מי יודע מה יש מחר??

DEANC

New member
זכויות הקורבן - לא בהקשר לרצח

אני בעד שלילת כל זכות אדם ואזרח לרוצחים, אנסים, אנשים אלימים, גנבים סידרתיים וכו'. קרא לי פאשיסט, קרא לי טוטאליטרי, קרא לי אם יש עוגת שוקולד טובה, כזה אני. אני אתאיסט (מקווה שאתה יודע מה זה) ולוקח את החיים בפרופורציות. אני מאלה שיגרמו לקארמה להתאזן ולא יחקו שהיא תאזן את עצמה. מי אני שאדע שזכויותיו ישללו? אזרח שיודע את חוקי המדינה. Don't do the crime if you can't do the time. אני לא מתנצל על כלום, אלו דעותי, גם אם הן שונות משלך.

מוות ארוך וכואב, מוות קצר בלי כאב. מה ההבדל?

אותה כוונה. אותן תוצאות. כאילו זה שהוא ירה בו היה כדי לגרום מינימום כאב.. זה היה כי כך היה הכי 'קל'. וכמו שאמרו פה- הוא היה רוצח אותו רצח ארוך וכואב, אם היה יכול.

Stootz

New member
טובב יאללה חבריםם ! XD ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

מה נסגר? ממתי רצות קללות בפורום? באמת שזה הורס את האווירה ונעשה לי הרבה פחות נעים להיות פה! כל אחד זכאי לומר את דעתו שלו בלי לספוג קללות מסוג זה או אחר. ברור שיכולה להיות לך דעה אחרת משלו, אבל שוב פעם לקלל? למה לרדת לרמה הזו?:S

מצטערת שאני מתערבת,

אבל אם כבר עסקנו ברוצחים, חלאות ויחס שווה- כן, צריך לתת לכל הרוצחים את אותו היחס. לא, לא צריך להמתיק להם את העונש. להפך, לכל הרוצחים באשר הם מגיע יחס ואיסורים כמו שניתן ליגאל עמיר. כן, לכל הרוצחים מגיע את אותו היחס, אותו היחס כמו ליגאל עמיר.

abs7

New member
וואלה ?

הוא גזל זכות לחיים אז למה שאנחנו לא נגזול ממנו לתת את הזכות הזה? הא ולי הילדה הטיפשה בת 15 יש זכות, לאמר מה שבא לי ולהביע את דעתי.

koshcosh

New member
תשובה

כי אף אחד לא מינה אותך להחליט מה יהיה גורלו של אדם גדול וחכם ממך. הוא עשה מעשה חמור שעונשו חמור. את זכאית להביע עמדתך אבל כפי שאמרתי היא חסרת חשיבות.

Stootz

New member
היי,היי../images/Emo11.gif ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

תראה, זה נחמד והכל כל הדיונים האלה, אבל באמת שעד כאן. "ילד טיפש בן 15"- דברים כאלה הורסים את האווירה בפורום,ולאנשים נעשה פחות נעים להיות פה [אני יכולה להעיד על עצמי]. לכל אחד יש את הזכות המלאה להגיד מה שהוא רוצה בכל דיון,וכמובן שיכולות להיות דעות סותרות, אבל בלי קללות, בבקשה=)

koshcosh

New member
אני לא אומר שהוא טיפש.

לפי רמת הכתיבה שלו נראה שהוא אינלגנטי, גם אני שישיסט ואני לא מרגיש יותר חכם מאף אחד פה. אבל בין זה לבין העובדה שילד (כן הוא עדיין ילד) דבר על הזכות למשפחה משהו שהוא לא מבין בו כלום, יש הבדל עצום. אני מתנצל אם גרמתי לך להרגיש לא בנוח.

abs7

New member
בוא נתחיל מזה שאני בת.

דבר שני מי אתה שתגיד לי במה אין מבינה או לא מבינה ? הבנאדם גזל חיים של משפחה שלמה אז לתת לו את הזכות להקים משפחה? עזוב אני לא אתווכח, זו דעתי ואני לא אזוז ממנה. רק חבל שאתה לא יודע להגיד תדברים כמו שצריך. שיהיה לך יום טוב

לא נראלי שהכוונה הייתה אליך :)

לפחות לפי איך שזה משורשר והכל.. ההודעה שלו הייתה מכוונת לבן. :)

koshcosh

New member
כתבתי אלייך בלשון נקבה ולא זכר.

ההודעה שאת מגיבה עליה היא על B R A Y E R ולא על דעותייך. אלייך כתבתי בלשון נקבה ". את זכאית להביע עמדתך " לשון נקבה... עכשיו לתגובתך , את לא מבינה מהסיבה הפשוטה שאת בתיכון והדברים האלה הם פשוט גדולים עליך, כמו שרוצים שתביעי עמדה, אבל אף בנאדם שפוי לא יצביע בך בבחירות כי פשוט אין לך את הידע ונסיון החיים כדי להבין דברים מהסוג הזה. וכמו שכבר כתבתי, אין זה זכותו של אדם (במיוחד אם הוא בן 15) לקבוע שלאדם אחר לא יהיה משפחה ,לא משנה מה הוא עשה. אני אומר את הדברים כמו שצריך, את פשוט לא מצליחה לעכל אותם נכון ואז הם נשמעים נורא מתנשאים, זאת לא כוונתי. שיהיה לך ערב מצוין

abs7

New member
../images/Emo13.gif

שמע אני לא הולכת עכשיו לבחירות. אני עכשיו באה ומביאה עמדה אומנם של ילדה בת 15 אבל עדיין עמדה. בכל מקרה איש בדעתו הוא, שיהיה לך ערב נפלא

אל תהיה בטוח שאתה צודק.

יש הרבה אנשים בני 15 שיכולים (מבחינה תאורית וערכים ואינטליגנציה) להיות ראשי ממשלה, לא צריך להכליל. הגיוני לחשוב שהדברים האלו גדולים על ילדים בכזה גיל אבל זה לאו דוקא נכון. נסיון חיים לא נמדד רק בכמה שנים אתה חי. וגם, כדי להביע דיעה ולקבוע מה עונש רוצח לא זקוקים ליותר מדי ניסיון.. זה עניין של השקפה.

koshcosh

New member
ילד בן 15

עדיין נתון לשיקולי ההורים. אסור לו לשתות ולעשן אז מאיפה לך שהוא מסוגל לנהל מדינה? מלחמות? כלכלה במיתון? שביתות? תקציבים? איומים מבית ומחוץ? חטופים? ילד לא יכול לטפל בעניינים כאלו הם פשוט ענקיים (בלשון המעטה) עליו. אולי לילד בן 15 בתאוריה את דעה ואולי היא טובה או צודקת , אבל אני מבטיח לך שאין אדם שיסמוך על ילד חסר כל נסיון בכלום (פשוט כך) לנהל מדינה.

DEANC

New member
אתה לא יכול לשפוט אדם על פי גילו

כל אחד שונה ומשונה.

למעלה