מאתי, אבל מה שהיא עשתה ליונתן
יום טוב!

MsPiggy

New member
אז ככה

בפיר - כלנית יותר חמודה, ובספיר יש גם משהו מעצבן, זה האישיות של יעל דואני או משהו, טוב בקיצור אני מעדיפה את כלנית. אבנר. לא נראה לי שאני צריכה לפרט. טוב האמת שרונה, היא כזאת טובה.... בלי סמדר לא הייתה סידרה! שלומית - היא מה זה מעצבנת אותי עם היחס שלה לורדה, מה זה הקטע שהיא לא מרשה לה לראות את אלכס?! היא סתם קנאית. דורון או יונתן - טוב אין לי דעה כאן. אלכס - הוא כל כך חסר רגישות! והוא גם קרא לרונה עבריינית! מגיע לו ההתקף לב. עמרם או חוקר המשטרה..... זה קשה... מצד אחד חוקר המשטרה הוא רע, אבל עמרם סתם מעצבן אותי. טוב אני לא יודעת!

LarzA

New member
הההממממ...

כמובן שספיר - היא כזאת שיטחית והטונים שלה מעצבנים... אבנר - כמו שרבים כבר אמרו קול שלו...ווהמניאקיות שבו רונה - היא יותר מדי טובה שזה גובל בטיפשות שלומית לפני כקטע עם ורדה לא הייתי אומרת ככה אבל היא לא הייתה בסדר... שניהם אבל יותר אלכס - במיוחד כשהוא מתנשק עם ורדה-יאק- זה נראה מגעיל... דורון - הוא איש טוב אבל תמים מדי ויונתן נהייה פשוט חמוד כזה מקסים !! עמרם או החוקר זו השאלה הכי קשה- נמאס לראות את עמרם ומה שהוא אומר מעצבן אבל החוקר גם מעצבן ושיחליף משקפיים - לא נוח להתסכל עליו ככה גלית-לא יודעת למה אבל אתי היא בסדר... אני מקווה שאף אחד לא נפגע ממה שרשמתי... זו לא הייתה הכוונה זו היתה פשוט כנות...

Snitch

New member
דיון טוב! לדעתי... ../images/Emo88.gif

ספירפיר כמובן. לכלנית יש סיבה להתנקם במאיה, ספירפיר עושה הכל מתוך קנאה ורשעות. מטומטמת.
גידי! סתם... ברור שאבנר...
שלומית הקרציה.
אלכס. בוגדני שוביניסטי שכמותו...
דורון. יונתן דווקא בסדר... דורון סתם אדיש.
עמרם והחוקר הם אותו אחד, לא?
נראה לי שעמרם יותר מעצבן, כי הוא גם שקרן.
גלית. אין צורך להסביר, אני מניחה.

shirakl

New member
תשובות

שתיהן, קשה לי להחליט... אבנר, ללא ספק: במראה, בקול... סמדר (איזה מרשעת...) ורדה לא יכולה להחליט דורון (שיפסיק ללכת על מדיניות הזיגזג!) עמרם (אין מה לעשות, אין אף אחד שיכול להיות יותר מעצבן ממנו) גלית (היא פשוט מניאקית!)

למעלה