מי יותר מעצבן

הסידרה כולה כבר מעצבנת, ובכל זאת:

ספירפיר, במקום הראשון - אנשים טיפשים מעצבנים אותי. התסרוקת של אבנר, הקול של אבנר, ההתנהגות של אבנר ובכל זאת גידי יותר מעצבן. רונה - ראה ספירפיר (למרות שסופי מותק) שלומית ובגדול, אף פעם לא אהבתי אותה - חושבת שהיא יודעת הכל, חושבת, חושבת כל הזמן חושבת.... וחוץ מזה ורדה חמודה!!! אלכס, מיכאל??? למי איכפת. דורון העלה - (הוא עצוב, הוא שמח, הוא כועס... כל זאת ובלי להניד עפעף!) עמרם! עמרם! עמרם!!!!!!!!!!!! השוטר סך הכל עושה את עבודתו, אבל עמרםםםם, גררר..... גלית - המבט הזה שלה, מזכיר לי ציפור שברחה מהבית אני בעצבים עליהם היום. - עוד אחת מאלה עם חותמת אישית - לא, עבדתי עליכם. - עדין היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

Moony1

New member
המממ..לאחר מחשבה מרובה..../images/Emo132.gif

כלנית או ספיר - כלנית..היא לא קולטת שנגמר לגידי ממנה ?! ומה זה כל המזימות הדפוקות האלה שהיא עושה למאיה,וחוצמזה, היא מסכסכת בין ספיר למאיה (אני אישית מאוווד שונאת סכסכנים)
אבנר או גידי - דההה שאבנר!! איך גידי יכול להיות מעצבן בכלל ?!
רונה או סמדר - רונה,כי התמימות שלה כבר יצאה לי מכל החורים.. שתהיה קצת רעה..מה יש..?
ורדה או שלומית - שלומית כי היא מקומטת כמו כרוב חמוץ ובא לי להעיף לה כאפה!!
אלכס או מיכאל - מיכאל , כי הוא לא נתן/נותן לאף אחד לעזור לו.. וכל המשחקי כבוד המפגרים האלה..בגלל זה המשפחה שלו נדפקה.
דורון או יונתן - דורון, אין לי סיבה..אולי הדיבור שלו טיפי מעצבן..פשוט יונתן בכלל לא מעצבן..להיפך
עמרם או החוקר - בלי לחשוב פעמיים בכלל החוקר המשטרתי!! איזה רוע לב..איזה מפלצתיות..הוא הבנאדם השנוא עליי בסידרה אררר
גלית או אתי - גלית , כי היא כזאת אהבלה שקרנית.. DONE :)

נוני 17

New member
תשובות שלי היא הם!

ספיר היא רעה, אבנר הקול שלו מעצבן, סמדר הכי מעצבנת, ורדה היא מעצבנת היא לא מבינה שאלכס לא מרגיש טוב, אלכס, הכי מצעבן כי הוא חושב רק על עצמו, נכון אתה צודק דורון הוא באמת מעצבן, חוקר המשטרה יותר מעצבן, גלית , היא מעצבנת ורעה .

אפשר גם לתת לכם תשובות?

מי יותר מעצבן? כלנית או ספיר(ברור שספיר, הסנובית המטומטמת הבלונדינית הזאת...אבל כלנית לא בהרבה מאחריה!) אבנר או גידי(איזה מן שאלה? אבנר, כאילו דההה. :) אבנר כזה נוד מעצבן, יענו חושב שהוא משהו משהו, אבל הוא סתם אדיוט דורש כפה!) רונה או סמדר ( אל תצחיקו אותי- סמדר ברור! אני צריכה לפרט לכם?????) ורדה או שלומית(אני דווקא חושבת ש..ורדה נראה לי, טוב שלומית גם יכולה להיות צנונית לפעמים, אבל ורדה גם לא משהו...) אלכס או מיכאל(אלכס!! איזה נפוח הוא והאישיות שלו, אבל מי יודע אולי , הוא לאט לאט הופך לבן-אדם. מיכאל גם יכול להיות ממש מעצבן לפעמים עם משחקי הכבוד המטופשים שלו!) דורון או יונתן(אוי...זה קשה...אני מתהההה על שניהם! אולי דורון כי הוא לא פותח תפה כמו שאמרו, אבל יונתן גם קוץ לפעמים...) עמרם או חוקר המשטרה(זה קשה! נראה לי: חוקר המשטרה חד וחלק! חתיכת בהמה!!!!!!) גלית או אתי( גלית!!!! מה לעזעזל רע באתי, היא נשמה!!!!) טוב זהו, תודה רבה.

למעלה