הידעתם שדורון היה שחקן תיאטרון?
בגלל זה ממש מוזר שהוא לא פותח את הפה! הכי מצחיק זה ככשהוא מתרגז, כל הפנים שלו ניהיים אדומים אבל הוא לא יכול לצעוק... למה?!? בקשר לאבנר או גידי: גידי משחק אותה יפה נפש, אבל אבנר הרבה יותר מרגיז, בגלל שיש לו קול של אלפקה, והוא דומה קצת לשועל השדות.. אבל תכלס אם הוא שותק, אני בטוחה שאף אחת מהבנות כאן לא היתה מתנגדת לשכב איתו! ואל תשחקו לי אותה בנות, אתן לא הייתן מתנגדות... כלנית או ספיר??? כאילו דההההה ספיר והיציאות שלה...חחחחחחח....ראיתם שבגיא פינס היא גם דיברה כמו מפגרת?? ממש מוכיחה שבלונדינית היא טיפשה וזה הגורל! ואני עוד חשבתי שבמציאות היא אחרת... דרך אגב אתם יודעים שיסמין בת 24?? חשבתי שהרבה פחות. ונראה לי שהיא מגלה קצת נטיות למין היפה, אתם לא חושבים? בכל אופן היא היתה ממש חמודה בגיא פינס. לעומתה, דניאלה וירצר הזאת הראתה את הפרצוף האמיתי שלה!!! איייכס איזו מגעילה, היא בגיל שלי אבל משחקת אותה גדולה... כווולה ילדה מתלהבת, אייכס איזו סנובית... וגם
לא יודעת לשיר... אלכס או מיכאל? מיכאל יותר מעצבן, הידעתם שהוא דיבב את "המלך..."נו הפיל הזה שכחתי את שם הסידרה....בכל מקרה , לא יודעת הוא יותר מידי מתיפייף. הוא היה יכול לקחת את הכסף שהציע לו דורון ולמנוע את המצב אליו הגיע. דורון או יונתן? ברווווווור שיונתן!!!!! יווווו הוא כזה בן אדם מושלם , אומנם קצת שעיר, אבל לא נורא נסלח לו על זה, חוץ מזה יש מה לעשות בנידון.. הוא ממש מדהים ושחקן מעולה! גלית או אתי: חחח אתי הזאת באמת דומה לנמלה אייכס היא מעצבנת יש לה גוף של קרש, והיא משחקת אותה החברה הטובה יאללללה חפשי חיים משל עצמך... ל יודעת להסבירף משהו בה מעצבן.. סמדר פשוט גדולה!!! הרבה יותר מרונה הכבשה הזאת, אייכס היא ממש לא יפה אני לא מבינה למה בחרו אותה, אבל ת´אמת במצאיות היא נראת ממש חמודה. עמרם או חוקר המשטרה? עמרם בגלל שהוא חנננננה כזה.. טוב יאללה עד כאן, סליחה אם קטלתי, ואין אין אין אין אין אין כמו אלי מרקו המלך (מתי אטלס, שבמקרה גם דיברנו!!) אני פשוט חולה על הן אדם הזה, הוא מדהים, הכי אהבתי את הקטע בגיא פינס שהוא במיטה עם דניאלה והמראיין..היה קטע גדול.. מישהו יודע מתי השידור החוזר בגיא פינס? אני הולכת להקליט!!!!