אני מבין מאוד
לא חייבים לאהוב או לשמוע, ולדעתי גם לא חייבים להעריך אם לא רוצים. מדינה חופשית. אולי לך זה נראה בלתי הגיוני בעליל שמישהו אחר לא יוכל לפחות להכיר בגאונותו של זאפה באופן אובייקטיבי על אף סלידתו מהמוסיקה שלו, אבל... מה לעשות, ככה זה בני אדם. לי זה נראה בלתי אנושי לא לפחות להעריך את הביטלס, אבל בחור שניגנתי איתו פעם אמר לי שהם מסריחים כי "רינגו לא מנגן על המצילות". לפעמים אפשר לנהל דיון עם אנשים, ולפעמים כל אחד נעול בצד שלו וחבל לבזבז על זה את הזמן. כל פעולה גוררת תגובה. לדעתי, לקרוא לריו, סגנון שרבים בפורום הזה (מאיזושהי סיבה שלא ברורה לי בכלל) מעריכים, "זאפה לעניים" זה זלזול ועלבון, ולכן קיבלת תגובה בהתאם. לסיכום: אתה מנסה לכפות את דעתך על הפורום, כמעט בכל רגע נתון. בזה הרגע בעצם פקדת עלי להכיר שזאפה הוא מקור השפעה. לא בא לי לעשות את זה, קודם כל על רמת העיקרון, ושנית כי עדיין לא שמעתי שום דבר של זאפה שנשמע לי קשור באופן הקלוש ביותר ללהקות הפרוג השונות. בכל אופן, אני לא צוחק על זאפה, אלא הסיטואציה, ובטח שאני לא עושה את זה כדי "להרגיש מבין ויודע הכל" (מה הקשר בכלל?), אלא כי זה מצחיק אותי. זהו.