מי יודע מה קרה היום?

תשמע אני ממש רוצה את

הנייד שלך אני מת להיפגש איתך,אתה אחד הטיפוסים הכי מרתקים שפגשתי בפורום,אני חייב לראות מי האישיות מאחורי השנינות,החוכמה,הציניות ובכלל, אני רציני תן את הנייד שלך.

קבל את הנייד שלי

הוא על רוטט. אתה כבר תדע איפה לתקוע אותו ובעקבות זאת לתת כל מיני המלצות דיסקים ב(אנאליות). והנה הטלפון הקווי שלי: 1-800-4MentalHealth

תשמע אתה חתיכת אפס,פחדן ושפל

בטוח שיש בעיה עם איך שההורים שלך גידלו אותך,לא לכל הורה יוצא אפס ,פחדן ושפל כמוך שמסתתר מאחורי שמות בדויים. תגיד מי אתה,אולי ניפגש ואני אתן לך להרגיש איך זה באמת טלפון רוטט ב... יש לי תואר בלטפל באנשים עם בעיות כמו שלך,כדאי לך לנסות ולנצל את הכישורים שלי לטובתך שמוק נפוח.

amit7349369

New member
חגי, תבליג

אם פעם שעברה היית מתעלם ממנו -הוא כבר לא היה עכשיו בפורום. עובדה שהוא מציק רק לך ,כי אתה מתחרפן מזה כל פעם מחדש.

בכלל לא אני עדיין חושב את אותו דבר

לי יש בבית 35 דיסקים של ריו שאני מאוד אוהב ויש עשרות ששמעתי ולא התלהבתי כי זה שעמם אותי והיה נראה לי שישנם הרבה ניואנסים שחוזרים על עצמם בין הלהקות,הרבה ממה ששמעתי הזכיר לי את זאפה רק ברמה יותר נמוכה(שוב לא לקפוץ זו דעתי בלבד),וזאת הסיבה שכינתי זאת זאפה לעניים,כך זה נשמע בעיניי(למרות שיש הרבה דברים שאהבתי-זה לא קשור). תאמין לי ששמעתי כל כך הרבה שאני כבר לא זוכר שמות ורק מה שתפס אותי באמת רכשתי לעצמי,אבל עדיין אני עומד מאחורי מה שאמרתי,זו דעתי ואף אחד לא חייב להסכים איתי וגם אפשר לחשוב שאני לא מבין כלום אין לי בעיה עם זה.

dpascal2

New member
אין לי רצון לנהל איתך שום דיאלוג

נורא מצער שבשם הפגיעות וההתקרבנות שלך אתה משרה בפורום משטרת מחשבות ומתיימר להכתיב לאנשים מה טוב ומה לא טוב. בזמנו רציתי לבקש ממך את האייסיקיו שלך כדי לדון ולהרחיב בנושא. אם להיות כנה האובססיביות שבה אתה דן בנושא והתכנים שיוצאים לך מהפה די מפחידים אותי.אני חוזר שנית: "אתה מפחיד אותי". אני לא רוצה אתך שום עסק. ס ו ף !!!

אני באמת מפחיד מאוד ברייטמן מכיר

אותי,תזהר לא להיתקל בי ברחוב כי מייד הדבר הראשון שאני יעשה זה אחבר אותך לאוזניות שנדבקות לאוזניים וישמיע לך זאפה 16 שעות רצוף. לידיעתך,אתה לא יודע כמה אני לא אובססיבי,יש לי קרוב ל-3500 דיסקים בבית ורוב הזמן אני לא שומע זאפה,אבל אני מכיר היטב את החומר שלו ורק ניסיתי להבהיר כמה השפעתו חשובה,אם זה מפחיד אותך סבבה,כך את הפחד בסבבה כולה פורום רוק מתקדם אז אתה יכול לצאת מהסרט המפחיד שאתה חי בו.

!!!WHOOPS

לגבי מה ששיר אמר בהודעה הזאת.. אני מסכים, מצד אחד, שעל ידי כפיה רטורית אף אחד לא ישנה את טעמו המוסיקלי, וב-99 אחוז מהמקרים הנכפה יטפח מיידית אנטגוניזם כלפי המוסיקה שהכופה מנסה לדחוף לו. כך שהטעות הגדולה (והנפוצה) ביותר של מתלהבים מוסיקליים היא להתלהב יתר על המידה ולשכוח, תוך כדי תהליך השכנוע, שלמושא כפייתם אין, סביר להניח, את ההקשרים הנחוצים כדי להעריך באופן הרצוי את המוסיקה שברצונם לכפות עליו. וכך כל התהליך הופך לבזבוז זמן של שני המשתתפים (או יותר, כמו במקרה של פורום אינטרנטי) ובדרך כלל מייצר כמויות נדיבות של דעות ומחשבות שליליות שבאופן אסוציאטיבי מכפילות ומשלשות את עצמן עד למצב שבו אף אחד מהמשתתפים בדיון הזה לא זוכר מדוע יש בקרבו שנאה כה עצומה כלפי משהו שהוא אפילו לא חווה אותו. מצד שני, אני טוען שיש טעם רב בלראות את נתיבי ההשפעה המוסיקלית על ציר ההתקדמות של הזמן. אם ההיחשפות לאמיתות האלה, שקשורות בסיבות להיווצרותן של אמנויות ותרבויות ששיר דויטש אוהב ומעריך, נעשית בצורה שמאפשרת לו לראות ולהפנים את ההשתלשלות של אותן סיבות ואת האופן שבו הן יצרו את התוצאות שהוא כה נהנה מהן, אז ישנו סיכוי גבוה שראייתו תשתנה לחלוטין ובאופן מפליא לגבי כל מה שקשור לטיבן ומהותן של התוצאות הללו. במילים אחרות אם מישהו יואיל ויטרח לתאר בצורה מעניינת ונכונה את הדרך שבה נולד הרוק המתקדם לכל הוריו המרובים והשונים כל כך, אז כל מי שיטרח וילמד את התיאור הזה ויבין אותו לעומקו, אין ספק שהמושג "רוק מתקדם" יקבל עבורו משמעויות חדשות, והדבר יתבטא, וגם זה בטוח לחלוטין, במידת ההנאה שלו מהמוסיקה, ובאיכותה. וכמובן שאני לא מתכוון לתיאור מהסוג "רוק מתקדם = רוק + מוסיקה קלאסית", שכן מאחר ורוב האנשים לא יודעים מה זה רוק ולא יודעים מה זה מוסיקה קלאסית, התיאור הזה הוא בעל ערך עבורם פחות או יותר כמו הכתובת שניתן למצוא לעתים קרובות על גבם של מושבים באוטובוס: "נטלי + אלכס = אהבה לנצח".

