מי יודע מה יש מחר??

Stootz

New member
אה,אוקיי :] ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

התנצלות מתקבלת

אותי אישית זה ממש מעצבן

(סליחה שאני כן מדברת על כל מה ש"לא".. אבל זה מה שיש לי להגיד בהקשר.) מה שיגאל אמיר עשה מראה בדיוק איך מתנהל העולם. משהו לא מצא חן בעיניו? יופי, רצח. להקשיב, לנסות לדבר, להעביר את מה שהוא רוצה.. את זה אין טעם לנסות אפילו?.. אני מסכימה עם זה שהוא לא כמו כל רוצח, הוא באמת רצח את הדמוקרטיה. לקח את האקדח בידיים ובשנייה שהוא ירה- החליט בשביל כולנו. מאיפה הזכות שלו לעשות זאת? מה שהכי החליא אותי זה שנתנו לו ללדת ילד, עזבו את אישתו או מה שלא תהיה שהיא ממש ממש חולת נפש, כי רק חולת נפש תעשה ילד לרוצח. אבל הילד שלהם הולך להיוולד ביום הזיכרון, בתאריך העברי. (זה היה טיפול מלאכותי ככה שהיא יכלה לבחור את התאריך, ואם לא יצא באותו יום יעשו ניתוח) זה ממש מחליא. יש דברים שאי אפשר להבין.

שיה7

New member
יום ב17:30 יש לי פעולה עליו.

פעולה לחניכים, זאת אומרת. אנחנו עושים פעולה כאילו להראות להם שכשרצחו את רבין לא רצחו רק את 'רבין ראש הממשלה' רצחו גם את 'רבין האדם' 'רבין עם המשפחה' *החניכים בכיתה ה'

mmoorraann1

New member
לפי דעתי-(פריקה)....

לפי דעתי לא צריך להתיחס ליגעל כמו כל רוצח אחר!! הוא רצח מנהיג פוליטי !1 הא פעג בכל עם ישראל ולא רק במשפחתו!! ולמה הוא עשה את זה?כי הוא לא רצה בדעותיו של רבין... ועוד מה הכי מטריף אותי אישית שנותנים לו להתחתן ולהוליד ילדים שהוא רצח ראש ממשלה יש אנשים שרצחו אזרח ולא נותנים להם "פרסים כאלה"!! ומה עוד מרגיז שאמרו שאישתו תלד את הילד היום!ביום הזיכרון!באמת כמה חוצפה בבנדם אחד? מי בכלל יסכים לקבל את הבן שלו לגן ולבית ספר..הם כל כך טיפשים ?הילד הזה רק יהיה מסכן בודד אף אחד לא ירצה להיות חבר שלו...ובכלל לא צריך שושלת לרוצח הזה! זאת המדינה שלנו נותנת פרסים למי שלא מגיע לו!! צריך לשים אותו בבידוד לנצח שירקב בכלא א-מ-ן!!! אממ זהו פרקתי את הכל ....

koshcosh

New member
אני רק רוצה להוסיף

עכשיו כולם יקראו לי פרובוקטיבי, ויכול להיות שאני כזה, אבל אין הוכחה אחת (!) שיגאל עמיר רצח את רה"מ. זאת האמת לאמיתה, אני לא אדבר על מי כן רצח את רה"מ, אבל זה שעמיר מודה במעשה לא בהכרח אותמר שעשה אותו.

אבל למה להגיד את זה בכלל?

אני לא מבינה מה הסיבה לשמה אתה מזכיר את זה. פשוט מיותר.

koshcosh

New member
"צדק צדק תרדוף"

אני באמת מאמין שהמשפט לאחר הרצח לא היה מעמיק והרצון להעניש גבר על הרצון לדמוקרטיה. ואולי , אולי 12 שנה האדם הלא נכון יושב בכלא. עטר, זה הדבר הכי פחות מיותר שנרשם בשירשור הזה.

אתה באמת חושב שהוא זכאי ויושב ככה בכלא ?

אם כן ויש לו סיבות זו בעיה שלו. הוא הודה. אתה באמת סבור שבנאדם (כל בנאדם) יודה בפשע ומישהו ימשיך לבדוק אם זה הוא או לא?..

DEANC

New member
אין הוכחות?

אתה צודק, חוץ מהסרט בו רואים אותו מצמיד לרבין מצמיד אקדח לגבו של רבין ויורה שלוש פעמים, חוץ מעשרות עדים וחוץ מהודאתו שלו באמת שאין הוכחות. נחזור שניה לקטע של הזכות למשפחה: אם העונש (ע"פ החוקה שלך, התורה) המקובל במקרה כזה הוא מוות, הוא שולל אוטומטית את הזכות למשפחה. המדינה לא שללה לו את הזכות הזאת, התורה שללה לו אותה ע"פ האמונה שלך. ולסיום: ויכוחים שכאלה לא רואיים להיכתב באינטרנט, אתה יותר ממוזמן להגיע למפגש שיערך בקרוב ולדון בנושא זה ובאחרים בכיף. ולסיום באמת: תמונה.

koshcosh

New member
הודאה איננה הוכחה.

כפי שידוע לכולם, נמצאו שלשה חורים בבגדיו של רבין, הסיפור הזה הרבה יותר גדול ממה שכולם חושבים , זה בטוח. אני לא בא ואומר שהוא לא רצח, אבל תאמינו או לא יש עוד הרבה סודות בפרשת הרצח, הרבה דברים שלא רוצים שהעם ידע. אנחנו לא גרים במדינה שמצייתת לחוקי המשפט העברי, ובשל כך הוצאה להורג לא באה בחשבון ומתוך דבריך מובן שבמצב זה עמיר רואי ללדת ילדים ולהקים משפחה. (זה היה ככה גם אם הוא היה מוצא להורג.) אני לא הבנתי למה וויכוח כזה לא רואי להיכתב באינטרנט, אני לא רואה סיבה שלא..

DEANC

New member
יש דברים שאתה מתעקש לא להבין

אם הוא היה מקבל את עונש המוות ה'זכות' למשפחה הייתה נשללת ממנו ככה שגם ע"פ התורה אין הוא זכאי לה ברגע שרצח, אתה לא יכול להשתמש בתורה כדי להצדיק את הילד שיוולד לו. ויכוחים לא ראויים לאינטרנט כי באינטרנט לא תצליח לשכנע אף אחד, תצליח (אם בכלל) רק בשיחה פנים-אל-פנים.

koshcosh

New member
תשובה

כן אבל הד"כ שנגזר על אדם מוות 1) הוא רץ להביא ילדים לעולם (המשך לזרעו) 2)עד ביצוע גזר הדין עובר מעל 3 חודשים (לפי התורה אפילו יותר) כך שאין סיבה שלא יביא ילדים גם אם דינו הוא מוות. אני משתמש בתורה להוכיח שלכל אחד יש זכות למשפחה, זהו . דין מוות לא רלוונטי לנושא. אני לא מנסה לשכנע אף אחד, אני מאמין בדרכי.

koshcosh

New member
כל מה שכתבת אינם הוכחות.

סורי, אם תרצה אני גם אסביר למה..

DEANC

New member
אשמח שתסביר לי

כי אני וכל האנשים בעולם מתייחסים לעדות מצולמת כהוכחה.

koshcosh

New member
אוקיי

אבל אתה חייב לבוא בראש פתוח, אתה מבין? מאז שאתה ילד קטן מלמדים אותך כל שנה שיגאל עמיר הימני הקיצוני רצח את רה"מ לאחר הפגנת שלום בכיכר רבין, בגלל דעותיו הפולטיות. יש עדויות שמספרות שראו את יצחק רבין יורה 3 יריות ברבין, ידוע שאחת פספסה ופגעה במאבטח. כמו כן יש עדויות שזה היה תרגיל ביטחון של השב"כ שצעקו "סרק!" מה שאומר שגם אחרי שעמיר שלף את האקדח רה"מ לא נורה. לאחר מכן רעה"מ נכנס במהירות ללימוזינה, שם נורה בחזה (מקדימה) ובגב. אף שהתאוריה הזאת נראת מומצצת מהאצבע חייבים לקחת בשיקול את העובדה שרק לאחרונה נמצא חור כדור (בדוק ע"י מומחים) שנכנס(ולא יצא) מקדימה. אף על פי שלפני 12 שנה שהפתולוגים ניתחו את הגופה לאחר הרצח, לא נמצא חור של כניסת כדור על גופו של רה"מ! לדעתי יגאל אשם, אבל לא חשוב בעינייך התשובה לכדור הרביעי? האם לא חשוד בענייך שהשב"כ הגיע להחרים את בגדיו של רה"מ?. יש המון השערות וכל אחת יותץר פרובוקטיבית, אבל זאת בהחלט תעלומה ואסור להאמין לסיפור שסיפרו לנו מאז הייתינו קטנים, אנחנו (הנוער) חייבים לרדוף צדק, לראות מי שלח את עמיר, האם הוא באמת הרוצח(אולי הוא רק לוקח אשמה) הסיפור הזה מעורפל וחשוד מאוד בעיני, ותזכור מה שאמרתי , אנחנו עוד לא ראינו את הסוף... שיהיה לך יומצויין!

DEANC

New member
כמה דברים

בקשר לזהות הרוצח: יגאל עמיר הוא הרוצח ללא ספק. בתור אחד שנוטה להאמין לתאוריות קונספירציה שונות (ובכללן הקשורה ל-11/9 לדוגמא) הסרט בוא נראה עמיר יורה ברבין מספק אותי. לא יכול להיות שחור כדור נמצא רק עכשיו בהתחשב בזה שרבין קבור כבר כמעט 12 שנים. גם לא הגיוני שהפתולוגים לא מצאו חורי כניסה בגופו של רבין בהתחשב בשלושת הכדורים שפילחו את גופו, לעיני עדים רבים. עד כמה שאני זוכר הייתה תאוריית קונספירציה קלושה למדי לפני כמה שנים בקשר לרבין, אחפש אותה ואשמח לדון איתך עליה (גם במסנג'ר אם תרצה).

למעלה