אני ממש לא מנסה לכפות את דעתי

זה ממש לא מעניין אותי עם יסכימו איתי או לא ואני ממש לא מנסה למישהו שלא אוהב משהו מסוים לאהוב אותו,זה ממש לא בנפשי,כולה הבעתי את דעתי בנושא(ואני עדיין עומד מאחוריה) וישר קמה תרעומת,מצטער וזה חבל.אני הבעתי דעה והתעקשתי עלייה ובמיידי הפכתי לפאנט,אובססיבי וכופה. לא ממש חשוב לי אם יסכימו איתי או לא.

אני מבין מאוד

לא חייבים לאהוב או לשמוע, ולדעתי גם לא חייבים להעריך אם לא רוצים. מדינה חופשית. אולי לך זה נראה בלתי הגיוני בעליל שמישהו אחר לא יוכל לפחות להכיר בגאונותו של זאפה באופן אובייקטיבי על אף סלידתו מהמוסיקה שלו, אבל... מה לעשות, ככה זה בני אדם. לי זה נראה בלתי אנושי לא לפחות להעריך את הביטלס, אבל בחור שניגנתי איתו פעם אמר לי שהם מסריחים כי "רינגו לא מנגן על המצילות". לפעמים אפשר לנהל דיון עם אנשים, ולפעמים כל אחד נעול בצד שלו וחבל לבזבז על זה את הזמן. כל פעולה גוררת תגובה. לדעתי, לקרוא לריו, סגנון שרבים בפורום הזה (מאיזושהי סיבה שלא ברורה לי בכלל) מעריכים, "זאפה לעניים" זה זלזול ועלבון, ולכן קיבלת תגובה בהתאם. לסיכום: אתה מנסה לכפות את דעתך על הפורום, כמעט בכל רגע נתון. בזה הרגע בעצם פקדת עלי להכיר שזאפה הוא מקור השפעה. לא בא לי לעשות את זה, קודם כל על רמת העיקרון, ושנית כי עדיין לא שמעתי שום דבר של זאפה שנשמע לי קשור באופן הקלוש ביותר ללהקות הפרוג השונות. בכל אופן, אני לא צוחק על זאפה, אלא הסיטואציה, ובטח שאני לא עושה את זה כדי "להרגיש מבין ויודע הכל" (מה הקשר בכלל?), אלא כי זה מצחיק אותי. זהו.

אתה טועה בגדול מאוד

אני לעולם לא מנסה לכפות את דעתי על הפורום בכל רגע נתון ,כשעולה הנושא אני מביע את דעתי,מה יש לי לנסות לכפות ,אתה חושב שבאמת איכפת לי עם אדון שיר(או כל אחד אחר) מעריך או לא מעריך את זאפה ועם הוא כן מוצא השפעה או לא.אדון שיר לא מכיר רבע מהחומר של זאפה לעומקו כדי לשפוט אם הוא מוצא הפעה על הפרוג או לא.וזה שאני מתעקש כל פעם מחדש לגבי העניין הזה הופך אותי לכופה על הפורום או לא כופה,זה שאני עומד על דעתי הופך אותי לאובססיבי ופאנט,כמו שאמרתי כבר מאה פעמים ,יש לי 3500 דיסקים בבית ורוב הזמן אני לא שומע זאפה,אבל זו דעתי ואני מתעקש עליה ואני מוכן להיפגש על כוס קפה אצלי בבית ולהוכיח שאני צודק למרות שזה לא ממש חשוב,זה לא נושא ברומו של עולם כולה פורום רוק מתקדם.אבל אני תמיד שמח לארח אנשים שאוהבים את סגנון המוסיקה שאני אוהב,זה עושה לי הרבה יותר כיף מאשר עם זאפה השפיע או לא על הריו והפרוגרסיב(ושלא תטעה אני לא מצטנע זאפה הוא האומן הכי אהוב עליי יחד עם מינגוס ומייליס דיוויס).

וואלה קבענו בכיף רק תיתן לי את

הטלפון שלך ומייד אני יוצר איתך קשר,מה איכפת לך בוא נדבר קצת.אתה נשמע גם מאוד חביב-קצת פחדן אבל חביב.

Liorking

New member
באמת לא אומר

גם מטאליקה יכולים להיות הכי כבדים בעולם וזה לא אומר שזה מטאל. באמת, ציפתי לטיעון יותר טוב (בעצם לא ממש).

למעלה